33

ахс

преди 4 години

пускайте го в израел и сащ и да се свършва

32

абе

преди 4 години

то пък един живот! хахаха

31

Анонимен

преди 4 години

Ако ви е писано да умрете от вирус няма да ви блъсне кола и обратното. Престанете с тази паника.

30

Репиит

преди 4 години

Не става въпрос за цвета на кожата, това са външни белези, а е важно каква е генетиката. Само за справка, индианците в Америка са умирали от шарка и други безобидни за нас вируси, а не от глад че бизоните били застреляни от каубойте. Това го има само по филмите от Холивуд.

29

Анонимен

преди 4 години

За европейци с бели гени не е опасен. Всички са оздравели. Паникьорите...

28

Чукундур

преди 4 години

Прав е SS, вземаите мерки овреме да не ревете после.

27

до Италия

преди 4 години

вече ти е стара информация, там буквално с минути се разраства, просто щото Епидемия избукна - то така става, инкубацията е затишието преди бурята. така, вече засегнатите са 10 града, нови 15 случая и вече имаме двойка пенсионери мъж и жена в Критично Състояния, очакван изход - Смърт. Така, че най-вероятно скоро ще имаме и първата вълна смъртни случаи от Корона в Италия.

26

до Иран

преди 4 години

още 2-*** починаха, това е последната информация, т.е. 4-ри умряха в Иран от Корона за 1 ден, а до вчера Иран дори не знаеше, че има Корона на територията му. В БГ сигурно *** от Корона като мухи и ги пишат от Пневмония, щото в разградения двор никой не тества, а и тестове няма.

25

Италия

преди 4 години

още 8 потвърдено заразени в Италия, с което само за днес 13 заразени в Италия!!

24

Иран

преди 4 години

до Вчера официално в Иран Корона Вирус нямаше, само за послединете 24 часа : 18 потвърдено заразени, 2-*** вече умряха. Вирусът вече е буквало навсякъде! който си мисли, че в неговата държава или гран Корона-та не е дошла е просто неинформиран и индивид с крайно нисък коефициент на интелигентност - такива винаги са крайни оптимисти, щото не осъзнават реалността и какво точно се случва.

23

Кораба на Смърта

преди 4 години

от Круиза "Диамантената Принцеса" заразените вече са над 630, 2-*** вече умряха. Обаче, това е малкият проблем, щото този кораб акостира в развита Япония. другият, дето акостира в Кабобжа, без никакви тестове, позволиха на пътниците да слязат и да се качат на самолети за родините си. Това, 100% ще разнесе заразата навсякъде по света!

22

WW3

преди 4 години

Китайците казаха, че до Април ще имат ваксина за вируса и Китай вече може да е спокоен!След това може "неволно" да го изтърват в центъра на няколко американски града!? Кой е казал, че войната между САЩ и Китай е само митническа и икономическа!?Един вирус може да реши съперничеството дефинитивно, сега, веднъж и завинаги!?

21

Анонимен

преди 4 години

Статията ме подсети за Древният враг и Пазители, любимите ми от Кунц, според някой журналист сигурно може и те да са предсказания.Хайде дано и Кинг да не е пророк с неговия Сблъсък, че тогава ще го закъсаме вече не само откъм медийна истерия.

20

до 22

преди 4 години

нищо не съм измислил, Италия за последните 24 часа е в топ страните извън Китай с нови случай : 5 потвърдено заразени като също 3 от тях никога не са били в Китай или в контакт с хора, които са били в Китай. Това нарежда Италия след буквално броящите се на пръсти страни, където вече имаме локално местно предаване и заразяване. Както казах, цели 3 града макар и малки с около 20 000 население всеки са напълно изолирани и училища и обществени места затворени. То и в Ухан пълвоначално бяха 14 случая

19

Анонимен

преди 4 години

Откъде го измисли това ново огнище на заразата в Италия? Според днешните новини в Италия има към 6 болни човека, контактували с лице, пътувало в Китай, и това са даже по-малко от други европейски държави.

18

Ванката

преди 4 години

Досега няма регистриран смъртен случай при хора от друга раса. Някой определено се е прицелил към азиатците, да не вдигат много глава...

17

до SS

преди 4 години

какво мерки да взимаме, като в България никои не тества за Корона - вируса сигерно от седмици е тук. границите не са затворени, в Украйна докараха няколко автобуса болни и съвсем малка част от тях са евакуирани Украинци и т.н. Самолетите с Китайци продължават да качат на Българските Летища и т.н. така, че в България няма как да се опазиш!!

16

до 17

преди 4 години

осъзнаваш ли, че романа е писан 1981 година, а Лабораторията в Ухан е построена 2015?! Та 1981 нито Гугъл е имало, нито Лабораторията в Ухан я и имало, всъщност лабораторията е построено точно 34 години след като романа е написан!!

15

до 16

преди 4 години

А защо Дийн Кунц е използвал Китай и Ухан? Първо - Китай е тоталитарна държава, с концентрационни лагери и лаборатории, разработващи бойни вещества и биооръжия. Второ - именно в Ухан е една от големите лаборатории - човекът е пуснал гугъла и е грабнал първите попаднали му наименования. ПП. Вирусът не само е разработен и патентован в Ухан, но и фондацията на Бил Гейтс е един от основните спонсори. Нещата са лесни за навързване, но журналисти подушат ли сензация, или предсказание, върви ги спри..

14

до 15

преди 4 години

извинявай, но колко от 100-те филма и 1000-дите книги наричат Вируса "Ухан-400" и предсказват Военна БиоЛаборатория в Ухан повече от 30 години преди въпросната да построена?!