105

Бай Иван

преди 4 години

Торбичко прави само глупости!

104

Сл. мой приятел

преди 4 години

Стари мой приятелю,чуй годините....

103

Митио Ганеф,Ганеша

преди 4 години

Кръчмътъ,ШКЕМБЕ ВАЙ-ВОДА А,ко ши кайш,Слонът мой приятел е тоз

102

Хиристо Роман-оф

преди 4 години

Са пущаш,тия са наши спасител,мечка да не ти задуха отзаде бате,Само нашето Русия ши спаси българията мойто родина

101

Стоян

преди 4 години

До AZ Кво добро си видял бе ,*** ? Ти българска история учил ли си ?

100

Стоян

преди 4 години

Тоя дебелак, уж голям патриот, уж голям защитник на ЕС, уж загрижен за българите в Сърбия и защитник на България и българските интереси - Защо не пусна самолетите да преминат през Румъния , ами през България. Двулични продажници !

99

AZ

преди 4 години

От Русия сме видяли само добро и никога зло,за какво да ги нападаме или мразим,те са наши братя славяни?------------------------------------------------------И какво точно добро сме видяли от русначата.

98

Анонимен

преди 4 години

Поне рускините много обичат да се женят за българи.Съсед си взе рускиня с 10 години по-млада от него - примерна домакиня е.

97

Анонимен

преди 4 години

До рубладжийски партииДаааа,бе,а кога ще престанат да ни командват от чужди западни посолства,да не сме им колония,че да ни заповядват какво да правим и да не правим в собствената си страна?От Русия сме видяли само добро и никога зло,за какво да ги нападаме или мразим,те са наши братя славяни?

96

Анонимен

преди 4 години

ВМРО ме кефят,браво на Каракачанов!

95

Картофчо

преди 4 години

Напълно е прав! Зенитните ракети на Сърбия не ни притесняват. Ние не мислим да ги нападаме а и нямаме самолети, така че не са заплаха за нас :)

94

рубладжийски партии

преди 4 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев,Кънчо Стойчев,Кольо Колев,Жив.Георгиев,Вал.Велева,Борисл. Цеков,П.Блъсков,Т.Буруджиева,П.Волгин,Ив.Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова, Пър.Симеонов,Шаренкова,братя Чукови,Иво Христов

93

Зозо

преди 4 години

Да поясня на дрътите ***: Тоя комплекс "Панцир" новият Ф-16 бл.70 ще го прасне от Варна :)))))))))))))))))))))))

92

Зозо

преди 4 години

И с какво точно ни застрашава нас ракета земя-въздух с обсег 30 км.? А казаха ли колко рубли са се изръсили за тоа скрап? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

91

Анонимен

преди 4 години

И къде точно е проблемът, че не разбрах?

90

Анонимен

преди 4 години

ами турция вкара войски в сирия и либия да защити турците - както в кипъри краварите не си мърдат пръста - както тогава в кипър на ред е българия и всичките гербави шкембета независимо от какви партии се пишан ще заминат да си халчат милионите навъка а народа ще му дерат по две кожи както е било по време на турското "съжителство"е и тогава ще се сетите за русията *** ще е късно

89

Анонимен

преди 4 години

Даваш ли даваш шкембе войвода, българско небо за сръбски доставки?

88

ботослов

преди 4 години

До XС нашите камъни по нашите глави!? Аман от предатели!! Как един честин няма да се намери? Отговорът е във Светото писание-Библията - ГРЕШНИ СМЕ РОДЕНИВ грях сме заченати и живеем да се покаяме!

87

X

преди 4 години

Шкембето е предател!

86

Анонимен

преди 4 години

Прогноза. Тия комплекси никога няма да бъдат използвани. Сърбите си похарчиха едни пари напразно.