20

Гнилоч

преди 4 години

Квартал Гниляне.Има нещо датско в Гниляне,а има и нещо гнило в Дания.

19

Анонимен

преди 4 години

Колко важна и съшествена новина за България - дрогирана полицайка-косоварка от ликвидирала семейството си... Мноого важно!Нещо да кажете за водата в Перника, строежа на тръбопровода, строежа на газопровода, вероятността от девалвация на лева...***!

18

Анонимен

преди 4 години

Алах да ми яде онази работа

17

Lan

преди 4 години

Имената на хората албански, имената на местата - български! Иначе трагедия, не виждам защо пък да е новина и в България.

16

Анонимен

преди 4 години

45 годишна без мъж и деца. Работата е ясна: побъркана феминистка.Цял живот е градила кариера и сега кат я е ударил менопаузата и са и свършили яйцата е осъзнала че никога не може да има деца и си е прахосала целия живот. И в пристъп на типична женска ирационална истеричност си го е зикарала на другите хора. Най-вероятно и родителите и са и натяквали да създаде семейство.

15

пенсионер

преди 4 години

на снимката много симпатична жена, не като повече българки със слобен и подивял от мизерия поглед. трябва да е имала добра причина за действията си! дано, Аллах й прости!!

14

АнонимеН

преди 4 години

ЖЕНАТА ИЗГЛЕЖДА ГОРДА РАЗСЪДЛИВА И СЪС СЪВЕСТ!!!НЕ САМО Я ИЗХВЪРЛИЛИ НАСИЛА ОТ ДОМА И БЕЗ УВЕДОМЛЕНИЕ АМИ ТОВА СТАНАЛО ЩОТО РАЗБРАЛА, ЧЕ БРАТЯТА И БАЩА И СА Я НАПИЛИ И ИЗНАСИЛИЛИ МНОГОКРАТНО А МАЙКА И КАЗАЛА, ЧЕ ТЯ Е ВИНОВНА СЪБЛАЗНИЛА ГИ Е!!!ОТ ПОЛИЦИЯТА ВЕДНАГА Я ОБЯВИЛИ ЗА ЛУДА НО НАДАЛИ ГИ Е ИЗБИЛА БЕЗ ПРИЧИНА КАКТО ОТ ПОЛИЦИЯТА КАЗВАТ!

13

госst

преди 4 години

Некъф,ти пък много ги разбираш нещата,а?Всички твои познати...това показва,че след като ти имаш познати,то бъди сигурен,че те са толкова мусюлманки, колкото аз съм поп!

12

Гост

преди 4 години

До:11Явно нещо намекваш, защото са мусюлмани, но не си разбрал както трябва, нвма значение дали е мъж или жена ИМА ПРАВО НА НАСЛЕДСТВО! Заври си"умните" приказки, където винаги е пръста ти!

11

Некъф

преди 4 години

45 годишна мюсюлманка, неомъжена!!!В това се корени проблема. Смачкали са я от тормоз нейните близки и жената не е издържала и ги е думнала.На всички мои познати мюсюлманки препоръчвам да се омъжват за християни за да избегнат тежък живот в който да се проклинат, че са живи и то не защото християните са балъци, а защото са истински мъже, а не да обичт да гонят козите по поляните!

10

АнонимеН

преди 4 години

БРАТЯТА И КАЗАЛИ, ЧЕ НА НЕЯ НЕ И СЕ ПОЛАГА НАСЛЕДСТВО ЩОТО Е ЖЕНА И Я ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ СЕМЕЙНАТА КЪЩА СЪС СИЛА ВЪВ КОЯТО ТЯ ЖИВЕЕЛА ПО ПОСТОЯНЕН АДРЕС !!А РОДИТЕЛИТЕ И КАЗВАЛИ НА БРАТЯТА ТИ МОЖЕ А ЗА ТЕБЕ НАЙ-ДЪЛГИЯ ОТ ТРИТЕ И ВЪНАКО СА НАИСТИНА СА Я ИЗХВЪРЛИЛИ СЪС СИЛА ОТ ДОМА И БЕЗ УВЕДОМЛЕНИЕ ПРАВИЛНО ГИ Е ДУМНАЛА!ЛОШИТЕ ХОРА НЕ СЕ САМОУБИВАТ СЛЕД ТАКОВА ДЕЯНИЕ А ГО ПРАВЯТ ТЕЗИ СЪС СЪВЕСТ!!! ЕДИН УБИ ЖЕНА СИ И БЕБЕТО И ИЗОБЩО НЕ СЪЖАЛЯВА ТОВА Е ОНЯ ДЕТО ИЗБЯГА С ТАКСИТО!

9

Зиг

преди 4 години

Въпрос с повишена трудност: "Ако убийствата са били извършени от един от нейните братя, а след това тя е убила него и себе си, в чии ръце ще е оръжието най-накрая?". Днес.бг, задачката-закачка е отправена към вас. Ако се налага, прочетете съответния абзац. Няколко пъти. :)

8

Рънърса

преди 4 години

Затова всеки, който навърши 20 г трябва да живее сам, иначе психическия тормоз е много тежък.

7

До 5

преди 4 години

И ако ги е влачила всички на гърба си с нейната заплата и упреци едновременно, нормално е да лудне. И не е била чак толкова луда, щом се е усетила и потърсила психиатър. Но някои чиновници са спали.

6

Анонимен

преди 4 години

Американски протекторат в Европа с американски закони.

5

Анонимен

преди 4 години

Онези ергени, тя неомъжена, май че са били прекалено "задружно" семейство

4

vlady

преди 4 години

Не е неочаквано за дивия арнаутски башибозук.

3

Анонимен

преди 4 години

Неква ненормална шиптърка си изтрепва цялото семейство, а вие отдолу пак почвате с Америка,Русия,демокрация и социализъм. Ненормалници братче

2

Анонимен

преди 4 години

Психиатрите са казали да и вземат оръжието и да я преместят на друга длъжност. Обаче някои са проспали това предупреждение.

1

Анонимен

преди 4 години

Щото там е американска "демокрация!