143

бай Иван

преди 4 години

Заради тия бандити сме на това ниво като държава и народ.Омерзени от мафията и партиите,младото ни поколение се спаси от безвремието ,в което се намираме.

142

kirasirrav

преди 4 години

само се чудя, при положение че не е някаква кифла-еднодневка а е отдавна с него и движи неизвестно каква част от бизнеса защо още след като го притиснаха, тя не си измисли някоя екскурзия и оттам немедленно със първия полет още по-надалече и да се скатава някъде по островите ами се мота тука докато не се сетиха и за нея? тези неща умишлено ли се случиха и ако да, тогава кой/къде е причината?... въпроси, въпроси на които няма отговор...

141

ГОШ

преди 4 години

Българската прокуратура и следствие все повече се доближават до същите органи, действащи през 1923-25 г. Укрие се мъжът, арестуват съпругата и я пребият от бой и сетне без съд я вкарват в затвора. Сегашната прокуратура арестува жената на В.Божков, вкараха я в ареста и искат гаранция за пускането й на свобода 1,5 млн.лв. Сетне ще я вкарат в следствения арест и ще я накарат да плати 700 млн.лв на хората на И.Г. Иначе 8 месеци арест и дълги години затвор. Това А.Страшимиров нарича "бели нощи".

140

анонимен длъжник

преди 4 години

Съдът в Страсбург ще осъди отново тези които събират капачки за ковьози, търсят кръв за кръвопреливане срещу заплащане,живеят с мизерни пенсии и на децата дават скапано образование т.е. окрадените български данъкоплатци да платят за преразпраделянето благата между мафиотските кланове /герП и "олигарси"/...

139

Анонимен

преди 4 години

Тано Кариди....само дето няма нииищо общо в лице с Камастра!

138

Тано Кариди

преди 4 години

Само като я погледнах,и знаете ли за кой се сещам? ..А? ...Ха ..не знаете,много сте млади.Сещам се за Графиня Камастра.Все едно и е одрала кожата,същата на 100%. Можете да си сверите часовниците по думите ми.който разбира,тук се спира.

137

Константин

преди 4 години

И аз смятам, че всички тези олигарси ще осъдят държавата ни в Страсбург. И правосъдието защо ги бави с години, вчера имаше статия Арабаджиеви над година, Баневи над година и половина и повече. *** съд, мизерен, бавен, неконтролируем и корумпиран.

136

Аз не ги избрах.

преди 4 години

Мда,г-н Ч. ще ни осъди в Страсбург.За много пари.Познайте кой ще ги плати?А сега познайте чии дъщеря и внуци няма да плащат...Да плащат тия дето са гласували за банкянската магнолия и неговата клика !Крайно време е всеки да носи отговорност за това какъв избор прави!

135

Черепа

преди 4 години

Каскет, ха сега арестувай и кучето ми!

134

Анонимен

преди 4 години

Има един стар филм с Стивън Сегал " Борба за справедливост". Че в него един престъпник убива приятеля на Стивън Сегал ( негов колега)... полицаи го играят. И Сегал в опит да го намери и тръгна да разпитва родителите на убиеца, обаче старите хора нищо не знаят, а пък са и познати на Сегал още като е бил дете. И с целия си акъл Стивън Сегал арестува бащата на убиеца и го вкарва в ареста. Та това с жената на Божков ми напомни на тази сцена от тоя филм.Жалка Каскетска история!Пълен ***!

133

Анонимен

преди 4 години

Тази жена в какво е обвинена? Направена ли е ревизия на бизнесите и? Или е задържана само като заложник?

132

Дракула

преди 4 години

Тая вампира ли е прякора .Черепа има гадже вампир .

131

Анонимен

преди 4 години

То като е гледам разбирам защо е избягал сигурно го бие с къмшика .

130

Иван Иванов

преди 4 години

Има вид на ..класна ***.. с малките студени очета.. не случайно са си паснали с оня *** черепа!!! Тази в ареста, в килия... Бойко умира на мига.. черепа може да не го уреди, но тази ще го "уреди" светкавично..Сметам сметате! Бацето знае с кой си има работа.. 1,5 милиона.. хаха тя ги няма за джоб пара.. ще обжалват от приличие.. малиии пропадналаа държавааа

129

Киро Х

преди 4 години

А ония с усмиФката, свато му, КОГА?!?!

128

Додо

преди 4 години

От Магура я помна, тая беше жар п(т)ичка преди 30 години!

127

Анонимен

преди 4 години

Има и друг вариант за да се върне Божката.Той е като в американските ганстерски филми.Да заплашат децата и жена му че ще бъдат убити ,ако не се предаде до 48 часа.

126

Анонимен

преди 4 години

скоро да се готвят тетка му,баба му,прадеда му абе общо взето целият род...

125

Митко 19см

преди 4 години

Сравнете жената от снимката със средностатистическата българска ки.фла. Разлика между земята и небето.За другото незнам, но жената има класа. Черепухин и той, явно.

124

бай ганю

преди 4 години

какъв бизнес освен банкови сметки има божков във великобритания и швейцария?кой измисли поредната фалшива новина?