12

До 46

преди 4 години

До АнонименМного ми е смешно като някой червен *** почва да се сравнява с държава като Германия. България е претърпяла три национални катастрофи благодарение на БКП-БСП. Иначе да не говорим, че когато Германия са карали коли ние сме били под Турско робство. Нещастни червени и необразовани ***.

11

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

До Анонимен 2А има ли хубави пътища със тези хубави винетки?

10

Целта

преди 4 години

Хайде данъците в общините нагоре - местни данъци на макс!

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Вие не искате, но на Началника пари му трябват, избори се задават...........!

8

Янко от Ябълково

преди 4 години

На *** му дай един таралясник, по-добре два, да кара без винетка, да не е много скъп бензина, дая паркира по треви и тротоари, и повече нищо в обществен план не го вълнува. Властта не е толкова скарана с ума, и го знае това, дава му го на ***, и той щастлив, и властта щастлива и инеобезпокоявана да си върти другите схеми с милиардите.

7

До 6

преди 4 години

Ми ходи да караш в Германия бре....

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Трудно обяснимо е за здравият разум защо страна, като Германия има пътища и няма винетки, а такива като теб се натискат да плащат за винетки в държава, където няма пътища.Между другото цената, която си писал, е за лек автомобил, за камиони на месец е 134 лева.

5

Само у нас

преди 4 години

Да живееш до голям град, да плащаш символични данъци и без винетка.

4

УМЕН

преди 4 години

До тозДобре ли сте?

3

Тоз

преди 4 години

До 1 Вече може да не си купуваш. Винетка ще има само за откъснатите, бедни села, за сметка на това може да се вдигне цената. Още един механизъм с който държавата да инвистира в Сифия.

2

Анонимен

преди 4 години

Трудно обяснимо за здравия разум е тази активност против плащането на винетки. Една винетка е 100 лв. това е 27 стотинки на ден и няма човек , който не може да я плати. Иначе казано Андрешко го живее на инат. В същия момент искат хубави пътища, а от къде да дойдат парите никой не казва. Срамна работа.

1

УМЕН

преди 4 години

Винаги имам год. винетка!