10

Фенъ

преди 4 години

Този да търси телефона на баба Дора - синдичката.

9

Анонимен

преди 4 години

Я ги оставяйте тея мошенници !Пишете,че Интер кацна в България .Звезди с милиард последователи в Света са в България !Пишете позитивни спортни новини,стига с този ЦИРК !

8

Анонимен

преди 4 години

А какво направихте вие за хората, които ви подкрепят и защо те трябва да продължават да го правят ??? Имате ли отбор, някаква визия за селеция и стил на игра. Нещо значимо през последните 10г, освен срамни загуби от посредствени отборчета. Жалък отбор с жалка управа!

7

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се обръща толкова внимание на това как един посредствен отбор, управляван от безхаберници събира жълти стотинки от глупавите си привърженици, за да плаща дълговете натрупани от бандити и простовати ***??? Как е възможно отбори като Черно Море, Берое, Ботев, Локо ПД с бюджети в пъти по-малки от този на Левски да се представят прилично и да не са в това жалко положение ??? Защо имат задължения към НАП и доставчици и кредитори ??? Защо плащат стотици хиляди за бездарници ???

6

Пената от Мировяне

преди 4 години

27 000 лева е заплатата на тоя ,а оня ден запалянковците събират стотинки на ,,Герена,, ...

5

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да уволнята чуждените и другите с над 1000 лева заплата и остават само с юноши и ще изпаднат. По-добре е директно В група и там юношите им ще бият и ще се обиграят.

4

Анонимен

преди 4 години

По-добре да не го завърши ако ще излагат България пак в ЛЕ !Да те убият кипърци с 0:7 ...Сраааам....,оризилиха футбола ни тея ментета !А феновете им обиждат Лудогорец,които ще играят срещу Интер на 1/16 утре и твърдят,че Лудогорец незаслужено ставали шампиони ! Хахаха,агония ! Жалки същества ! Ми влезте по не в групите бе,профани,и тогава претендирайте ,че заслужавате да сте шампиони !

3

Иван

преди 4 години

в коя група?

2

Дунав също!

преди 4 години

И какво от Това?

1

Анонимен

преди 4 години

Да продължават все така сините лумп.ни да събират пари за да помагат на мафиоти