11

Ганев

преди 4 години

Кастова система с най-големи безобразия. Отдавна тази система трябваше да се реформира... Представете си 430 болници, от които минимум 150 са ИЗЛИШНИ. Дава ли си сметка българина защо и за какво още плаща - САМО ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ДЖОБОВЕТЕ и нищо повече...Тази система е бъкана с техника и тези персони си мислят че правят нещо сложно . В 21 век ДОКТОР преглед не прави -добре че техниката си върши работата.. Системета е със заболяване /вирусно/ - МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ и реализиране на болни амбиции..

10

Веско

преди 4 години

"Липсата на кадри в здравеопазването не е проблем само в България" ***,при тоя словоред излиза,че само в България има достатъчно кадри в здравеопазването.

9

Анонимен

преди 4 години

Липсата на лекари е проблем не само за България, ние ставаме донор на добре обучени кадри за високоплатените страни- и за съжаление безстрастно допуснахте от,, благородство,, и ,,хуманизъм,, и с безразличните погледи на политици ,които са избрани да бранят интересите на българската държава .

8

Анонимен

преди 4 години

Като си седите и само гледате , а не протестирате по площадите ,, така ще е.Камъни по главите на неуките рекетьори трябва , а не ехидно да се подсмихват и да ни клатят.

7

Waffen SS

преди 4 години

Медиците може да намаляват,но боя,който им нанасят лАмпените все повече се увеличава.Трябва да се подчертае,че последните са с най-малки заслуги нормалното фунциониране на здравната система,но в замяна на това са с най-голями претенции към нея

6

Iozeff

преди 4 години

След около 50-60г ,като въведът здравната карта,ще са останали 1-2млн небългари и те със здраве ще си я ползват! Катастрофа!

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

в здравеопазването има бяла мафия

4

Анонимен

преди 4 години

Кадрите бягат към запад !!!А не към рашия

3

Анонимен

преди 4 години

Нямаш ли пари за подкупи си пътник.

2

Петкоооо

преди 4 години

Така е няма проблем.Какъв проблем да има, като гледат да тв уморат.

1

Anonimen

преди 4 години

Всички болници действат на един принцип - много пациенти, много клинични пътеки и почти никакво замисляне по конкретния казус, рядкост са лекарите, които наистина искат да помогнат, особено заплетени случаи.