16

Положението се

преди 4 години

напича, докато в ЕС се плюмчат, съвсем наблизо се води война. Всички ли в ЕС са тъ.пи като Боко? Как искат да се запазят плащанията, като брекзита им спря 1/3 от влизащите пари, от къде да дойдат парите. Голям цирк ще гледаме!

15

Анонимен

преди 4 години

Всяка от страните гони интереси, но мен ме впечатлява двойния подход на нашия премиер. Когато тук става дума за пари за пенсии, все някак се заобикаля в полза на чиновника. А там, в Брюксел, настоява и защитава пламенно парите за България да се запазят, за да догоним по-богатите, от които се иска да дават повече. ЗАЩО ТАКА?

14

АнонимеН

преди 4 години

ЕС СА ХИТРИ!!!!ИСКАТ ДА СИ ИМАТ СЪЩИЯ БЮДЖЕТ КАТО СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ДА ДАДАТ ПОВЕЧЕ СЛЕД НАПУСКАНЕТО НА БРИТАНИЯ!!! ТО И ТОВА Е ВАРИАНТ АМА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ВНОСКА :DНАКРАТКО ИСКАТ ДА СИ ИМАТ СЪЩАТА ВЛАСТ И ПАРИ И БЕЗ БРИТАНИЯ!СПОМЕНАВАТ СТРАНИТЕ ДОНОРИ НО УМЕЛО СЕ ПРОПУСКА ГЕРМАНИЯ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДОНОР ВНАСЯЩА ПО 200 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА 7 ГОДИНИ КАТО ВНОСКА А ОТ ТЯХ ПОЛУЧАВА САМО 100 МИЛИАРДА! ЧИСТО ЗА ЕС 100 МИЛИАРДА ! ГЕРМАНИЯ ИСКА ПО-ВИСОКИТЕ ВНОСКИ НО ТЯ МОЖЕ ДА ГИ ПЛАЩА!

13

До 12

преди 4 години

Валутните резерви във валута-тоест евро и в тях инвестира чужди инвестиционни фондове ,като Оманският с ръководител-съветник Стив Ханке и България губи от тези валутни резерви които държат лева към еврото да 1.95 -всяка година към 250-350 милиона евра,за да е стабилен скъпият ни лев !

12

Анонимен

преди 4 години

До ей икономист какво гарантира в момента валутния борд

11

До 7 -цирка

преди 4 години

Какъв златен резерв ,какви пет лева бълнуваш-нямаме златен резерев ...и много м у потрябвали на някой нашите златен резерв от 100 долара.)

10

КРАЯТ НА ФАШСТКА ЕВР

преди 4 години

ЕВРОПА СЕ ВИЖДА КРАЙ С ФАШИЗМА МНОГО СКОРО КРАХ И ФАШИСТКИТЕ ТЕРИТОРИИ ЗАВЛАДЯНИ ОТ ХИТЛЕР ВЕЧЕ НЯМА ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА ФАШИСТКА ЕВРОПА ФАШИЗМА ПРИКЛЧИ И В УКРАЙНА И В БЪЛГАРИЯ САМО ГЛЕДАЙТЕ НЕ ВИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО.

9

АНТИ

преди 4 години

Само хитрите гърци ги оправят тези евреи от еврейския съюз !

8

Анонимен

преди 4 години

Брексита беше началото на края на недоносчето ЕС

7

Анонимен

преди 4 години

За това ни натискат за еврозоната , да ни съдират гърба още повече и да ни земат златния резерв!

6

Ром"с

преди 4 години

Ако британците бяха останали в ЕС ,ЩЯХА ДА СЕ РАЗБЕРАТ,но сега имат проблеми и то с право,едните искат същото,другите трябва да дават повече заради Британия.... . А НИ ОЛИВАХА КОЛКО ЩЕ Е ЛОШО ЗА БРИТАНЦИТЕ с напускане на ЕС,а не казаха и една дума медиите ,че и ЕС ще трещи по шевовете от напускането на ЕС от Британия.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ОТ 2016 ЕС Е ВЕЧЕ ИСТОРИЯ. ВЪПРОСА Е КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПРОДАЛЖИ АГОНИЯТА.

4

Анонимен

преди 4 години

Чакайте малко. След като една държава членка е напуснала съюза и не плаща членски внос, значи и не прави разходи. Защо другите държави да компенсират този членски внос?

3

истина е

преди 4 години

Макрон и Меркел убиха ЕС.!

2

Един

преди 4 години

Много ясно, че няма да се разберат лесно. Макаронът създава проблеми, както обикновено. Време е Франция да си изберат някой нормален за президент, щото от тоя полза няма.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а БЪЛГАРИЯ какво печели или губи