184

Хари

преди 3 години

продълж от 193докато е работил като пчеличка отличник?" Напълно разбираемо николко, зиъроу, null.Това е така защото прокуратурата от началото на демокрацията представлява метафоричен образ на беззакониетопо примерът даден от един бивш *** който щеше да мъкне някакъв субект от някъде си с чувал. Е дерзайте коментатори, но колкото и да дерзаете няма да върнете 120 милиарда откраднати, докато се забавлявате покрайтакива палячовци.

183

Хари

преди 3 години

Извинете дами и господа, но за един и същ човек ли говорите.Нима коментирате прокурорът Иван Гешев, който през Февруари 2020 заявикато абсолютен лаик, че ще разследва приватизацията като направи пълна ревизия,едва ли не до Тутанкамон. За това лице ли става въпрос? Тогава, както се твърди от единкоментатор, как прокурорът се е трудил като пчеличка на всички стъпала от йерархията възникваелементарният въпрос "Колко административни лица свързани с контролът на приватизацията е вкарал взатвора

182

Анонимен

преди 4 години

Каскета да не ни хвърля прах в очите с непоправими вече далавери, а да каже защо се потулва далаверата с Джи Пи Груп , които не само, че не ги разследват ами продължават да им се дават обществени поръчки!

181

Тошо

преди 4 години

Ще има...добре....тогава трябва да има и кой да я направи, средства за да име се плати, време за да се извърши и най-важното ...какво от това, целта на занятието каква е....струва ли си за едно морално рамо да се инвестира целия този ресурс, който всъщност го нямаме, заради нищо...!!! Само анализ ще даде отговор....струва ли си или не тази ревизия, ами ако изгониш инвеститорите, тогава какво....!?! + пъти мери, т.е. мисли, един път режи, т.е. кажи!

180

Анонимен

преди 4 години

"Гешев убеден: Ревизия на приватизацията ще има!"-кога бе, кога ще има ревизия, на 30 февруари ли ? Щом не я започна веднага, значи си измамник като Пожарникарят, изминаха 20 и повече години без ревизия, след още толкова всичко ще се забрави и крадците дори ще са вече мъртви ? Що за територия е България в която само измамници с червени дрешки управляват това стадо овче, а то доволно им дава своя вот ?

179

Solar Power

преди 4 години

Аз предлагам политиците да приемат закон против Цар Борис I който ни е покръстил насила. Нека да бъде осъден... моите прадеди са вярвали в Тангра и насила са били накарани да вярват в нещо друго....... та и този същия ***. Затова в правото и в римското право има ДАВНОСТ ! Защото винаги ще има някой като Амон Ра някога който ще се присети да се побара и да измисли някоя простотия.......

178

Анонимен

преди 4 години

Алоо, НЕЗАВИСИМОЗАВИСИМИЯ Каскет, тогава цялата ви ШАЙКА ще идете на "квартира" в ЦСЗ при бай Ставри!

177

Анонимен

преди 4 години

Брей ГЛАВНИЯТ мЮлЮцЮнер дава мнение какво е бандитско и престъпление. Не беше ли работа на съда това. Ама от ушев без юридическо образование, какво да очакваш.

176

Анонимен

преди 4 години

Продавам луксозни яхти с инкрусация от злато и по WC то! Прокуратурата ще ми съсипе бизнеса,като прибра другарите ни в кауша! Ми,ще им рекламирам след това гумени лодки.

175

браво господин гешев

преди 4 години

продължавай със същия дух и неприязъм към"преватизаторите" като почниш от иван костов корнелия нинова банев стайков арабаджиев прокопиев дончев донев цветанов и други и свършиш със президента радев това отчаква от теб НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ????

174

Анонимен

преди 4 години

Червените бандити " Активни борци против капитализма"живяха с привилегии 45 години,а след подмяната по списък от Русия и БКП станаха милионери и милиардери.В момента държавата ни е в клептокрация и най бедната в ЕС! Ако се ревизира кражбата на века,едва тогава народа може да почувства демокрацията.

173

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

172

Каква давност за

преди 4 години

престъпления, ако сделките са били по закон, този който е раздавал заводи без пари е виновен. За него не трябва да има давност, и сега трябва да отговаря. Бащиния ли е раздавал или народно имущество. Ако някой е убил човек преди 20 години и сега се разкрие, ще имам ли давност за убиеца? Каква давност за Иван Костов, раздавал е на поразия заводи, летища, нефтохим, и сега давност. Защо за Чаушеско нямаше давност, и си плати за поразиите?

171

едно

преди 4 години

Това нещо какво образование има и къде го е придобило?Явно там не са го запознали със съдържание но термина "давност".Пунта мара за едноклетъчните гласоподаватели на герп.

170

Анонимен

преди 4 години

Той е убеден, но дали народът е убеден, А Вие, които четете това как мислите? Ами гласувайте! С (+) - не сте убедени), с (-) убедени сме- почти сигурни! Ха, да видим!

169

Анонимен

преди 4 години

А кога ще има ревизия на прихватизацията?

168

Анонимен

преди 4 години

Естествено ,че това е цирк. И опит за сплашване и натиск,понеже доста мошеници са се облажили. Никаква ревизия на приватизацията не искат да правят, щото трябва да ревизират себе си. Я аз да съм гл. прокурор ,па да видите какво ще стане....."Приватизаторите" ще пеят като славейчета, и то в хор...

167

И.Б.

преди 4 години

Не зная как ще има ревизия на приватизацията, но съм сигурен, че ЕСПЧ ще бъде залят от поне 30-40 жалби за опит за ревизия при отдавна изтекла давност на престъплението. И ще плащат глобите смирените овчици на територията България, а не И.Гешев и Цацаров.

166

До 165

преди 4 години

"Сега разбрах защо Нинова и Радев са пощурели."Най-вероятно се превиват от смях. Защото тази идея е или една наивна детинщина /слабо вероятно/, или един елементарен изтъркан ход за вдигане на пушилка и лъскане на имидж без никакви изгледи да се свърши нещо наистина полезно и необходимо /с много по-голяма степен на вероятност/.Седя от месец и гледам всеки ден сеири в държавата - все по-големи и все по-циркаджийски.

165

мистерия

преди 4 години

Лицето от снимката готов ли персонално да плати сумата,която съдът в Страсбург ще наложи заради Ч.,семейства А. и Б.?Или на гърба на оскубания български данъкоплатец се прави на герой?Кой е длъжен да плаща ,за това че г-н каскет изпълнява поръчка на мафиотска структура ограбваща друга мафиотска структура?