42

Анонимен

преди 4 години

като го няма само него немогат да намерят там където го няма

41

Анонимен

преди 4 години

Още един дисидент от социализма. Станаха трима.

40

Луд

преди 4 години

Никой не би държал компрометиращи материали в касата си. Всеки би унищожил документи, ако го уличават. За някои от управляващите май същи има такива картончета. Дано излязат е тези картончета. Едно време размахваха картончета от ДС, сега други.

39

Анонимен

преди 4 години

След няколко дни ще открият и кашони наркотици .....

38

ПроСоТо

преди 4 години

та:-Просто е невъзможно ТОВА да е оръжието,с което отстреляха Кенеди!..Твърдението ти е смехотворно!..като гледам снимката,това ще да е некакъв уникат,нищо повече..Божковия явно си е падал по уникатите...

37

ПроСоТо

преди 4 години

До Баба Гицкабабо Гицке,дай да сме по-сериозни!-Първо:-Стрелецът НЕ беше хванат на местопрестъплението С ПУШКА В РЪКА!-Второ:-Самата история е толкова заплетена,че ЯВНО извършителя НЕ е Ли Харви.Осуалд е бил просто НАРОЧЕН за такъв.-Трето:-За това и позволиха на Дж. Раби да застреля Осуалд пред очите на целия полицейски ескорт като за майтап полицаите,държащи Осуалд за ръце докато го извеждаха,ПРОСТО СЕ ОТДРЪПНАХА от него,когато Раби стреля...Та:-Просто е ..НЕВЪЗМОЖНО в ръцете на Божков да

36

Гробокопач

преди 4 години

Бандюгите по времето на социализъма се оказаха милиардери при демокрацията! Какво порастване! Затова определени прослойки от населението ревяха за демокрацията, защото при нея могат да натрупат пачки без да работят. И сега, кой обществен строй е пио-състоятелен, този, който е осъдил Божков или този, който е позволил на така осъденият да стане милиардер?;))) Големо ровене в архивите на МВР ще падне;)))

35

Баба Гицка

преди 4 години

Евала ... толькова тьпаци в тоя сайт....да Ви эбать селяните от Зетюву )))а вас всех ща ва спаси бат Гешов

34

Кога

преди 4 години

Май има картон образец 5 и на хора от властта. Да ги извадят и тях

33

а..ха

преди 4 години

Проверихте мазето, за някоя изнасилена плачеща девица

32

Анонимен

преди 4 години

интересно, в касата на ББ каква бланка ще намерят?

31

ПроСоТо

преди 4 години

До Баба Гицкабабо Гицке,може и да си милиционер,а може и да не си,но май се поизлагваш малко..Кенеди беше застрелян от разстояние,което няма как да стане без ОПТИЧЕСКИ МЕРНИК и сила на куршума НАД "традиционната"!..Макар че има известни конспирации,че е бил застрелян съвсем от близо,вероятно от некой от екскорта му,но в такъв случай просто е било невъзможно да развее такава пушка за целта.

30

Простак

преди 4 години

Така този гражданин ще осъди БГ че ще ние бедна фантазията.

29

И аз имам пушка...

преди 4 години

Виси на стената. Тия продължават да се излагат или се шегуват... ама мат'ряла ше се върже...

28

ПроСоТо

преди 4 години

До Баба Гицкаами да!..И точно с тая убиха и Мъртво море..Ама немат доказателства "разследващите",за това за сега нема да повдигат обвинение за "убийство на природен феномен"..Но ще поживеем,ще видим..Може пък некой "анонимен свидетел" да "пропее"..Важното е,че "Коледните надбавки на пенционерето " са гарантирани /според Държанката/ за "Десет години напред",като земат на Божков парите....айде хаирлия да е!..Пенциите да почерпат!

27

Баба Гицка

преди 4 години

С тая пушка в 1969 Бат Кеннеди убиха ва ...да ва *** простаците

26

Активист на БКП

преди 4 години

Подхвърлили са оръжието така както подхвърлиха 70 000 ? на Иванчева ! Стари ченгесарски трикове...

25

Шопо

преди 4 години

1979 и 1982 бяхме под комунистическо робство и Божков се е борил против комунизма ! За разлика от един ,който биеше турците по време на Възродителния процес!!!

24

Ха!

преди 4 години

До *** - И кво стана сега - големият благодетел се оказа най-обикновен бандюга.Има хора ,които никога не са имали друго мнение за този тип!

23

Анонимен

преди 4 години

Очаквам сега държавата да "омеже" бизнеса му... То едно е да го взвемеш, друго е да го работиш. Дайте го на Ангелкова. Тя ще го "омаже" най-бързо!