363

old stupid retard

преди 4 години

До Интересно,Да само изборите на които печелехте с 99.9 процента бяха честни и докато не се върне това положение всички избори са манипулирани......

362

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен че рускините не са домакини. Познавам една, никой не може да я бие на пържени яйца. Тя друго и не готви де.

361

Анонимен

преди 4 години

До ФЕН НА РУСИЯНикой не казва, че всичко е чудесно бе ***!Казваме, че живеем в едни по-хубави времена свободни от руско робство.

360

малко са

преди 4 години

След някоя и друга година по естествен път русофилите ще изчезнат!

359

ФЕН НА РУСИЯ

преди 4 години

ЗАГЛАВИЕТО КАЗВА ВСИЧКО. ПО ЯСНО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. ИСТИНАТА БОЛИ ЗА ОБЛЪЧЕНИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ С НОВИНИ ОТ СОРТА, ЧЕ ЖИВЕЯТ В ЕДНИ ПО ХУБАВИ ВРЕМЕНА И ВСИЧКО Е ЧУДЕСНО.

358

Анонимен

преди 4 години

До РусофилКъм всички бълващи злъч и омраза към Русия ще задам въпроса: Ако Русия не ни беше дарила свободата щеше ли да я има днешната Българска държава?Никаква свобода не ни е дарила Просия!Просия полудява от яд и злоба когато се извършва Съединението.Насъсква сръбския крал Милан да ни нападне и изтегля генералите си от войската ни за да няма кой да я ръководи.След разгрома на сърбите Просия къса дипломатически отношения с Царство България.ФАКТ, ФАКТ и ФАКТ!

357

Анонимен

преди 4 години

България е дупка свърталище на руски ***

356

бе глей си . . .

преди 4 години

Тези като пръскат антибългарска пропаганда последните двеста години в България, сега взели да се гневят че народа се пробужда.

355

Тракиец

преди 4 години

И пак няма да повярват облъчените да мразят Русия.

354

винаги истината

преди 4 години

От ЩАТИТЕ НИЩО ДОБРО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ . ДАДОХА НИ ЦАРЕВИЦА , КОЯТО И КОНЕТЕ НЕ ИСКСХА ДА Я ЯДАТ , ЗАРАД ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАГИНАХА 7 ВОЙНИЧЕТА . ДАДОХМЕ ИМ БЕЗ ПАРИ ВОЕННИ БАЗИ ЗА ПОЛЗВАНЕ ,ПЛАТИХМЕ 2 МИЛИАРДА ДОЛАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА САМОЛЕТ , КОЙТО СКЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ ДЕМОДЕ . ПЪЛНИ ВАСАЛИ И *** СМЕ !!????

353

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално Серго - вие посягате на нас без да ни жалите, ние ще ви отвръщаме и няма да ви жалим!

352

пущиняк

преди 4 години

"Пенсионерка към путин 170$ може ли да се живее?"А в България пенсионерите с повече ли живеят?Относно минималната работна заплата в Русия- абсурдно ниска е, съгласен съм!

351

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерка към путин 170$ може ли да се живее? Парите ги налях в ракети и самолети и в крим и в моста на крим .запада е виновен с тези санкции

350

Анонимен

преди 4 години

По хубаво Американска ,отколкото руска...Ние руснаците ги виждаме какво направиха...,само раздор,корупция,престъпност и беднота..,стига...USA you are welcome....43189

349

пущиняк

преди 4 години

До демографска криза,Нещо доста бъркаш сметките- за 30 години населението на Русия е намаляло с около 3-4 млн.д. При условие, че намалява с 800 000души годишно, то би трябвало да е намаляло с 24милиона.

348

Лавочкин

преди 4 години

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой какво може.

347

Руснаците

преди 4 години

чак сега разбраха, че ни тресат от 30 години

346

русофили

преди 4 години

Драги русофили,Подкрепата ви за русия ще е лицемерна докато не си вземете рускиня за жена.Рускините лесно връзват на българи - тук климатът е по-хубав от руският , рускините харесват българите , езикът близък и т.н. Добри домакини са и защитават традиционните православни ценности. Освен това са и руси и хубави.Има по около 5000 брака на българи с рускини годишно - така ,че ако не успеете и с рускиня значи сте толкова некадърни ,че никоя жена не би ви погледнала.

345

Демографска криза ?!

преди 4 години

Всяка година населението на Русия намалява с 800 000 души ........

344

Анонимен

преди 4 години

до 353Щом сме близки по език колко добре можеш да четеш, пишеш и говориш на Руски и колко на Английски?