18

Гошо

преди 4 години

До аз5-годишно дете успя да избяга от детска градина Мен е това най ми хареса Значи въпреки режима на охрана е успяло да избяга Сега да му лепнат един карцер та да се научи как се бяга или по добре да го вържат

17

Анонимен

преди 4 години

Е и моя син така. Да гледа някакъв багер, който копаел до детската градина. Пак никой не усетил от персонала.Върнали го работниците.Жив и здрав.И слава Богу тогава нямаше улични кучета.

16

аз

преди 4 години

Девин или Девня и Анка - Мариянова ли е или Илиянова Четете си статиите преди да ги публикувате , бе хора!Така ми звучи точно като фалшива новина

15

Анонимен

преди 4 години

И моето дете на 3 днес някак е успяло да обърка вратата на групата си и се е загубило. Пкалало е свито в друга стая под някаква маса, където след ненайно колко време (изпуснало е плодова закуска и рисуването, демек 1ч) госпожата го е намерила. На мен нито дума от случката не ми сподели, разбирам от малкото. Чакам малко да се поуспокоя почивните дни и ще поразпитам как се пазят децата и в София. И се благодаря на Господ междувременно, че не е излязло навън да пресича а просто в друга стая..

14

Анонимен

преди 4 години

Така де. Как така не са били закючени децата? По-добре направо да им сложат по една верига или в клетки.

13

е

преди 4 години

аз пък питам - 5-годишно, как майка не му е обяснила ,че не трябва да излиза от детската градина? Ако детето е свикнало да прави всичко което му скимне

12

В.

преди 4 години

Последно от Девин ли е детето или от Девня? Анка Мариянова ли е или Илиянова? Във всяка Ваша статия има все повече грешки!

11

Ванката

преди 4 години

Аз пък още на 3г. избягах от градината. Живеехме на една пряка от нея и се прибрах и изядох шамарите първо от баба, която ме върна. После от лелката и другарката, де...

10

Малоумни сте!

преди 4 години

От къде е детето в крайна сметка? От Девин до Девня са 400 км. А?

9

Анонимен

преди 4 години

И ако някой родител ги запука с шамари, пак ли ще е *** и престъпник? за един приятел питам.

8

Анонимен

преди 4 години

А ако детето беше изчезнало. Отключена врати. Живея в чужбина. Тук градината се отключва, когато се натисне един бутон на височина недостъпна за деца и е с аларма. Вратите на местата, където децата не трабва да влизат са с брави на високо. Ужасна безотговорност! Сещам се и за онези учителки, които прекараха децата през презеза на пусната бариера. И такива прости хора възпитават децата.

7

Анонимен

преди 4 години

Добре че го е намерила жив ! Спокойно можеше да е убит от кучета или отвлечен от ромале.Тия мърли по детските градини са за линч- само крадат и тормозят децата, няма нито една под 150 кила, нагли и зли.

6

Анонимен

преди 4 години

Липса на какъвто и да е контрол и безхаберие. В повечето детски градини е така за съжаление. Възпитателките са само едни чиновници на държавна хранилка и са на принципа ден да мине друг да дойде. В нашата детска градина агресията между децата се си беше ежедневие и се потулваше. Изкарваха децата че лъжат. Камери така и не сложиха защото уж родителите не искали (пуснаха анкета за това)

5

Анонимен

преди 4 години

Ще стане човек от него.

4

Господ го е пазил !

преди 4 години

Душичка !!!

3

Анонимен

преди 4 години

То като Калофер и Калифорния.

2

Анонимен

преди 4 години

Най-леката санкция е да се уволнят директро, учители и лелки които са били на смяна.

1

Анонимен

преди 4 години

Деввин или Девня? :)