47

баба мара

преди 4 години

с тези просташки изказвания партията на Симеонов я няма в никакви класацииизпаднали са отвсякъде

46

До Снежана

преди 4 години

Мърло, аз съм син на активен борец, но влязох в Университета с отличен - бяхме двама с такива оценки! Освен това бях първа резерва в Архитектура - получих максимална тройка по математика (не знаех, че съм се хванал за най-трудната задача и я реших, а втората не довърших), гарантирано влизане и без параграф 11, буква Б. Никого не съм ползвал привилегии, а познавам доста като мен!Ако не ти е вървяло в учението е, защото си пределно семпла и вероятно мързелива. Е, може да имаш други дарби...

45

Берели Зимьонъфъ

преди 4 години

Са неко ако се изцепи че: е дете на АБФаКъ и че се било видело изт далеч шо дорде тейко му е пролетарствал из Балкана от една страна, то друга ако наблегнат че местният Стражар Джандаров Полицеев от поделение ДТиБ е замесвал *** му и за тва му били текали фашистките хормони от ушите и древнопрефесионалните лиги на *** му зер де, ич нема накогото и да било да повярвам. Ако Валерката има псиго пробс- НП, двойно апче и по дибел юрген и да спи. кът са збъди - пак апче и тека дорде Божката си дойде

44

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

43

мноо як казаха

преди 4 години

Воловарят Съмньон Серсемьоновичи Серсемихисон фон башкъсерсемоидтъркулсон е био-ЕГН което фарцефти и марихуанафти си пробат менделеевите съединениямноо як, казват и удвояват дозите. на кг и км яко деяни, само дето на АйКю се дъни до ниво на метачна еднокофова единица с една метла и пърсал за брисанье

42

Снежана

преди 4 години

ВАСИЛ БОЖКОВ е завършил Националния. Математическа гимназия и наистина разбира от математика,защото знае как да изчисли да си увеличи богатствата,а Валери Симеонов като дете възпитавано от АКТИВЕН БОРЕЦ се е научил как да национализира чуждите богатства,но като инженер дали знае нещо???

41

Анонимен

преди 4 години

безполезен негодник излезе

40

V

преди 4 години

Валерката е психично болен .И хапче още няма измислено за тоя . Щом и гела не мой да направи хапче за тоя значи няма надежди. Гешев остави Божков да избяга с парите си и дори с колите си ,а сега ни члъжат че Путин бил виновен .Ако гешев го бе закопчал тука в България ,как щеше да избяга ???

39

Снежана

преди 4 години

За такива като Валери Симеонов желаната работа не е тази,за която са учили и да внедрят знания за подобрение на положението в България,а ДОНОСНИЧЕСТВО и ПРЕСЛЕДВАНЕ с цел унищожаване на по-успелите-тъй -като е невъзможно да ги стигне!Така е бил пробутат за висшист като син на активен борец.И и мисли,че това е пътя за успеха!***!!

38

Снежана

преди 4 години

Валери Симеонов е дете на активен борец и най-вероятно е ецъл в Технически универсинет-Сохия не с отличен или много добър по математика на кандидатстудентския си изпит,а с тройка-като дете на активен борец.И така е и завършил Университета и е заел някога мястото в Университета на някой добър математик,който не е детето на активен борец.И.И дори като инженер няма никакво желание и умствени възможности да подобри положението в България,-било с изобретение-било с работа по нови производство!

37

Анонимен

преди 4 години

Бих гласувал на секундата за Валери премиер!Руско-комунистическите *** в България да си спомнят какво се случи с подобни на тях в една сграда в Украйна.

36

До 32

преди 4 години

Валери не е *** на руски ***, той е *** на американски и украински! Не е рублажия, но е на доларова хранилка и доходи от каналджийски я бизнес!!! Хехехе

35

Патриот

преди 4 години

Спомням си преди години ,преди да влезне тоз татарин в политиката се заканваше ,че ще работи за изгонването на американските бази у нас !Сега "руски ченгета" най-обикновен американски продажникк!

34

ВЪПРОС

преди 4 години

Валери Симеонов Ръководи Трафика на Терористи заедно с децата им през Границата с Турция към ЕС . Каракачанов Продава Паспорти на Косово и Северна Македония .

33

Анонимен

преди 4 години

Много тежко и срамно е да бъдеш *** и то русофил в България.

32

Fenasi Kerim

преди 4 години

Зъл човек с кръвясали влажни очи. Алчен темерут.

31

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Когато Бошков е бил в България - Не им е стискало да го хванат и доведат,Искат някой друг - друга държава, да им го хване и да им го доведе с белезници, може би се страхуватХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

30

Анонимен

преди 4 години

Много е прав Далавери,бързо се ориентира от рублата към евро.А тукашните рубладжии още подсмърчат по сайтовете.

29

Анонимен

преди 4 години

РуШките ва тници да си стоят в блатная......България не е за техните беззъби усти.

28

Смешници

преди 4 години

До българинОт вас ни е срам руски ***.Добре ,че болшинството българи не мислят като рубладжиите.И изборите го доказват.А Симеонов е истински българин и не целува руски ***.Единствения ,който защити честта на България от руския поп,когато лигавия ни президент беше като препикано мушкато.