81

Анонимен

преди 4 години

Силни са много,ама тук в нащо си първенство.Пълни нещастници.

80

не разбрах

преди 4 години

Какъв е резултатът от двубоя!?!?!?!

79

Анонимен

преди 4 години

*** и сега зная например наизуст великия отбор на "Интернационале калчо" от 60-те години.

78

Анонимен

преди 4 години

От 1990 г. не съм гледал мач от българското "първенство" на живо. По тв да съм гледал 5-6 мача. Преди това от 1969 до 1990г. гледах истински футбол.Винаги съм бил от ЦСКА, но знаех имената на всички от Левски, голяма част от Локомотив София,Славия, тогавашния Тракия и Локо Пловдив. От сегашните пародии на отбори зная имената на някой от Лудогорец, *** те са все римляни....

77

Анонимен

преди 4 години

на мен за пореден път ми направи впечатление че питаме чуждите хора за мнението им за нашия отбор, знам езицил гледам много чужди канали и съм виждал много спортни събития и интервюта след тях, такова несто няма, всички се фокусират върху собствения си отбор...само ние като че ли страшно много се интересуваме другите как ни виждат, какво мислят точно за нас, сега и тук...интересни нрави/страсти български

76

Анонимен

преди 4 години

Стига ни надувахте главата с вашите Софийски потънали в срам отборчета. Имате си стадиони играйте си. Ама как да играете, като неможете.Единственият отбор докарващ големи отбори в България е лудогорец. Браво на момчетата и клубното ръководството. Малка светлина в тоя Софийски мрак.

75

Анонимен

преди 4 години

Хората гледат Интер на живо, а сини и червени фенове гледат жалките си отбори един срещу друг... И това го имат за най-голямата си емоция в годината.

74

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че Лудогорец е най-добрия отбор. Въпреки, че не гледам тая шуробаджанащина тук и тея срамни хора в БФС. Кви Левски, кви Цска... Тея са срам за спорта. 20 години тънат в мизерия и покровители. Никакъв спорт, никаква история... Нищо. Реално ги няма в света. Кретат си там някъде... Нито деца вадят спортисти... Нищо. Едно голямо НИЩО.Лудогорец поне се мъчат извън нашата действителност, което е похвално. В интер е пълно със звезди за милиони.

73

до Българин

преди 4 години

Ако всички българи са такива,които плямпат без да знаят за какво,съвсем логично е защо сме толкова зле във всякакъв смисъл.Абе неграмотнико,не си гледал мача-ясно,поне виж кой е играл и ако имаш малко акъл да го провериш дали е резерва на резервите или титуляр. Нямаше титуляр на Интер,който вчера не е играл на мача.

72

+-

преди 4 години

Лудогорец е най-добрият отбор в България сега.а другите ретро отбори с ретро история се тресат по шевовете от проблеми и слаба игра,но фенчета рИват ,че Лудогорец купува мачовете,съдиите ...аз не съм фен на Лудогорец...преди години ,ама много години назад бях за Левски ...гледах МИНАЛАЛАТА година Левски ...и матч и с Лудогорец ...е колос е Лудогорец спрямо Левски ,а и навряно и ЦСКА ,да не говорим за другите отборчета у нас.Иначе Лудогорец нямаше шансове срещу Интер -това всичко го знаеха ..

71

niki

преди 4 години

Ха-Ха, 1:0 ама не са питали ВАР-а.Интер даже и не се изпотиха.

70

Питащ

преди 4 години

"Интер с лекота надигра Лудогорец, вкара два в Разград"-заглавие"Италианският гранд Интер надигра Лудогорец с 1:0 в първа среща от 1/16-финалите на Лига Европа......"-първи редКое е вярното? Чети, чети Сашко.....!

69

Анонимен

преди 4 години

Тоя Гела изгаври ли се ме интересува с разградчани, където хората взимат заплати от по 700 лева в този град и накрая да им набучи цени на билетите от 50, 75 и 90 лева. Не се наяде, а има сигурно 1 милиард тоя ***!

68

Анонимен

преди 4 години

до 75 Ми предвид цените на билетите снощи...Гела е лапнал едни бързи 700 000 лева.

67

Анонимен

преди 4 години

Интер игра само с половината титуляри, удари и две греди....и според мен ще спечелят този турнир.

66

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НАЙ ОБИЧАМ ТАКИВА МАЧОВЕ КОЙТО ТИ ОПРАВЯТ БЮДЖЕТА ЗА ГОДИНИ НАПРЕД

65

Анонимен

преди 4 години

Дяков каза след мача: "Играл съм срещу доста класни отбори, но за пръв път играх срещу толкова добре организиран отбор. Голяма класа са!"

64

Анонимен

преди 4 години

селска държава със селски спорт. а мармотите спорят кое село е по-хубаво :)

63

Анонимен

преди 4 години

А къде са Левски и Цска... Т. Е Литекс.Ще ги видим ли с големи отбори тоя живот.

62

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НАЛИ БЯХА МНОГО СИЛНИ