54

Анонимен

преди 4 години

По добре хляб и сол на сянка,отколкото кебапче на слънце.

53

Анонимен

преди 4 години

В пропаднали държави като Англия, Шотландия където плащат максимално 8,50 паунда на час кракът ми не стъпва. Там ще бачкат само инджикистанци

52

Анонимен

преди 4 години

само индийци и пакистанци.

51

Кой ?

преди 4 години

Никой !

50

( '_' )

преди 4 години

Нищо ново под слънцето.Слабият прислужва на силния срещу храна и подслон.Просто едно време такива хора империите си набавяха с войни, а сега с икономическо принуждение на загубилите студената война.Всеки има право на неправилен избор.

49

хохохо

преди 4 години

какъв синдикат Unison бе?, казва се The Union.

48

Пепи

преди 4 години

А високо квалифицираните искат ли да покрият тези неща.

47

Анонимен

преди 4 години

Никой. Само укри и молдовци..То няма работа за други.То и помощи няма да има,който взел-до тук.Аванта свърши,братя..Само големи данъци има.

46

Екстра

преди 4 години

Като им дойдат още пакита, нищо чудно да накарат баба Бети забрадка да тури, вместо капела. Ама те са си свои - таковат се, общуват де, от векове ;)Тяхна си работа

45

Златка

преди 4 години

Ми ще ходим да работим в кипър! Там поне има пара и не искат език!

44

ЧерноБял Телевизор

преди 4 години

А за родата на Прити Пател с червена точка на челото и *** корени нещо казва ли се или те по принцип са си висококвалифицирани ? А за Африканските тъмночерни високоинтелигентни шебе**ци ... опс, исках да кажа - инженери ? Или те влизат свободно по квотата за толарастко равноправие ....И то кво остана ? В графата останаха само бели хетеросексуални източноевропейски бачкатори ....

43

Анонимен

преди 4 години

за нашенските строители и хигиенисти никакъв проблем няма да има - ще отиват като бизнесмени като едно време, до 2007, с бизнес плановете за хигиената. бизнес виза.

42

Анонимен

преди 4 години

Джонсоне, Джонсоне твойта мама жалим.Като сринеш зенеделието и здравеопазването където работят все българи и станат още атентати от любимите ти алаходупци дето и ти си от тях нали си турчин по пройзход ще те залее народната любов.От толкова народна любов *** ще ти стане на саксия в пандела и ще практикуваш престижната професия дърварство.

41

няма проблем

преди 4 години

"За да получат работна виза за Великобритания, кандидатите ще трябва да докажат, че имат специални умения, говорят добре английски език и са получили предложение за работа".А за тези които не могат да докажат и нямат никкви специални умения, също няма да има никакъв проблем, ще се намери начин, стига да се съгласят да работят на много по-ниско заплащане от днешните българи черноработници.

40

Келан

преди 4 години

Не се връзва цялостната им политика относно мигрантите. 80% от работещите неквалифициран труд във фермите не говорят английски език. Интересно как и от кого ще бъдат заменени????Работодателите в Англия ще бъдат поставени в трудна ситуация. 🍀

39

Анонимен

преди 4 години

Бивша велика сила, какво ни занивате с периферия на Европа. Франция и Германия приемат европейци, вие ще приемате индийци, пакита, бангладешци и нигерийци. Време е Шотландия и Ирландия да се присъединят към ЕС, иначе потъват заедно с англосаксите.

38

Анонимен

преди 4 години

КАТО НИ ВЪРНАТ 100 000 БЕРАЧИ НА ЯГОДИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ И ЩЕ ГОНЯТ ПО УЛИЦИТЕ.

37

Анонимен

преди 4 години

Който е образован и квалифициран. Да му мисли Бойко да му мисли кой ще работи тука, особено със слабоумията на Сачева с извънредния труд който не се и плаща.

36

Анонимен

преди 4 години

НИЕ ВРЪЩАМЕ Б.ОК.ЛУКА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, НО СЕГА ЩЕ ТЕ ВРЪЩАТ НАШИЯ.

35

Щази

преди 4 години

Британия не напуска ЕС,тя се евакоира,Британия ще е последния остров до 20 години където все още ще имам някаква държавност.Световния ред до 15 години ще е във пълен разпад,ще има още спуснати вируси,още по големи африкански вълни,още повече ислямистки атентати,Германия и Франция ще се разпаднат заедно със другите от ЕС,СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО аНГЛИЯ НАПУСКА ЕС ?