28

ДЕЛЯН

преди 4 години

Бойко Борисов сред тях ли е?

27

Ddd

преди 4 години

Помня миналото лято и вицето Симеонов обикаляше по морето и слухтеше коя дискотека вдигаше шум, тотално изпростял. Така и тоя калмук обикаля сега и плаши гаргите като бустанско плашило, и после всичко си продължава постарому.

26

Boko bo

преди 4 години

Осъдени колко ще има? И не присъда срещу България в Хага имам в предвид. Той и Ц.Ц. правеше акция след акция и няма нито един осъден, а напротив ние плащаме обещетения. Аман от ПР простотия

25

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 години

ПОРЕДНИЯТ КЬОРФИШЕК НА ГЕШЕВТУРАТА.КАЛВО СА ИЗВЪРШИЛИ ЗАДЪРЖАНИТЕ? НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ГИ АРЕСТУВАТЕ? ЗА СПЛАШВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЛИ СА ТЕЯ ЮВЕЛИРНИ АКЦИИ?

24

Некъф

преди 4 години

Позьори !!!

23

Одисей

преди 4 години

Към 6. и 18. Присъединявам се към становищата, изказани от вас. Сранението с ББ от МВР-времето и сега е сполучливо. Един главен прокурор трябва да се намесва при престъпления свързани със сигурността на държавата (пример Германия, терорист с расистки наклонности застреля 9 души: случаят го пое Главния прокурор) и да извършва повсеместен контрол на на подчинените. Сегашното е акционизъм. Един премиер трябва да работи по стратегията на държаваита а не да се любува на този мост или или завой

22

Достоевски

преди 4 години

Отново само професори коментират. Аз като един средно интелигентен гражданин за момент се притесних понеже вие знаете повече даже и от прокуратурата. Когато управляващите си седят и бездействат вие ги плюете, когато работят и наистина си вършат работата вие вместо да сте благодарни пак плюете. Е ако си размърдате малко сивото вещество и ако е останало нещо ще схванете, и благодарите на Гешеф, че се опълчи и задържа олигарсите и Главатарите на Бг мафията. Мойте поздравления Гешеф браво

21

Танер

преди 4 години

Тия на снимката що не ги задържахте кви мутри имат все едно са от крими контингента

20

Tman

преди 4 години

Някой се опитва да се намеси и овладее, "организираните" криминални структури в цялата страна... има нов началник в България, трябва да се знае, на кого и през кого трябва да се отчитат

19

Активист на БСП

преди 4 години

Що ни занимавате с кокошкарите ?! Да рови в милиардите !!!

18

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 4 години

"Главният прокурор ръководи прокуратурата, организира и разпределя работата на своите заместници, назначава и освобождава служителите във Върховната касационна прокуратура, във Върховната административна прокуратура и в администрацията на главния прокурор и издава инструкции и дава указания относно дейността на прокуратурата." Чудя се къде са местните прокурори,че все Гешев гледаме по градове и села.

17

Анонимен

преди 4 години

Сашетааа, много сте фрости.Не ни изкарвайте камунисти,само защото сме антигерберисти.Комунисти и герберисти са една порода дренки-за бунището и една запалка.

16

Факт

преди 4 години

До НЕ Е ИСТИНАРабота е на Гл. Прокурор да се занимава със всякаква престъпност в България - от кокошкарите в Благоев град, през хазартните босове, до руските агенти в Президентството. Всичко това е в юрисдикцията на Гешев. Ако някой го е страх от закона, не мога да му съчувствам. Да не го е нарушавал!

15

Анонимен

преди 4 години

Искам да кажа ,че комунистите чакат отново някакъв преврат.Напослвдък проумявам какво велико дело е сътворил Горбачов.Като гледам Радев ,КорнелияГечев разбирам какво е било в комунизма.

14

Червена шизофрения

преди 4 години

9 казва, че в Благоевград имало организирани престъпни групи, а 10, че битова престъпност в града нямало. И двамата обаче са против идването на Гешев в червения бастион. Защо ли?Давай, Гешев! С теб сме.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10"Битовата престъпност в Благоевград на практика я няма, търсят за виновници за загубените избори сред обичайния електорат."Значи полицията в Благоевград си върши работата. Браво!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4"Комунистите чакат нов 9 септември."Чакат, но Червената армия не е на границата ни, така че ще има да чакат.

11

странно

преди 4 години

А какво стана с задържаните в предишните акции,преспаха в полицията и са пуснати,тихо без присъствието на Гешев,и къде тука е файдата?

10

Анонимен

преди 4 години

Битовата престъпност в Благоевград на практика я няма, търсят за виновници за загубените избори сред обичайния електорат.

9

Анонимен

преди 4 години

Задържани са лица от активния криминален контингент. Неорганизирани кокошкари.А кога ще се пристъпи към задържане на легализиралите се ОПГ-та?