24

Анонимен

преди 4 години

До ИнтереснооДа не е вашият Орешарски това?

23

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

МАШИНИ РОБОТИ ВСИЧКО Е В ХОД БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЯМА ЖИВОТ

22

Интересноо

преди 4 години

Испанските власти разследват някакъв БГ политик за пране на пари в Барцелона там някаква моделка Борислава Йовчева се сдобила ей така с къща!

21

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ще станат по-честни! Има ли значение дали ще са по-скъпи ако престъпниците са същите ? Цената няма значение стига престъпната шайка да бъде спряна и нечестните начини за манипулиране на обществения вот да бъдат преустановени

20

Анонимен

преди 4 години

евтиното излиза после много скъпо. Както и политиката и строителствата от Герб

19

Ликвидират БЪлгарите

преди 4 години

Въпреки писмени предупреждения за нагло престъпни анти човешки съоръжения в лични документи след 1997 година терористите на власт ползват личните документи за манипулиране на изборите чрез постоянно следене и пси блокиране или пси активиране на милиони избиратели ограбвани безмилостно от менкани на власт.В момента народа БЪлгарски е най бедния в Европейския съюз.Блокирана е раждаемоста. Около милион жени годни за раждане и отглеждане на деца - Българчета са блокирани и оставени без доходи

18

Дръндер

преди 4 години

Машините са елементарни! Работи се като с смартфон! И няма невалидни бюлетини!

17

Аман от терористи

преди 4 години

Нагли престъпници окупирали власта в София след 9.11.1989 година ползваха отработени психотропно психотронни методи за менкане на власт на нарочно създадени доказано престъпни вече групировки маскирани като партии.Чрез тях провеждат показна нагло престъпна ликвидация на БЪлгарския народ съчетана с ограбване на милиарди годишно .Милиардите се перат предимно по оперативни програми и еврофондове.

16

матю

преди 4 години

E нали Бай х....у казва , че българите били супер в и на световно ниво по кибернетика , информатика, компютри , хакери , а сега казва, че сме прости и не можем да се справим с машинното гласуване

15

Румен

преди 4 години

и да е хартиено и ли въздушно ще е по скъпо от миналото. Без да питаме врачки. се знае.

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До избирателМОНАРХИЯ НА ГЕРБА НА БГ ИМА КОРОНА

13

Анонимен

преди 4 години

Да ще стане, гарантирано от ГРОБ.Спете овце, спете .... цените се качиха нс всичко само за месец два и продължават да летят нагоре.Спете овце, бееее

12

избирател

преди 4 години

Изписвате нещата така:"ТОЙ,каза!!!"В случая премиера подкрепи!!!Странно,наистина не мога да разбера,ние парламентарна република ли сме,или МОНАРХИЯ?!

11

РАН - ЪТ

преди 4 години

Може и по-скъпо !И по-скъпо може !Още може ...Може ...и още ...

10

Тонката

преди 4 години

Определено ДА, понеже на Борисов ще му се наложи да проведе обучение на електората си.

9

Анонимен

преди 4 години

За да отговорите, а не само да питате, направете едно сравнение.Колко струват едни избори сега, печатане на бюлетини, списъци, заплати за всикчи по веригата и т.н. и т.н.И колко струва една машина, колко машини ще се необходими, цена на обслужване. Дали ще трябват толкова хора в разните му там комисии, колкото сега и заплати за тях. Защото поне оня, който вдига листа от процепа на урната ще е излишен (според мен) и т.н. и т.н.Най-важното за цената на машина е КОЙ ще ги доставя.

8

Анонимен

преди 4 години

Това взиране в един конкретен системен елемент е нездравословно. Нужен е общ ремонт във всички сфери, като политическата е една от тях. Отзоваване на депутати, брой депутати, мажоритарен вот за някои длъжности, образователен ценз и т.н., а машинното гласуване като всяко едно нещо е с добри и с лоши страни.

7

И.Т.

преди 4 години

Машините са потенциален провал на целите избори, защото населението като цяло не го бива по тази част. Виждал съм как млад, интелигентно изглеждащ човек не може да си купи билет от машина в градския транспорт, та избирателно право с машина...Не че имам нещо против, но трябва да бъдем адекватни на реалността.

6

пери

преди 4 години

Може и да не са, но пък я как леко медийно ни подготвят, че явно ще бъдат...

5

ДО 4

преди 4 години

ТЕ КЪТО ПОЧНАТ С ЪПДЕЙТИТЕ ТЕ ЩЕ ЪПДЕЙТНАТ И РЕЗУЛТАТИТЕ В СВОЯ ПОЛЗА АМА С ТЕЗИ МАШИНИ ОЩЕ ПО ЛЕСНО СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ НО КАТО СТЕ СЛЕПИЧКИ.МАШИНОТО ГЛАСУВАНЕ Е АНТИНАРОДНО И ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМО.