25

Дедо Ванго

преди 4 години

туркестан ке види Фолксваген на 35 юли.

24

Анонимен

преди 4 години

Teslata идва кви коли от vw каква турция та гледам и рашките я оствиха заради сирия

23

32 към 38

преди 4 години

Казвам "Хората обедняват" и в това понятие не включвам крадливите, нагли, рекетиращи мyтpи и тяхните продажни, хлъзгави и лицемерни слуги и васали.

22

Анонимен

преди 4 години

Да го построят на Луната...

21

2050година

преди 4 години

"Фолксваген избира място за завода си. "

20

Гоуф

преди 4 години

В Турция се произвеждат: фиат, рено, хюндай, тойота, Хонда, а в бг се "произвежда" скрап, като преди това се употребява известно време като автомобил.

19

Анонимен

преди 4 години

В Турция се произвеждат баклава,локум и дънки.Другите производства са с незадоволително качество.Турски автомобил не бих си купил.

18

Анонимен

преди 4 години

32, ти обедняваш. Не го мисли света.

17

Българина

преди 4 години

Такъв завод няма да има. Др фирми го правят тихо мълком. Все едно ще правят ракерна плошадка...

16

Дзъ

преди 4 години

Тия според мен си правят някакви тестове... нещо като доста работодатели у нас - търсят уж служители, играят си на интервюта и на края се оказва, че нищо не търсят. Досега да го бяха построили тоя завод... ама не и не...а ние тук на Балканите ще си извадим очите заради техните въдици. Да го строят в Китай и да ни оставят на спокойствие

15

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще го построят до завода на Фиат в Сърбия.

14

Майебах фон ден Лайн

преди 4 години

2040 година. Концернът БМВ (Байрам Мотор Вехикъл) обяви от централна си в Мюмюнхен, че има намерения да инвестира в Цингибойковистан. Ще строи завод за ел.тротинетки.

13

шматка

преди 4 години

До 31И аз така мисля.При срив в продажбите и все повече държавни репресии към ДВГ е доста рисково да строиш нов завод.Ако ще строят завода то той трябва да е за електрички.Другия вариант е продукцията на планирания завод да е насочена почти изцяло към Азия където елистерията все още я няма

12

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че решението за завод в Турция ще го вземе VW, но каква е главната причина да отлагат? Може би ги плаши тенденцията в световното автомобилостроене? Днес светът за 1 година произвежда няколко млн. автомобила повече отколкото се продават на пазара пак за 1 година. Хората обедняват, все по-рядко си позволяват покупката на нова кола и повече години си карат "старата".

11

Простаци

преди 4 години

Тоя завод не е за турският пазар. Турците само ще произвеждат стоката, а тя ще се продава в Полша, Унгария, Чехия, Словакия и д-р страни. Турците, ако искат и каруци да карат, няма значение. Смешници.

10

А сега сериозно

преди 4 години

До 7, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА И кой ти каза че бъдещето е на електромобилите??? В краткосрочен план докато едни хора направят едни пари - да!!!! И докато китай си изрови лития и замърси Планетата с производството на батериите си. Само *** може та повярва че целия автопарк по света може да мине батерии без да се предизвика екологична катастрофа.

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Говориш за една друга България от Живково време. Или не си идвал скоро в България, или нещо не си наред.В България вече е трудно чистачка да намериш, а камоли квалифицирана работна ръка.За съжаление вече по нищо не можем да се равняваме с комшиите. Много зад тях сме !

8

Анонимен

преди 4 години

до ХА-ХА-ХА-ХААААААААААВ България когато са се строяли кисмически съоръжения, турчина е блеел към звездите и си е мислил, че извънземните светкат лампи... Всичко е зареди евтината работна ръка - какво се правиш на луд?

7

Анонимен

преди 4 години

Не искат в Европа, защото се изтарикатриха немците и искат да им изграждат за без пари. Нямало кадри в България - пълни глупости! Българинът е с класи над чаршафъ във сяко едно отношение. Не съм чувал някой европеец да е бил доволен от турски части за леки коли - няма такова нещо. А за коли, просто няма да си купуват хората турски *** и ще си ги кара само Ердогана...

6

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев ще ги убеди да го построят край Столипиновското сити.