85

Joko

преди 4 години

Теменуже, аз съм още по-вече изненадан, че един *** считоводитель е министър на енергетиката !

84

Waffen SS

преди 4 години

"Изявлението й пред журналисти в Министерския съвет беше по повод снощния разговор на президента Румен Радев с руския му колега Владимир Путин, в който те обсъдили темата.""Това женче със скромни когнитивни възможности дали прави разлика между разговори и преговори.

83

Щирлиц

преди 4 години

Президентът подръпва леко килимчето под нозете на ГЕРБерастите,няма лошо.

82

анонимен

преди 4 години

Тая пък каква е та е изненадана?

81

Анонимен

преди 4 години

Гинка може да преговаря с ЧЕЗ, *** можеше да води тайни договорки с ЕVN, пожарникар може да оправя световните дела, но те са "от нашите". Току виж Радев договорил по-ниска цена, без да мисли как ще крадат калинките?

80

От Мен

преди 4 години

Е кою да ги води преговорите? Винету или "некоа" калинка?

79

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?

78

Ха ха!!!

преди 4 години

Нейната приятелка с плетената жилетка - Гинчето може да води енергийни преговори, ама Президента не може, нали така госпожо Калинке?

77

Скептик

преди 4 години

Сега Калинките, Преди 30 години онези с пуловерчетата, Преди 70 години онези с каскетите, Преди 100 години онези с ботушите... Доверчив и *** народ.

76

Анонимен

преди 4 години

ами като за 10 години провалихте всички енергийни проекти все някой трябва да се опита да помогнене се изненадвай нали беше в щатите и им обеща че ще купуваме американски газ - нищо че е по-скъп- щото да помогнем на бедните американцидадохме им 3 милиарда - помощи - да не умрат от глад и още ще им помагамеако требе и *** ще им вземем

75

Анонимен

преди 4 години

До Ако ти е убягналоникой не го е канил! инициативата е на президентството! путин приел от учтивост, да не го изложи!

74

Какво се чудиш

преди 4 години

До ПроСоТоАми то една стругарка беше министър.

73

Ако ти е убягнало

преди 4 години

И за 9 май го поканиха калинкееееКога са ви канили вас досега освен на козяк.

72

Анонимен

преди 4 години

Ами, булка вас кат не ва бива ,кой да ги води?Разбира се, че това ще е Президентът!

71

ПроСоТо

преди 4 години

ние па са чудим как така една персона,обучавана за "Счетоводство и контрол","може" да са ИЗЖИВЯВА като "министър на ЕНЕРГЕТИКАТА"?!?!?!

70

Анонимен

преди 4 години

какво правителство бе,ако те се занимават с това,значи ще плащаме двойнопо-високи цени,срещу комисионни в някой джоб.И без това плащаме най-скъпия ток в европа,много добре си спомням преди 20 години казваха,като стигнем 3,5 цента цена на тока спираме да вдигаме цените,това е средната цена в европа,е стигнахме ги,минахме ги,сега европейците не могат ни стигнат по цени,и още може,още комисионни трябват,още вълна има да се стриже,нищо,че овцете голи,ще чакаме да им покара и стрижем

69

toto

преди 4 години

До ТИПИЧНОЯ да видим дали съм разбрал правилно мисловният ти напън: президент, мин. председател, депутат, кмет и прочее могат да стават само тези, които са завършили съответните училища? Къде ли се учи за президент? Предполагам, че си озлобено на всички типче, което е учило за счетоводител, ама поради некадърност работи като метач.. Това, че си учил, не значи, че те бива в нещо. А президента да се маха. Излага се като кифладжия вече... Срам няма ли тоя?!!!

68

Хаджи Генчо

преди 4 години

Аз пък отдавна съм изненадан че ти си нашата висша енергийна водеща. Съмнявам се дали можеш да обясниш на петокласниците какво е киловат, калория, кс. . Достатъчно е да се погледне какъв е твоят жизнен път и ще знае и най-глупавия каква е твоята компетентност по енергийната тема. Да не очаква пък някой от тебе да разработиш енергийна стратегия на родината на калинките. Вие сте като котило, няма никога да свършите

67

Ха-ха

преди 4 години

Путин ще му подари самолет с газова уредба. Да вози Деса до село като му изтече мандата.

66

ТИПИЧНО

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА КОЕТО НЕ РАЗБИРА И НЕ МУ Е РАБОТА:1/ ЛЕТЕЦ С ГАЗ2/ СЧЕТОВОДИТЕЛКА С ЕНЕРГЕТИКАА ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА ПОЖАРНИКАРИЗЯСНИ ЛИ ВИ СЕ ЗАЩО МАСОВО ПРЕЗГЛАВА БЪЛГАРИТЕ БЕГАТ" СПАСЕНИЕТО НА ДАВЯЩИТЕ СЕ Е В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ "