75

Ленко

преди 4 години

До Анонимен - 85: Ще видим кой какво и как е ликвидирал и приватизирал,ако гл.прокурор изпълни това ,което е заявил . Нинова отдавна мина през стъргата ,защото през изминалите 22-23 години управление на СДС и ГЕРБ , тя трябваше още да търка наровете в Сливенския затвор. Тия далавераджии не си поплюват и нямаше да я оставят на мира !Ясно ли ти е бе ,господин седесаро-гербер ?

74

Анонимен

преди 4 години

Това е най-противната жена в политиката. От години само хапе и оплюва Борисов, а тя самата омаскарена с участието си в тъмни сделки. На всичкото отгоре само лъжи и просташко злорадство. Ако имаше интелект щеше поне малко да прикрива алчния си стремеж за власт. Но не би. Хора, не вярвайте и дума, на това което говори тази жена

73

Глашатай

преди 4 години

Ако ви е мил животът, ако мислите доброто на децата и внуците си, ако милеете за родината си, настоявайте за забрана на дъщерните партии на столетницата.Правете ежедневни масови протести, докато постигнете налагането на такава забрана.Това е единственият начин "да се оправят нещата" в държавата ни, Корнелийо. Яхвай някое магаре и си заминавай за Крушовица. Аман от теб и от подобните на теб!

72

Анонимен

преди 4 години

Тоя от АПИ е от Ловеч,голям умник,и в различни партийки е бил,сега герб

71

зов за помощ

преди 4 години

тази другарка, корнелия "истина" импексова е незадоволена в интимно отношение, или я гони критическата, или е тайно влюбена в Премиера, или е отхвърлена от него. няма друго обяснение за злобата която изпитва към него! другаре, помогнете и, тя страда!

70

БСП са гадове

преди 4 години

Тази със сигурност сънува Боко всяка вечер. Де що се случи, все той й е виновен. И за ланския сняг.

69

Рожков

преди 4 години

К рнела, ти наистина си се превърнала в глашатай на Бойко. Само чакаш да направи нещо и излизаш да го коментираш. Очакваш, че на чужд гръб ще те забележат.

68

1

преди 4 години

До Анонимен-твоя розов чорап-пожарникар,и кобила няма,интересно защо? Симитли,Симитли.

67

1

преди 4 години

До Анонимен-71, а на твоя любим родителите ,също комунистиуи той заради тях става,най-младия комунист на България,значи и той е чиста проба,това което си написал.

66

Анонимен

преди 4 години

До 52 / 63Тя точно не защото е сравнително млада но родителите и са червени БКП - Лаййнняя до кокъл! Има ли корен БКП значи е чиста проба лаййння и говвння!

65

Изнервен

преди 4 години

Не в средновековието, ами в пещерния строй ни връща твоята партия като дойде на власт.

64

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНА КОБИЛА, ЗЕЛЕН ЧОРАП ПАК РИПНАХА.

63

Анонимен

преди 4 години

Върнал ни в Средновековието ! - та ние никога не сме излизали от него.

62

Нинова уби лявото

преди 4 години

у нас.Гладът и за власт и пари,болезнената амбиция водят само до скандали и то за неща,за които основната вина е на БСП.Фарисейската и двойнственост-взиране в другите и вяра в собствената непогрешимост водят до това,че не и вярват.Обкръжена от клакьорите си,с тях тя живее в собствен милионерски клуб,в който няма място за простосмъртни.Всичките и млади еничарчета са наследници на изявили се комунистически барони.Тя уби и ролята на опозицията като коректив на властта с лъжите си.Да се маха...

61

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

60

1

преди 4 години

До Анонимен-43,точно тя никога не е била член на партията убиец,а любимеца ти,от банкя,още на 18години става член на БКП.

59

1

преди 4 години

До ПЕНКО,прав си,обаче и тиквата е пресъхнала.

58

ПЕНКО

преди 4 години

КРАВА СТРЪВНИЦА - МЛЕКО НЕ ДАВА !!!

57

12345

преди 4 години

Я, си ходи ти на село,Борисов си е в Банкя и няма какво да обикаля. Ти обичаш да обикаляш страната и да се правиш на загрижена.

56

Другарката Лъжа

преди 4 години

Пак се е разпенила . Да я кара малко по-спокойно и без това, никой вече не я взима на сериозно .....