66

Малее

преди 4 години

Колко много са платени от фащ.Да пишат на бялото черно.Евала предатели.

65

Това е

преди 4 години

Подарък от братушките.Цените падат.

64

не сме президенска

преди 4 години

република... Тоя Радев само се излага...

63

Бунгар

преди 4 години

Едва 2-3% е газифицирана България за ползване от гражданите. Трябва да се говори за газифициране на битовите потребители и градовете за да стане смислен разговора за цената на газта.Тогава и въздуха ще е чист и цената за отопление по ниска.Санирането също е задължително,както е по света.

62

Щирлиц

преди 4 години

Първият истински Президент на България.

61

Ха-ха

преди 4 години

Путин му е обещал самолет с газова уредба.

60

Анонимен

преди 4 години

Тоя няма думата. Руснаците ще намалят цената защото ЕС ГИ ПРИНУДИ

59

Анонимен

преди 4 години

"водените двустранни преговори за цените на руски природен газ за страната ни"------------------------------След като се разбра, че Лойко е обещал да купува 50% от потребяваното количество газ от производителите на шистов газ, на първа линия излиза въпросът за високата цена на микса - евтин природен руски и скъп шистов пиндостански. За цената на шистовия не можем да се пазарим - колкото кажат толкова, а пред руснаците можем да ревем, да си спомняме, че сме братя, само и само да отстъпят.

58

Анонимен

преди 4 години

Не са говорили за никакъв газ. Путин му е водил инструктаж.

57

Анонимен

преди 4 години

Не са говорили за никакъв газ. Путин му е водил инструктаж.

56

PR на Резидента

преди 4 години

Руснаците яко се уплашиха,че могат да загубят България като клиент за скъпия си газ. Бойко направи интерконектори които позволяват на България да внася по-евтин азерски газ или втечнен през терминала в Александрополис.Задава се газ и откъм Израел, Кипър.Заслугата е на Бойко и руснците яко ще свалят цената,но те държат да направят PR на Резидента си,че и той имал принос.Шофьора висящ на лост,с чужда пита помен прави!Много елементарна кремълско-позитановска манипулация за спасяване на прелюбодееца

55

Анонимен

преди 4 години

От 2015 до 2018 г. Бг получваше газ на цена 150 $ за 1000 кубика, а в момента цената 265 $. Ако бяхме построили Южен поток щяхме да ползваме 20 % отстъпка и цената щеше да е 212 $, каквато е била в Западна Европа през 2019. В общи линии конюнктурата на пазара се мени, менят се и цените - за сега цената на газта спада, но да видим докога ще е така

54

Анонимен

преди 4 години

До Радев е предателВидя, ч еняма накъде и че Европа ги насмете, и изведнъж взе да се надява, комунистчето. Иначе преди това не смееше да шукне за това че ни дерат кожите с цените на газа руските ***.

53

Sata NATO

преди 4 години

Добре, че военни престъпници и идьоти като Васил Демиревски-Жельо, са били изтребени от бракята-немци, за да не се приберат да вилнеят из Българско. Генерал Стойчев за съжаление е оцелял.

52

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 4 години

Кауня щял да ходи на парада в Москва. Е, ще има кой да ближе на Пичкин сладоледа, и на кого руския поп да опъва, клепоухите уши, ха ха ха ха. Да!!!!

51

Sata NATO

преди 4 години

С политическа воля от двете страни да ни продадете малко газ от евтината... Как става с политическа воля бакалинът да ми продаде сиренье на половин цена? Путин сигурно едва се е удържал да не се изсмее в слушалката. Тоя кре тен докога ще ни излага!

50

Бългериъ фърст

преди 4 години

България участва в края на войната на страната на Съюзниците. Българската армия, около 130 000 човека, стигна до Австрия и даде своя принос за разгрома на фашизма. В парада на Червения площад, редом с маршал Толбухин, взе участие и българския генерал Владимир Стойчев, единствения чуждестранен генерал на парада. В тази война загинаха и около 20 000 български войници-доброволци. В името на победата, и в името на падналите български герои, президентът трябва да присъства на 9-ти май в Москва.

49

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на Фърчилков в най-скоро време ще се замеряме по улиците с пачки с рубли.

48

Анонимен

преди 4 години

Брао Румба, уреди ни евтина газ, пари, щастие, лято, пиячка, жени...

47

смях

преди 4 години

Дано не излезе запис от разговора им, защото ще бъде едно хленчене и молби, сигурно и въздушни целувки е пращал към идола си