47

Анонимен

преди 4 години

само в тъпата българия хората научават за смърт на близък от медиите. в нормалните страни медиите не съобщават имената, докато смейството не бъде уведомено от държавата.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23За всичко е виновна ЦИОНИСТКАТА Меркел...Меркел не е ционистка, моля, моля!Виж Меркел е комунистка, което е ФАКТ.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Факт е че ЕС обезкърви България.Факт е, че България я обезкърви Партията майка закрилница БС(К)П

44

Ганьо си е Ганьо

преди 4 години

До Анонимен 43Никаква грешка няма.*** плюе фашистите германци, но кара или мечтае за Мерцедес, плюе ,,жълтурите" но телевизора и телефона му са ,,жълтурски", плюе САЩ, но на масата му е въпрос на престиж да има Джак Даниелс, плюе арабите, но нагъва дюнери а по чалгаджииниците е голяма гъзерия е да се пуши наргиле.

43

Анонимен

преди 4 години

Още една изкукала бабичка.В чужбина страшно - трепят българите като мухи.Малиии страх!Стадото вече е толкова зомбирано и наплашено от хибридчиците, че проявява признаци на психични отклонения.Иначе тук в момента няма работа за тези, които не искат да работят.

42

Анонимен

преди 4 години

Дам. Чужбината е много лоша. Тук е супер.Ако бешв в България и Калоян го беше блъснала и убила някоя мутра...или случайно някоя лампа в тунел, паднала върху колата му...или да го бяха нахапали глутница бездомни кучета...какво ли би казала лелята?

41

лют

преди 4 години

Никой никого не кара насила да работи в чужбина!Всеки сам взема решение и заминава.Водещо е желанието да "забогатееш"по-бързо, да имаш кола, апартамент и други "благинки".Не може да живееш богато, когато ти и родителите ти сте се родили бедни.За едно поколение с честен труд, не можеш да забогатееш!Държавата не ти е виновна за нищо!Всеки сам се грижи за себе си и семейството си.

40

Не слушахте ли

преди 4 години

братовчедката на убитият разказа, че цялата улица е пълна с мигранти, араби, румънци, турци, представям си какъв е ужас там, а и в разни нергеле барове вероятно и наркотици играят и на хората им е писнало. Защо тук се роптае за софийската улица на мигрантите, там не може жена да мине, а една продавачка я мушкаха с нож. Всяко търпение има граници. Може и по лошо да стане!

39

до 36

преди 4 години

ЕС не те задължава да ходиш там на работа. Няма такива условия. Не, бюргерите са ти виновни, а сивото ти вещество. Това е проблема на това *** общество, напълни се със сиви вещества като твоето, мнозинство сте и все някой друг ви е крив. Нещастници.

38

Реалист

преди 4 години

Скапана била държавата? Скапани хора каква друга ще я направят?

37

Стар набор

преди 4 години

По германските телевизионни канали се говори само за мигранти, от които 5 кюрди. За убит Българин не казват и дума. Знаете ли каква врява щяха да вдигнат германските медии, ако имаше убит един еврейн.

36

MGTOW

преди 4 години

Силните мъже създават спокойни ощества, спокойните общества създават слаби мъже, слабите мъже създават нестабилни общества, нестабилните общества създават силни мъже...

35

Mezdra

преди 4 години

Kakvo znachenie ima cveta na kojata mu,narodnostta mu,ako beshe vash blizak tova nqmashe da e vajno za vas.Poznavam i nego i saprugata i deteto mu.Heni,Aleks,priemete moite nai -iskrenni saboleznovaniq !!! V takav moment neznam kakvo da kaja.Badi silna zaradi deteto,sega ti za nego si i maika i bashta.Obicham te mila

34

MGTOW

преди 4 години

Петнете, петнете името на човека ***, в някакъв момент на всички нормални хетеросексуални бели мъже ще ни писне, ще видите тогава как ще се върнете в балончетата си много бързо.

33

ББ

преди 4 години

Анонимен или там какъвто си,човече имаш проблеми,потърси помощ,аз също бих помогнал с каквото мога,искрен съм и е жалко човешки същества да страдат толкова ,бъди здрав

32

Анонимен

преди 4 години

Нещастната жена не осъзнава, че това е замисъла на ЕС. Евтина работна ръка за бюргерите.

31

Анонимен

преди 4 години

Има накои въпроси, които трябва да бъдат зададени. Какво прави въпросния българин в кюрдски наргиле бар и изобщо около тях? Колко от вашите познати, които са българи, биха отишли някъде с кюрди? Все пак не е убит в немска бирария от немец. Това може би трябва да ви подскаже най-малкото къде не бива да ходите. И да, ще има още стрелби. Немците са бесни от това, което се случва на тях, на децата им и на държавата им. Само на вас не ви пука за вашата. Как беше ... "българи от всички етноси"

30

ББ

преди 4 години

гроб троловете няма нищо свято за вас...съболезнования на семейството,всички имаме вина,убиват ни нашите политици а ние се страхуваме да не стане по-лошо...кое е по-лошо от смъртта и безбожието?...кой е следващият...и коя столица,лидер,идеология,фалшиви и лицемерни клишета обслужващи крадците и престъпниците,отклоняващи вниманието от техните престъпления ще ни е виновна...аз....ти...децата ни...кой е застрахован?

29

бай ганю

преди 4 години

за утрепването на човек няма ред или държава лелята говори емоционално разстроена нормално е жалко за човека

28

Здравомислещ

преди 4 години

Убиха един българин - обикновен трудов човек. Меркел се престара, отключи безумието и ще докара нацита на власт! Два пъти сме били братя с Германия, и два пъти сме яли боя накрая. Дано не се потрети!