33

Новата чума

преди 4 години

Ужас !!!! Новата чума е вече в Европа !!! "Черната смърт" през 14 век е започнала то Италия !!! Загинала е 1/3 от населението на Европа !!!! Новата чума е вече в Европа !!!

32

Анонимен

преди 4 години

Прославиха се по света, пак.

31

Ами

преди 4 години

То бива простотия неандерталска, ама чак пък толкова...С камъни ги замерват!Невежество и безчовечност.

30

Анонимен

преди 4 години

Питам само, това човешко ли е? Мисля че да.

29

Бай Уй

преди 4 години

Достойни европейски наследници. Някога така са го ели прокажените.... През тъмното средновековие.

28

Ванката

преди 4 години

Маймуни

27

12a

преди 4 години

Още с майдана украинците доказаха, че са по-прости и от нас!

26

Бай Иван

преди 4 години

Укропите-героите на ЕС и НАТО, хора на годината да ги направят ;) !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Първобитна работа

24

Митко 19см

преди 4 години

"Прави са си Украинците да негодуват, аз също ще съм против... щото здравната ни система е на ниво африка преди 50г"---А да негодуваш срещу тези, които са докарали здравната система до това дередже не ти хрумва нали. Болните са ти проблема.Я си сипи една ракия, пусни си планета и си псувай на воля. Това го можеш, Гaньо.

23

Анонимен

преди 4 години

До SSе нали трябва да е 24 дена карантината - не 14. Прави са си Украинците да негодуват, аз също ще съм против - не щото съм безсърдечен а щото здравната ни система е на ниво африка преди 50г.

22

Анонимен

преди 4 години

Що ги винят като хората там са в стрес,живеят бедно,едва удържат на кризата,че още как във военно положение,говорят им какво ли не отвсякъде,но от туй никакво подобрение с конкретен резултат,нямат вяра никому след толкоз премеждия от всякакъв род разделения дето се вика по родата и родите са скарани,кой на кого колко дължи за временно спокойствие на простия въпрос-За какво,като от филми и по Япончик как местен мафиот става комисар поради тоз въпрос,че още информационна пътна карта за карантина

21

Дидо

преди 4 години

Мислех че ние сме най-*** племе в Европа, но явно съм грешил, това е некст левъл простотия.

20

Митко 19см

преди 4 години

Тия са като нашите лукови глави на сещате се кой марш.

19

Sata NATO

преди 4 години

Какви укри бе, това са украинските полезни идьоти на Путин. Нормален човек няма да мята камъни по хората, камо ли пък националист да замеря съотечествениците си.

18

ike

преди 4 години

Короната се лекува, ама човешката простотия си е за цял живот.

17

Анонимен

преди 4 години

А искат да им съчувстваме, да им помагаме да станат член на ЕС??? Дори когато свалят граждански самолети!

16

Mopcku_

преди 4 години

Хора, това е болест, заразна, но повече ни е страх защото е неизвестна. От грип и от катастрофи по отделно гинат в пъти повече хора годишно, отколкото от Корона. Застрашени са най-вече по-възрастните. Не разбирам защо са хвърляли камъни по автобуса, честно. Замислете се, как вие щяхте да се чувствате ако вие сте били по някакъв вид работа,или ако ше екскурзия в Китай и се намирахте в тоя автобус в собствената си страна. Позорно е това.

15

Анонимен

преди 4 години

Кажи украйнец и повече не го обиждай. Онзи акстремист още ли е посланик на Украйна в България? Лудото Юле какво стана с него? Нали то бе причината за разрива между ЕС и Украйна? Нали бе много болна и трябваше да се лекува спешно в Европа, а не да седи в затвора за корупция? Както нас ни настискат затваряме плитици и магистрати. На всичко отгоре призоваваше за паравоенни формирования! Ако това го каже сръбски или руски политик, цялата"демократична"общност ще изригне.

14

Анонимен

преди 4 години

Прочетете първите 10 странички на "Чевенгур" и ще видите нивото на матряла по земите наречени Украйна.