19

Гост+

преди 4 години

Асандж, разбира се, е герой! Самият факт, че едно правосъдие може да даде 175-години затвор, т.е. много повече от един човешки живот, показва, че нещо не му е наред на това правораздаване.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Интересно. Дано си прав и дано стане така!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Абе добре си бе той в еквадорското посолство, докато Ленин не им стана президент. А и Асандж в Русия никога не би отишъл. Човека се бори за нормален Свят и няма да си плюе в лицето. Да се надяваме да оживее докато Тръмп вземе втори мандат и да изпратят Асандж в САЩ където Тръмп не само ще го помилва но и ще го награди подобаващо. И ще накаже инквизиторите му.

16

Анонимен

преди 4 години

Грешката му беше, че не избяга в Русия, а се скри при тези еквадорски лaлугери, които срещу няколко подхвърлени долара го предадоха на англо-саксите.

15

Ето...

преди 4 години

...това е люлката на демокрацията, на израстването на лирическия герой, на докосването до Божественото, духа на доброто, светлината, пътя, истината и живота, абе направо истинският апотеоз на подражание и стремежи- западните ценности. Дерзайте и подражавайте народе, пак се кланят на силния на деня и допускате поредната историческа грешка!

14

Иван

преди 4 години

Иначе Америка е най демократичната страна и учи всички що е демокрация и хоманизъм..,Щото аз си мислих,че само Руснаците извършват воени престъпления а този който доказа,че Американците в пъти по брутални и престъпни го чака затвор от 170 години,че е казал истината...каква страна на неограничените възможности,каква демокрация,какъв хоманизъм....

13

Анонимен

преди 4 години

Добре, че тези тирани британците напуснаха ЕС. Санкции за Британия

12

Анонимен

преди 4 години

Всъщност човечецът има една единствена мечта - да му позволят свободно да емигрира в Русия и заедно със Сноуден да творят свободно и на воля там.

11

Анонимен

преди 4 години

Те му бяха предложили да го вземат в Русия даже щяха да му дойдат със специален хеликоптер с фанфари.По време на краят на първият мандат на Обама и в началото на втория когато отношенията се бяха обтегнали достатъчно.За руснаците той беше нещо като бонус пропагандна точка. Ама и той тарикат дявол.Искал справедливост и истината.Каква справедливост бе брат според американците си им гепил некви секретни документи.Че и си ги разпространявал...Половин век с добри адвокати така виждам аз нещата.

10

Факт

преди 4 години

Русия ще се окаже най свободната и демократична страна обежище за преследваните от либералите и капиталистите хора!

9

Анонимен

преди 4 години

Западняците са толерантни и зачитат човешките права сами и единствено, когато им изнася.

8

Загрижен за Жулиян

преди 4 години

Представям си горкия, как сутрин го будят с Metallica!Както изтезаваха невинните затворници в Гуантанамо

7

Цирк

преди 4 години

Какво стана с свободата на словото и западната демокрация,къде е?

6

Анонимен

преди 4 години

Перфектни методи. ГУЛАГ ряпа да яде...

5

Анонимен

преди 4 години

Пхах добре бе нали може да си сваля порно от нета? Може да си купува компютърни игри онлайн и да гледа филми да слуша музика и тн.Може да си купи един зверски лаптоп от 4-5 хил и да цъка компютърни игри и да гледа порно следващите 20-30 год.Кльопачка има,пиене има може да пафка цигарки на балкона... Чакайте го вие да умре.

4

Ми

преди 4 години

и преди съм писал, щото някои реват за Скрипал, предателите рядко доживяват до дълбока старост!

3

Свобода за тов Асанж

преди 4 години

Пуснете човека свободно да отиде в Русия!

2

df

преди 4 години

Изтезават го за да даде паролата за 1 милион бикойна. Това е единственото пред-условие за да дадат старт на третата световна война. Молете се за човека да издържи или умре. И в двата случая саможертвата и геният му са достойни за уважение на цялото човечество.

1

Лайбщандарт Долфи

преди 4 години

Представете си изтезаване 175-години затвор и мъчения като вадене на зъби без упойка в карцера за не.ри .си.гани и мюслимска ***.Европа щеше да се оправи за един месец и пак да се появят творци като Моцарт Микеланджело и Пикасо.