66

Делио Хайдутин

преди 4 години

Някой се е напушил,след това е изпушил.и грабнал чифте пищови

65

Златка

преди 4 години

Е нали уж в Европа са забранени оръжията и пак се стрелят, не е като в САЩ където всеки има оръжие.

64

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Ефектът ''луд с картечница'' и ''жена с кредитна карта'' е един и същ.

63

Анонимен

преди 4 години

Наргиле бар. В наргиле бар немец не влиза той е по бирата и наденичките. Така че е стреляно не срещу немци а срещу селфитата на баба меркел.---------една от жертвите е 33 годишният Калоян Велков от с.Лютидол , във втория наргиле бар е имало компания българи .

62

Веско

преди 4 години

До ГероAбе отде ви копат такива? Като кажеш А, кажи и Бе. Обясни ми на мен простия, ква точно е файдата на Моше от Петах Тиква, ако германец гръмне няколко араби или обратното.

61

Анонимен

преди 4 години

losho

60

Анонимен

преди 4 години

Айдееее тук в англистан го искараха нацист.

59

ха ха ха ,

преди 4 години

Германистан !!!!!!!!!!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До чернокожи германци На германци не приличат!

57

не е вече престижно

преди 4 години

До Хмда ходиш в германия и чужбшна откакто се отвориха границите.........Нека тук да си стоим и гледаме кабелна телевизия всичко по света!Всичко каквото си спечелил в Германия го оставяш там за квартира. Храна евтина

56

учуден

преди 4 години

Че това новина ли е?

55

Анонимен

преди 4 години

43-годишен германец, безработен, живеел с майка си, страдал от мания за преследване, вярвал, че тайна служба го следи още от бебе, започнал да следва икономика, но май не се е справял.

54

Анонимен

преди 4 години

Хм... да не би пък Мултикултурализма да не работи???Хора, колко пъти да ви повтарят, че стрелецът е германец и че е убил и майка си! Едно си знаете, едно си баете, макар че няма нито логика, нито връзка със съдържанието на статиите.

53

Съмняваща се

преди 4 години

Хм... да не би пък Мултикултурализма да не работи???

52

Анонимен

преди 4 години

Тез пък учители и инженери дето пристигнаха и ги посрещнахме с меченца, защо стрелят и как си вкараха оръжията,нали дори лични документи нямаха .А тези наргиле барове от парите от социала ли са ?

51

Анонимен

преди 4 години

Наргиле бар. В наргиле бар немец не влиза той е по бирата и наденичките. Така че е стреляно не срещу немци а срещу селфитата на баба меркел.

50

Анонимен

преди 4 години

Тобиас Р. е застрелял и майка си, а в писанията му са намерени куп шизофренични неща като това, че го следят, ако разбере, че наистина го следят, ще обяви война, а в САЩ има подземни градове, постороени от армията, където американците принасят жертви на дявола.

49

Патриот

преди 4 години

Тия се превърнаха във ФАЩ бе !

48

Анонимен

преди 4 години

След 20-тина години когато интересът и възможностите на САЩ към Европа изтлеят,друг път освен ЕС да се обърне към Русия като към естествен съюзник няма да има. С оттеглянето на САЩ ще почнат да загиват и либералните ценности, погрешно считаниза европейски и Европа ще се завърне към естественото си състояние - мек авторитаризъмот същия тип като на Путин. Ще се забавлявам много да наблюдавам реакциите на хората които в момента смятат Русия за ''Азия'', или европейците за толерасти.

47

Додо

преди 4 години

3..2..1...Нападателят е роден германец, 3-та генерация, бил е психично болен, най-вероятно заради дискриминация, съседите му го определят като усмихнат и вежлив, но мълчалив младеж, причините за атаката са тотално неизвестни и нямат абсолютно нищо общо с Исляма, както и с тероризма. 1969г НАСА беше на Луната и Армстронг кара буги по кратерите и звъня по телефона на Никсън в овалния офис. Който не е съгласен е расист, ислямофоб, хомофоб и антисемит!