78

чичо Пей

преди 4 години

Мислех Ердоган за положителен герой -оскуба ЕС,нарита чичо Сам,купи ракети от братушките,грижи се за нашето изхранване като ни продава безвкусни краставици и домати/не че не можем да си ги произведем,само че ни мързи/обаче не разбрах за чий *** се набута в Сирия.Барабар Петко с мъжете.Да остави на Руснаците,те ще се оправят с брадатите чикиджии.Ама айде Анадолски му акъл.

77

Анонимен

преди 4 години

Ердо играе много опасна игра. Опитва се да балансира между руснаците и американците, уж пазейки интереса на Турция. В крайна сметка е много по-вероятно да получи един дебел и четвъртит изодзад, отколкото да успее в политиката си да се прави на велик султан. Мисля, че основните кандидати за хубавата му задница ще са янките, които той твърде удпешно се опитваше да прави на маймуни в последните години. Въпрос на време е да последва Уго Чавес и Кадафи.

76

Навърви Козела

преди 4 години

Най-изгодно ще бъде отзад.

75

Козела

преди 4 години

За Турция е по изгодно да декларира воина на Сирия легално.Така окупираните територи остават законо за Турция подобно на Израел за Голанските възвишения преди години.Режима на Асад е незаконен заштото 95% от територията беше окупирана от терористите и половин народ избега от него за да не ги мобилизира в армията.

74

Анонимен

преди 4 години

Обмирисали русофили и обмирисали Кемалисти сън не ги лови

73

Чудя се

преди 4 години

С какъв сурат рашафобите пишат сага. Ало шматки, какво се случи миналата седмица. Какво писахте тогава? Наистина заслужавате да ви включат в някой османски обоз да ви опъват, белким прогледнете, мизерници.

72

Анонимен

преди 4 години

Чакам с нетърпение най-поле да я почнат. Ама нещо се тутка.

71

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да направи Ердо.Няма с какво да се противопостави. На терен нямат шанс срещу САА, закалена в реални битки. Небето е затворено от Русия.Опитва да разкара про турските сили в Либия, за да съхрани контрола в Идлиб, който е възможен само ако разоръжи групировки те на трериторията.Но и това е проблем, щото се квартал далаверата и могат да се обърнат срещу него. Остава да надува по медиите за велики победи.

70

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименТова, че евреите искат да лапнат света гоз наем отдавна, но едва ли ще оцелеят в Близкият Изток;))) А смъртта им в Близкият Изток е смърт за САЩ!;)))

69

Патриот

преди 4 години

Не виждам по-добър сценарий за България от една война между Турция и Русия на територията на Сирия. Нашите вековни врагове едва ли ще искат да се занимават с нас след като се изтощят един друг.

68

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААРусия има интереси в Сирия. Там се намира единствената им база в Средиземно море. Немислимо е Сирия да ви бъде дадена, така че не се надявайте.

67

Анонимен

преди 4 години

България е османски вилает и сега, с активната помощ на нашите приятели от САЩ. Но това не означава, че други народи с повече достойнство биха искали да ви бъдат вилает. Например, сирийците и гърците, а още по-малко евреите, никога не биха се съгласили на това. Ако анексирате Сирия ще има партизанска война като в Афганистан.

66

Анонимен

преди 4 години

Нещо много са ви кървави мечтите не мислиш ли? Както винаги. Обаче забравяте, че и с кръв ще плащате. И това няма да бъдат децата и зетьовете на Ердоган, а вашите. Аме турчина като мечтае за кръв си мисли само за кръвта на враговете. Айде да ви видя как ще излезете от сирийската каша.

65

Анонимен

преди 4 години

Не, на турците ще ни кърви сърцето докато не ни върнат Мека, Медина, Ерусалим, Александрия и Солун където е роден бащата на турците Ататюрк. Ердоган затова го обичаме и го избираме защото мечтае за големи неща, а какво по-голямо от възродена Османската Империя. Сирия трябва да бъде анексирана, Сирия е турска от векове. Ердоган ни научи да не се страхуваме да мечтаем. Турция е 100 милиона и има нужда от жизнено пространство.

64

Анонимен

преди 4 години

Ще има шамари за Турция. Доста са и се наточили. Ако не е Путин, другите арабски държави хич не я обичат. Ама то забъркаш ли се във война трудно се спира.

63

Цар Путь Първи

преди 4 години

Иска ми се да седна на Член 5 от устава на НАТО.

62

Анонимен

преди 4 години

Кое е османска земя, бе, че ми омръзна от глупостите ви. Коя е османска земя - тази ли от 15ти 16ти или 17-ти век. Държавите в целия свят са променяли границите си през вековете. Ставали са по-големи или са се смалявали. След Втората световна война се създаде ООН и беше решено да се спрат кръвопролитните войни и да се променят граници. Турция обаче не е чула нищо. Ами айде САЩ да се изпарява от Америка щото е само на 2 века. Алоооо, живеете в 21-ви век!

61

Анонимен

преди 4 години

В Идлиб живеят араби-сирийци. Турция иска да положи ръка над тези земи и да вземе водата на сирийците.

60

Само да попитам

преди 4 години

Сирия както се казва е задния двор на Турция, а ПутяЧий го дири там?

59

Анонимен

преди 4 години

Ердоган забравя или предпочита да се прави, че не знае, че Турция не е нито САЩ, нито Русия или Китай. Или която и да е друга велика сила. Сори ама е така. И е длъжен да се съобразява. Ако не иска да се съобразява ще си понася последствията.