280

Анонимен

преди 4 години

По време на управленията на БСП бяхме най бедни в цялата вселена.

279

Анонимен

преди 4 години

Радев плаща на Копейкин и ето ти дране.

278

Анонимен

преди 4 години

Ей "ФАКТ", ти бил ли си роден по време на ши'баният развит социализъм, че смееш да се "фактиш" бе мал'оумен фен на измамниците от червената ГЕРБ ? От 1944 г. до днес българският народ е прогресивно обедняващ благодарение на тъ'паци като теб, които вярват, че червените му'три от ГЕРБ не са крадливи ком'унета ! Българската овца няма да има сполука в този живот благодарение на про'стотията която и е вродена ! 30 г. измислена червена демокрация правеща закони против честността и национализмът !

277

факт

преди 4 години

Когато на власт беше БКП/БСП народа ни беше най-беден в света

276

Анонимен

преди 4 години

Българският народ е най-беден не само в ЕС но и в света, не зная с еврото колко по-бедни ще станем, то не може да се измери по никаква степен ! Пожарникарят лъже като първи измамник, а народа му вярва като най-про'ст на света !

275

Анонимен

преди 4 години

Русенци мощно освиркаха селския *** радев известен със словесния си запек Ха ах ха

274

Анонимен

преди 4 години

Горкия, толкова му липсва багаж на втория етаж, че вместо да си събира багажа и да напуска, тръгнал на Президент Радев акъл да дава! Боже, като прибираш грешните, прибирай си и смешните!

273

Анонимен

преди 4 години

"...сме подписали договор за присъединяване към ЕС,където сме приели ангажимент да приемем еврото."-никоя държава от ЕС не е задължена да приема еврото,тоя пак менти!Живея 21 г. в държава която прие еврото преди 18 г. и до днес с това евро само се обеднява,а народът остана излъган!Англия направи правилна стъпка като напусна ЕС,в този съюз глас имат само Франция и Германия,всички останали са"роби"!При еврото цените постоянно растат,а заплатите много бавно,Б-я бедна значи ще стане по-бедна!

272

Анонимен

преди 4 години

ццц, БорисОВ щял да маха лева на Батенберг

271

Борис Морев

преди 4 години

Горния таксиметраджия и царят в изгнание били прали пари в европейски казина, докато Вдянков викал полските ЗЛОтарски икономисти да уверяват тъпонаселението, че левът няма да крашне, понеже вече ще слагат германски листовки вместо него?България като европейски щат?! СКрум (skrum ITs), без крум, все тая, само да не стане злотарска територия със европари, щото там нещата всъщност не са се променили много, реално*кубернетици (kubernets), а не кибернетици

270

Анонимен

преди 4 години

Гербераститките ***, търсете си нов спонсор, щото на тоя му се вижда края. Или на вас ви плащат директно от сараите и вече си знаете за кого да скимитите от кеф след тиквата :)))

269

Борис Морев

преди 4 години

Кво ме занимавате с тоя водния бе, да не би да пускате джетове в София?

268

Борислава Йовчева

преди 4 години

Пречи им това,че една пейка,която не струва и 1000 лева,тя е фактурира за 10000 лева,околовръсното 6,300 метра 146 милиона,тази излезна най-алчна от всички

267

АНОНИМЕН

преди 4 години

Понеже Гербаджиите са *** хора не могат да преценят че на всякъде ще бъдат вече освирквани и тяхното присъствие на подобни мероприятие не е желателно. И умрелите знаят как ги включват като гласували за ГЕРБ . Какво уважение за Дана като е избрана с измама и благодарение на ромите от Факултето които гербаджиите купиха? А Цвета Краянчева била на конгреса на Ердоган и казала че Пекин е във Виетнам освен за посмешище и обиди за нищо друго не става.Не Гербаджии цъфнат на Шипка и ще чуят освиркания.

266

Обективен

преди 4 години

"Малките ви злоради радости от публикуване на недоказана и непроверенаинформация,могат да ви доведат до големи неприятности. Само примитивни хора вярват на всичко, което се пише в медиите."===========Само примитивни хора като теб могат да вярват на Еднокнижника от Банкя. Няма отърване от това недоразумение, от самодоволната му *** физиономия и идиотските му изказвания. От ужасяващата му неграмотност и простащина... и инфантилно чувство за изключителност!

265

ПроСоТо

преди 4 години

верно,позволявам си да пиша с/у него,но всъщност го съжалявам!..Да бъде толкова *** че да се остави да го калесат враговете ни за работа,дето не му е работа,си е..доста депресиращо...За това сега /и не само сега/ горкия се мята като риба на сухо..-Нито има някаква сила да се промени,нито има смелостта да се оттегли /защото знае какво го очаква/....Изобщо,..жална му майка..Но вината си е изцяло негова..ЕСТЕСТВЕНО,СПОДЕЛЕНА с НАШАТА..

264

Каскета

преди 4 години

Кви са тия испанци бе?! Аз ще ги опрая. Утре лично заминавам за Барселона и в редакцията им ще има падни-стани. Гледайте ПИК и Нова. Те ще предават пряко акцията.

263

ПроСоТо

преди 4 години

Банкянската Тиква е политически ТРУП!..Което е малко трудно за осъзнаване,защото той НИКОГА НЕ е бил..нещо от сорта на "политик"!!Понеже съм милозлива,състрадателна личност, най-искрено му препоръчвам да има късметя да се спомине набързо от естествена смърт,защото ако продължава да се вкопчва във властта ,генерирайки САМО гафове,ще го сполети съдбата на Мусолини....А аз ИСКРЕНО не му пожелавам това ..-Народа да се реди на опашка да заплюе клатещото се на въжето двестакилограмово тяло..

262

Анонимен

преди 4 години

Абе що няма новина тука, че тулупа на снимката го разследат за пране на пари в Барселона?

261

ГРОБАР

преди 4 години

Президента не е "глашатай", та да събира агитка която да ви хули, а точно обратното, Радев прикани мнозинството да не обижда политиците. Удобно забравяш, как ви псуват всяка година на Шипка!Пр0ст, инфантилен и нагъл Пожарникар! :(((