77

Зеления

преди 4 години

Мен не ми пречи да давам 100лв на година и да паркирам спокойно през деня, даже ако може и събота и неделя да има, че те селяните под наем пак се появяват. За селяка е въпрос на чест да паркира пред блока си и много пречат зоните.

76

Анонимен

преди 4 години

Цяла София - Зелена Зона! После синя! А зелена зона - в радиус от 50км около София. Важното е лев да пада!

75

Георги

преди 4 години

Много зелена ще стане София, ама само с разчертаване на асфалта и вземане на пари нямането на паркоместа няма да се реши, а ще се задълбочи и това ще замирише.

74

Анонимен

преди 4 години

айде направо цялата я направете зона

73

Анонимен

преди 4 години

До 68Пълни тъ.потии пишеш, вината за презастрояването била на жителите...Вината е само и единствено на общината, че приема такъв градоустройствен план и срещу подкупи раздава безогледно разрешения за строеж. Е питайте бившия главен архитект....

72

док

преди 4 години

За какво беше създадена зелената зона - за минимален престой в административния център на града, поради недостатъчния брой места за пракиране. В какво се превърна - средство за финансиране на политическата мафия и системен тормоз над населението.

71

док

преди 4 години

Каква беше първоначалната идея на "зелената зона" - да има минимален престой в административния център на града, поради малкото места за паркиране. В какво се превърна "зелената зона " - във финансова бухалка за финансиране на политическата мафия, за тормоз на населението.

70

Анонимен

преди 4 години

Абе вкарвайте такса за автомобил по 100 лева на месец в София и махайте тия зони. Кво си играеме на шикалки. Всеки да си спира където си иска.За влизане в СОфия да има 20 лева такса.

69

Дааа

преди 4 години

Цяла София да стане зелена зона, защото колите с друга регистрация не плащат нищо за поддръжка на уличната мрежа или за чистия въздух.

68

3M

преди 4 години

До МенДай личен пример,. Купи земя и направи парк. Имаш избор дори: направи паркинг и разреши безплатно паркиране, да те видя колко си печен. Целия град трябва да е зона, за да се разкарат ненужните таралясници, които го пълнят!

67

Мен

преди 4 години

До АнонименПрав си а корена е в самите кореняци с наследствени земи - вместо да оставят парка те правят сграда между блоковете. Как па един не каза ще го оставя парк.

66

Анонимен

преди 4 години

Причината за презастрояването се корени в самите жители. Защото някой си ycиpa даден квартал с гъсто ново строителство, но и се намират хора, които купуват иманно там! Демек обществото приема създалата се ситуация с одобрение. После - *** няма места и инфраструктурата е зле! Ми сами са си направили този избор. Никой не ги е насилвал.

65

Факт

преди 4 години

Факт е и че се допусна и допуска ново строителство без то да осигурява необходимият брой паркоместа. Какво стара, когато в един квартал върху паркинг използван от хората от блоковете в квартала построиш нова сграда с примерно 32 2-3-4 стайни апартамента и с 8 паркоместа?

64

некъф ад!

преди 4 години

Военно комюнике от центъра:Зоната е превзета от врага, който хем не плаща стотинка данъци на местните власти, хем се тътри с бричкaта си от панелката под наем в Люлин - или живее в Перни, Пазарджик и къде ли още не, но се мъкне да изкарва кинти тук. Гаражите ще станат по-скъпи от апартаментите в Докторска. И пак няма да ни спасят, защото врагът не чете табели и не му пука, че спира таратайката си баш пред гаража ти, дори му е гот да ти направи мръснo.

63

Анонимен

преди 4 години

Мисиркина Фани ,минавала ли е по Летоструй.Там, немогат да се разминатдве каручки.Е, как пита хората,коитобили съгласни.Ромейте в"Христо Ботев"много искат зона,даже синя.Направилиса петиция.Да иде стол. Мисирка да я приеме.

62

Анонимен

преди 4 години

До ФактИмали са - от СДС!

61

Факт

преди 4 години

Факт е, че в центъра на София имаше много общински имоти, на които можеше да се построят многоетажни паркинги, но почти всички те да подарени на мафията. В кварталите е малко по-различно, общинските имоти подходящи за многоетажни паркинги бяха малко, но и те бяха подарени на мафията. Общото е, че общината не направи нито един подземен или надземен паркинг по кварталите, както правят по света, а такива паркинги трябваше да има и то няколко хиляди из цяла София.

60

До 54

преди 4 години

И кое му е престижното на Редута? Че там живеят потомствени аристократи? Или тротоарите са с розови плочки като в Монако и се мият с шампоан? Думата престиж в България е просто смешка.

59

Анонимен

преди 4 години

Въведоха зоната в Лозенец и нищо не се промени. А да, има боя пред блока и зелена табела. Сега хората от гетата Люлин и Младост започнаха да газят в градинките и пак не плащат, от градск дебилност не ги санкционират.....защото не биле спрели на разчертано място от зоната. Пълен абсурд

58

Факт

преди 4 години

Няма град по света, където да са въвели платено паркиране по начина, по който го въвеждат в София. Навсякъде другаде по света преди да въведат платено паркиране са направили много други неща, за да улеснят паркирането. По некадърни управляващи от тези от ГЕРБ, София не е имала.