7

Анонимен

преди 4 години

Ако ти е писано да те застрелят няма да те обесят. От съдбата все още никой нее успял да избяга. По някой път стечението на обстоятелствата променят съдбата. А съдбата му сее променила поради това чее отишъл в чужда държава. Ако беше си живял там където бог е отрдил а именно в Лютидол нямаше да му се промени съдбата и щеше да живее до дълбоки старини както са живяли прадядовците му. Но всеки решава сам дали да живее там където са му корените или на друго място. За него е било пагубно.

6

Анонимен

преди 4 години

Горкото момче,Бог да го прости!

5

Totenkopf

преди 4 години

Това целят с терористичните актове, чрез ужаса да настроят обществото едни срещу други, само когато сме единни ще можем да се противопоставим на тази омраза, която разяжда отвътре целия свят.

4

до Аз

преди 4 години

Никакви *** не са, а лешояди!

3

Аз

преди 4 години

Смрадлива журналистека! Тази сутрин БТВ изпратили дори репортер в селото на загиналия, да разпитват и ровят в живота му.Какво ви интересува какъв човек е бил, какви роднини, какви деца има или няма?В едно е прав Борисов, че журналята сте *** и нищо друго! ***, тичащи след опечалени и задаващи мисирските въпроси "Как се почувствахте като разбрахте" и "Какво си помислихте" Може ли нормален човек да зададе такъв въпрос на хора загубили деца и близки??? За това са мисири и никакво уважение!

2

Берач на души

преди 4 години

Аре стига с тоя вече бе, ***.....

1

Анонимен

преди 4 години

Случва се. От цял свят има загинали ежедневно. Малко ме вълнува дали е български, ирански, австрийски или молдовски гражданин. Сигурно е бил добър човек- типичен слуга без квалификация. Със сигурност е на по-добро място.