19

Анонимен

преди 4 години

Тома Белев-мошеник. За планината по добър транспорт от лифта няма. Като толкоз се е загрижил за природата, заедно с останалите еколози и защитници, защо не се перчи толкоз за изсането на дървета в останалите части на страната. Защотото не ви интересува за природата, а кой каква комисионна ще даде за този проект.

18

Пречката са еколози

преди 4 години

Трябва да тръгне този лифт, едно от най-екологичен и добър транспорт за планина. Грозно и срамно фа има планина и то до столицата и да няма лифт. Аман от еколози и защитници, колите като се движат да не би да е по-добре.

17

емо

преди 4 години

Добре. Лифта от Княжево само до Копипото ли ще е? Нали се говори до Офелите. и там трябва влек от Ветровала до Конярника или седалков и нещата ще станат както трябваше да бъдат през 1990 година от проекта

16

Тошо

преди 4 години

Нов лифт на Витоша? Много добре! Да видим дали ще стане.

15

slavi

преди 4 години

До КрасенМи на тия зелени рекетьори докога ще им се позволява да пречат. Държавата и другите от които зависят нещата не могат да ли да ги игнорират и готово.

14

Красен

преди 4 години

Ако "зелените" рекетьори от кръга "Капитал" не пречеха - Витоша вече щеше да бъде доста по-достъпна и с поне дузина модерни лифтове, които са най-екологичния транспорт в цял свят!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Докато лифта е на ортака на Банкянската мутра Цеко няма да се случи нищо. Винету му подари лифтовете докато беше кмет на София.

12

Georgiev

преди 4 години

Айде, започна се спорът по темата софиянци-провинциалисти, който е толкова излишен в днешно време. Изобщо няма значение кой от къде е, а какъв е и какво може. А и не това е темата тук.

11

Анонимен

преди 4 години

До българкаСелска стрино.Ти май си зле с географията.Софиянци ходят на Боровец. На час път е.Витоша колко скиори може да поеме.

10

До българка

преди 4 години

Не се учудвай, в София софиянци почти не сме останали. Всичко е от села и паланки, за които планината не означава нищо. Тяхната мечта е да си купят трошка за 1000 лв (която пуши жестоко) и телефон за поне още толкова, да джиткат по чалготеки и кафененца по "Витошка"... Най-великото постижение на селянина-нашественик е да си купи апартамент в Манастирски ливади, където е кал до ушите и балкона на съседа е на 2 м. от твоя. Даже и кметицата ни (родом от село Белчин) е там. Кой ти мисли за планина.

9

българка

преди 4 години

Честно казано, направо ви се чудя на софиянци - нарочно съсипаха ски-съораженията на Витоша и толкова много години нито един протест. Преди около две години за първи път чух,че някой е поставил въпроса. Защо така бе хора ? Планината ви е под носа, вие ходите да давате луди пари по хотели в Банско и чужбина ! Все едно някой на мен да ми огради морето. Протестирайте, върнете си планината - все пак милион и половина народ сте там !

8

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво наивници, Цеко няма да ви построи нищо без да засмуче нещо по терена, сега понеже нашите другари са на власт, ще му дадат я да си вдигне някой ски център около лифта, я някое друго комплексче. Откакто му подариха планината само упадък цари горе.

7

Гошо

преди 4 години

Да видим дали Фандъкова си държи на обещанията, по време на предизоборната си кампания обещаваше да възстанови Княжевския лифт, ето сега има възможност да си спази обещанието.

6

Анонимен

преди 4 години

Време беше нищо, че с години лъгаха, че лифтовете на Витоша не могат да се ремонтират.

5

Савина

преди 4 години

До АнонименИ ще продължи да бъде пълен, след този ремонт. Една положителна новина днес.

4

Диди

преди 4 години

Eй, много хубава новина. Сега остава и наистина да се случи, а да не увисне във въздуха само като идея. Княжевският лифт е бил много посещаван навремето, ако го възстановят - отново ще бъде.

3

Анонимен

преди 4 години

Еха, а плиблеженият до Суджуците неолигарх Цеко Минев колко милиона ще прилапа от Данъкоплатците. Които аверчето му Тиквата ще му подари. Щото е добър и щедър.

2

Анонимен

преди 4 години

Беше, ама откак Цеко Сифоня прилапа планината нищо хубаво не се случва там.

1

Анонимен

преди 4 години

Добра идея, дано стане. Лифтът беше винаги пълен навремето.