327

БСП са гад.ини

преди 4 години

До 681. Доколкото си спомням,а ти би трябвало също, с камъни бяха гонени БСП след техни управления.

326

Байфидан

преди 4 години

До 331. Нещо доста си се объркал. Рейтингът на радефф в момента е 51%(и ще пада още). Но той е сравнително висок, защото пРезидентът нищо не прави и от него нищо не зависи и така не дразни хората. Сложи го за премиер или министър и ще видиш колко ще му е рейтингът.

325

123

преди 4 години

До ПроСоТоНай-обичам да ме плашат разни мишки Просото ли си Простото ли си не се напъвай много ,защото човек който не знае къде отива,стига там където не иска.Вземай си копейките и марш да си лягаш маргиналче

324

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света е твърдо зад Румен Радев! Президентът ще открие официално втори етап на Исторически парк на 1 март! За тази година има 70 000 резервации от скандинавски туристи

323

Анонимен

преди 4 години

Ей ПРОСЕНИЯ крайно време е някой да ви отговори според питането ви.т.е. НА ЗЛО КУЧЕ ЗЪЛ ПРЪТ.ПРЕКАЛИХТЕ С ТАЯ КРЕМЪЛСКА ...дето я НАТРЕСОХТЕ на българите за пРезидент.Вашите приказки за злоба и *** са в стил КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,айде сик..ир вече.Мало/умният Гадев буквално насъсква лум/пениядата към сблъсъци,измислени протести,саботажи.НАПРИМЕР ЗАЧЕСТИЛИТЕ ИЗВЕДНЪЖ ОБИРИ ПО БАНКИ???Какво искате бе,ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ??Пак ли да ви гоним с камъни и бухалки КОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ!!

322

ПроСоТо

преди 4 години

До 123абе СМОТЛО,и ти ,и аз,и повечето други тук използват някакви никове...Но случая е друг:-ТИ ме наричаш "маргинал" ,а това вече излиза извън "тайната на регистрацията"..Кажи кой си ,дай адреса си,и ..ще се видим в съда!..

321

Анонимен

преди 4 години

Радев има 70% рейтинг, а сикаджийската мутра 31% и боко си мисли,че народът езад него... хахах само цеганите и мъртвите души гласуват за гроб. Официално на последните избори 150 000 починали хора са гласували за герб..

320

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите гербавите кучета направо са подивяли тоя път.. пяна им тече от устата...

319

Анонимен

преди 4 години

Значи който освирква Фъндъкова е полумаргинал, а който е против Бойко - цял маргинал. :)

318

123

преди 4 години

До ПроСоТо: А ти?Защото с това традиционно българско име......,а маргиналче?

317

Анонимен

преди 4 години

а Левски смирен ли е бил срещу робството, точно обратното не трябва да сме смирени а да отстояваме правата си

316

ПроСоТо

преди 4 години

побесняхя гробарите,пяна излезна на устите им..Това е добър знак!

315

Морският

преди 4 години

А онзи плъх Костя Копейкин ,защо не смее да се върне във Варна,а спи в мазето на "Позитано"?.Нов любовник ли си е намерил да го тъпче ?Във Варна го хванаха на калъп и то от пасивната страна

314

До Макаров

преди 4 години

Господин посланик, кога ще си приберете бок"лука от президентството?

313

ПроСоТо

преди 4 години

До 123готов ли си да излезнеш с името и адреса си?..И да оставим на съда да реши дали съм "полу",или "пълен"!Е?

312

реалист

преди 4 години

"ГЕРБ обвини Радев: Повел полумаргинали, на ръба на крими контингента, на шествие"Няма да се учудя, ако това постановка на ГЕРБерастите. Но и дори да не е, пак Мутрите във властта заслужават да ги освиркат. Оставка!!!

311

Анонимен

преди 4 години

Другаря пРезидент отказва да осъзнае, че стана Президент включително благодарение гласовете на много десни избиратели.Той продължава да си мисли, че представлява БСП.Избирателя гледа и си прави изводи как да гласува следващия път.

310

681

преди 4 години

Гробарите вместо да се радват, че хората не си ги подгонили с камъни, опитват да се бранят с Левски...

309

Emigrant

преди 4 години

Какво да очакваш от един т,ъп селянин с вкиснат от фуражката мозък??!! Ти го гледаш,че тръгнал за панахида,като че ли тръгнал на Трифон зарезан??!! Ухилил се,защракал си селфита като пубертетка,тинейджърка?! А бе просто срам за нацията!! И тоя туфлек 5 години взема грешни близо 12 000 лева месечно,да му гледаме злобната,т,ъпа,пъпчасла физиономия и да съска наизустени опорни точки,мантри и п,учи масали??!! Срам за тез небългари дето са си дали гласът за такъв кьопек!!

308

Анонимен

преди 4 години

Русия ни го натресе това нещастно недоразумение Радев, а сега ни гледат от Москва сеира и потриват доволно ръчички че техния човек така успешно съсипва България и предизвиква тотална нетърпимост между българите.