16

Ристу

преди 4 години

До немо: Не. Същата глупост са и полумесеците. Защо трябва да кичат планините с религиозните си символи? Да си ги слагат по църкви и джамии.

15

немо

преди 4 години

до 14а ако бяха полумесеци щяха да ти харесат, нали?

14

Ристу

преди 4 години

Тези християни много обидчиви, бе. Мен пък ме обижда да гледам кръстове по върховете на планините. Отишъл съм да гледам природа, а то - средновековни уреди за мъчения и екзекуции накичени за щяло и нещяло.

13

Аз

преди 4 години

Преди време имах връзка със силно религиозно момиче. Беше трагедия!

12

ЯК ПИЯЧ

преди 4 години

То па една пукница това....това е шоколадов ликьор дето бабите го слагаха едно време в сладкишите. Друго си е да удариш един як гълток Дива пуйка примерно. Да ти изтръпнат бузите. Много си подхожда Иегера на логото. Невинно питие за дечица.Ся ако удариш десет шота и между тях лочиш бира, може и да се получи ефект някакъв.

11

факт

преди 4 години

Свети Евстатий е покровител на убийците на животни, наричани ловци. Той първи е видял говорещ елен с кръст върху рогата. Така е.

10

ined

преди 4 години

Не е ясно след коя бутилка е получил видението

9

Дръндер

преди 4 години

Абе фанатици, кръста не е само християнски символ ве! Преди това са го ползвали келтите! Я пораснете! Безбожие, джендърство, дрън, дрън. Г*лупаци!

8

.

преди 4 години

Век на безбожието! Не остана много!

7

До дженди

преди 4 години

Доброто мюсли не употребява алкохол...

6

Дженди

преди 4 години

Щом е така,нека на елена между рогата се изобрази полумесец.Нека видим какво ще стане!

5

Анонимен

преди 4 години

Човекът твърди, че е имал видение! Кой е прав! Църквата или той? Доколкото ни е ясно, църквата не е комуникирал ... с когото трябва, откакто я има!

4

Анонимен

преди 4 години

На мене като християнин ми е по обидно да го гледам на бутилка с алкохол този символ отколкото на други вещи.

3

Анонимен

преди 4 години

Не казват никога за нашият учител от коя религия е ? Интересна работа. То като питаш и мюсулманите Мохаммад коя религия е изповядвал,бая ще ви се наточат,но отговор няма да ви дадат.

2

Знаещ

преди 4 години

Църквата е най-големият собственик на земи след английската кралица която притежава 1/4 от територията на земята. Самата вяра разделя хората на различни полюси за са може да ги насъсква когато е нужно един срещу друг. Оказва се чв няма как да има кралства без вяра. Или на български каьсно няма как да има богати без да има бедни.

1

Много се е стреснал

преди 4 години

бай Хуберт като гледам.Толкова много, че изчакал благоверната да се спомине и чак тогава разпродал всичко. И отишъл в манастир, където най-вероятно е измислих напитка като Йегермайстер.Или е калпав превода или бай Хуберт се е отживял след това!