67

Карлсон от покрива

преди 4 години

До АнонименАко се нареди до Боко го очаква политическа смърт! За "маската"?? Той еединственият БГ президент, поне досега, който не е ползвал "маската" на козята брадичка от Апокалипсиса!

66

Анонимен

преди 4 години

А що се отнася до партийната режисура - Борисов през 2013-та си ги режисираше протестите 3 месеца и окото не му мигаше. И дори си признаваше. Но тогава му харесваше.

65

Анонимен

преди 4 години

Госпожо, страх ви е да не загубите властта. Затова толкова ревете. При всяко надигане на глава от народа, при всеки протест реакцията ви е винаги една и съща. Много ви е домиляло това `статукво`, че ако не се пипа по-лесно се граби. Затова използвате всеки опит да ви покажат какви сте .оклуци да обвинявате. А самият Левски точно това би искал - не да седим като овце и да оставяме да ни стрижат, а да се борим за правата си. Днес освиркване,утре надявам се нещо по твърдо и безкомпромисно

64

До 67-ХМ

преди 4 години

Тези 500 души с еднакви раздадени портрети и с табелки на населените места от техните ППОта ли са народа бе другарю.Не се наядохте,не се смирихте бе ! Убивахтехте България три пъти и все друг ви е виновен.....Може ли да сравниш днешната с Лукановата и Виденовата зима и с констатацията на бай Тошо -,,социализъма е едно недоносче"! Нямали пари а молове ,супермаркети и границите претъпкани от,, умиращи от глад" Положението днес е в пъти по добро от вашите фалити! ....И учи правописа!

63

Анонимен

преди 4 години

До До упс 35 от ВалкаНе, от сайта EL PERIÓDICO, статията е Una investigación por blanqueo de dinero en Barcelona apunta al primer ministro de Bulgaria.Може да видиш новината и в други български сайтове, дневник примерно.

62

Анонимен

преди 4 години

Докато има такава ретроградна партия като БКП-БСП няма да има мир в България. Това са злобни и необразовани хора, които са свикнали да взимат власта с кръв, ама не кръвта на Радев и Нинова, а на *** и старците.

61

Sichtpunkt

преди 4 години

Апостола на свободата!Няма друго какво да се каже! Смирение и дълбок поклон пред паметта на този Велик българин!!

60

4i40 asen

преди 4 години

to tova politizirane nee ot v4era a otdavna pedi godini dpeseto i te podnasaha tsveta

59

Анонимен

преди 4 години

Най ми е кеф караянчева която остави детето и майката в катастрофата да държи речи за Левски

58

Сата

преди 4 години

Заиграването с Левски е мащабна манипулация на руските хибриди. Цели основно да се принизи един от националните ни символи, което е част от московската политика за унищожение на българската нация. Всички *** коментари за Левски, са писани от русофилски ***.

57

Активист на БСП

преди 4 години

Иконата Левски принадлежи на БСП!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Радев едва изчака да свали маската на "президент на всички българи" и вече започна да ходи по манифестации на БСП. На втория етаж няма никой.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликИ други такива села има които гласуват 100 за твоята партия БСП, ама га фалирахте три пъти България за 10 години тогава ни ривахти?

54

Анонимен

преди 4 години

Политизирането е единствено в главите на кошлуковите медии, които дават повторения на ските по 5 пъти на ден а взимат 70 милиона държавни средства

53

До упс №35 от Валка

преди 4 години

Това от сайта на лъжеца Арман Бабикян ли го научи ?

52

Анонимен

преди 4 години

Левски си е мълчал и робувал

51

Sichtpunkt

преди 4 години

Под тема за Левски, един куп гнусни коментари! Срам ме е от вас, срам!

50

Валка до № 19 A РЕДН

преди 4 години

А за твоя Радев да не говориме.Не харесвах Първанов , но той е класи над този самовлюбен и повярвал си ,че е велик и непогрешим . Не случайно го наричат РЕЗИЛДЕНТ.С всяка негова проява той дискредитира институцията , която оглавява и най-вече е вреден за европейското бъдеще на Б-ия .

49

ВСИЧКОТО Ц. ЗА ГЕРБ

преди 4 години

строено на балатума и с възгаси САМО ГЕРБ. Има ли някой да не е гледал кличетата, които самите те са снимали хапвайки, пийвайки. И от време на на време се чува тон от "домакина" САМО ГЕРБ. А на изпроводяк по една торбичка "подаръци" за в къщи. Нали един от местните олигарси им беше дал по няколко бутилки олио/това произвежда/ за да насочи мислите им в правилна посоика

48

Анонимен

преди 4 години

Като цяло Левски никога няма да бъде изследван честно и без емоция заради факта ,че е превърнат в истински политичеси култ със съответните жреци към него.Пламен Митевци,РуменюРадевци,Стефан Цаневци винаги ще извличат девиденти от култа и едва ли някога Левски ще бъде оценен правилно и научно.В България Левски е станал езическо масонска религия с футболен отбор.А последователите му днес извън жреците са просто едни елементарни простаци.