22

Анонимен

преди 4 години

Ха 14 годишни те си сърфират от предучилищната а на 14 години са имали поне 3 4 години сексуален опит

21

ANARCHY

преди 4 години

Пълни глупости. Този психолог, може да си скъса дипломата. Българските мъже имали най-големи проблеми със сексуалността. Вие сериозно ли? Този е на яка хранилка към НПО-тата. Вече не знам, как ние сме оцелели и сме се развили сексуално, без Психиатрите и НПО-тата.

20

F5

преди 4 години

Давайте на кучетата и пари, не само храна , и не ги мислете за прости, нека си ходят по хранителните магазини, кучетата могат да четат!

19

Анонимен

преди 4 години

Направо ми се струва невероятно.как без никакво секс образование сме оцелели до сега.изглжда от както съществува света всички са взимали дипломата с преписване и пищови.

18

До 18

преди 4 години

Всеки ще ти каже,че педофилите се навъртат около места,където има деца.Кой ще гарантира,че НПОта ,продаващи сексуално образование,не генерират педофилия?Защото този психолог говори за раждане от 14 г.,но не казва,че това по закон е престъпление.Според него деца от предучилищна възраст,сърфират в порносайтове.Ами има институции,които се борят с порно в Интернет,защо не ги е уведомил?

17

Анонимен

преди 4 години

Много вярна статия и това е точно така. Не сравнявйте времето, когато нямаше интернет и проституцията беше рядкост, педофили също, защото бързо ги прибираха. Днес децата имат нужда от информация, много по-рано и в по-голям обем. Вероятността да станат жертва на педофили, сводници, да се отвратят от неподходящо видео в нета. Много рискове има.

16

Анонимен

преди 4 години

"България е на едно от първите места по раждания от малолетни майки под 14-годишнавъзраст и тук не говорим само за момичета от малцинствата"Ха посмали, г-н Игов. Без изявления, Неподкрепени със статистически данни, ако обичаш!Колко българки под 14 г. са родили през 2019 г.?Има ли ромска махала, в която всяка седмица да не става "сватба" с булка под 14 г.?То бива д/пене пред НПО-тата, бива, ама изказванията на такива учЕни на нищо не приличат!Да му се потърси отговорност за фейк!

15

ттттт

преди 4 години

Стига с това сексуално, те са си подготвени предостатъчно, особено момичетата! Подгответе ги за морално образувание, и им обяснете, че не е добре на 14-16години да се започва разкъртването!

14

Анонимен

преди 4 години

Днешните деца в 4 5 клас са програмисти и пишат програми те щели да ги учат на секс те на тая възраст си правят секс редовно

13

Любопитна

преди 4 години

"Българските мъже имат най-големи проблеми със сексуалността" ?!В сравнение с мъжете от останалите народи ли?Я малко по-подробно, ако обичаш!

12

МОН е неподготвен -

преди 4 години

Разбирайте този израз така:"Тепърва предстои боричкане кой да напише учебната литература по този предмет."В резултат, поне 10 акъллии ще напишат по нещо и всеки ще успее да пробута произведението си като учебник.После ще има пазарлък и бонуси за онези училища, които вземат учебника, написан от конкретен автор. БАН-аджиите като най-нахални, ще изблъскат преподавателите от ВУЗ и на никого няма да му дойде наум първо да се вземе няколко чужбински учебници и да се прецени какъв е бил ефектът от тях

11

Смех

преди 4 години

Ако това е психолог и дъска за *** няма да стане.Колко Българки знаете дето са родили на 14.Децата знаели знаят като им събуждате покварата още 1 клас.Егоисти родители,които не се интересуват какво гледа детето.Много станаха напоследък,повърхностни специалистите,без знания дето дават акъл. Добре че,Българите не взимат акъл от такива които имат по-малко. Било полезно РАЗВРАТА.Бил изследвал, ако е иследвал няма да говири глупости.

10

пери

преди 4 години

А бе преди демокрацията не си спомням да сме имали сексуално образование в училище. Не сме умрели, семейства имаме, деца имаме. Не мога да разбера защо на всяка цена в училище трябва да се дискутират тия въпроси? Семейството къде е? Родителите най-добре трябва да знаят какво и как да обяснят на децата си.Баба им на тия от мон сякаш са я образовали сексуално в училище!

9

gf hf mf :>

преди 4 години

Защо сме сред първите страни по раждания от малолетни, и като не са предимно от ромски етнос, понеже е мит, дайте статистика и за бг момичетата?И давате ли си сметка, че половината от новородените деца вече през последните години, че са от тези?Това ще доведе до големи сътресения в образователната система, трудовия пазар и националната ни сигурност. И ако не беше така, защо се даваха помощи на ромчета, които имат колосален успех от 3.50? Какъв потенциал има този етнос, който ще преобладава? :)

8

Анонимен

преди 4 години

Е,тези психолози,само търкат столоветеи с нищо не допринасят за да разнообразят ежедневието на децата.Едно време в междучасията се организираха игри,спортен полуден.Аз бих ги уволнил,само тегнат на бюджета.Еми те са тези които да проведат тези обучения.Няма как еднамлада учителка с природен зной, даобяснява на 18 год. ,основни неща,сфилмова програма.

7

Анонимен

преди 4 години

Мда,образованието ни е унищожено тотално.Всичко се върти около парите!

6

Анонимен

преди 4 години

МОН не е подготвено за много неща.Въвеждат "на парче" програми и изисквания, които стоят като кръпки на цялата система за училищното и предучилищното образование.Не мога да разбера, каква стратегия имат ( ако изобщо има такава).Но като гледам изказванията на неговите представители (на МОН), мисля си, че са виждали деца само на картинка...

5

Анонимен

преди 4 години

Напротив,точно НПО -та нямат никакво място в училище.Абсолютни анонимници,м ного често и неграмотници.Ксто този психолог.Заблуда е,че е изследвано влиянието на сексуалното обучение върху децата.Те просто експериментират детската психика на принципа проба-грешка.Което е недопустимо.

4

Паро от Париж

преди 4 години

Каквото и да направят, все е грешно, особено за фейсбук мъдреците, и накрая винаги идват норвежците да конфискуват децата, за да ги дадат на онези

3

Анонимен

преди 4 години

Българите малко по-малко настигаме най-развитите държави децата са грамотни затова и сега не раждат не сме в 19 и началото на 20 век когато всички са имали по 5 10 и повече деца