224

Чичо

преди 4 години

Моя баща също е участвал в ВСВ в първата фаза на войната шести конен полк първа българска армия. Минал е през Гърция Македония Сърбия до драва соболч. На няколко пъти е влизал в битки с немците два пъти е роняван Имаше в челото парчепце от коршум дум дум с него си и отиде от този свят.

223

Да допълня...

преди 4 години

До Да229 230 Свекъра ми почина скоро на 96г. и е участник във ВСВ в Унгария.Някъде е имало и боеве , но той казваше че не е виждал немски войник.И кой вкарва България в последния момент на войната ?

222

Да229

преди 4 години

Гледай филма тримата от запаса, зарево над Драва, ако не си учил история и тогава говори че България не е участвала в ВСВ

221

Да допълня...

преди 4 години

До джо 217 Ние не сме участвали във ВСВ.Какво ще прави Радев там и като какъв ?Няма да има представители на САЩ и Англия, които трябваше да бъдат поканени че без тях лошо.

220

Я па ти..

преди 4 години

До Хахахахахахахаха 215 Ти па си един убавец.. Руски ***.Познаваме те.

219

Ти да видиш..

преди 4 години

Много си ни е добро президентчето.Я как хубаво ни обедини. Сега всички сме русофили и българомразци.А и Десето видя свят.

218

До221

преди 4 години

Объркал си се не Плевлю ще ходи при Макрон, ха, ха:))

217

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХА " празнична атмосфера" тая/ тоя " Соня" явно смята нечовешкото наливане с долнопробен алкохол за " празДнична атмосфера" айдеее рррррр пиянките руски да се изнасят от Бг ОТВРАТ

216

Анонимен

преди 4 години

Дежурните червени *** не са се изключвали!

215

Анонимен

преди 4 години

А такааааа старши радев, бегай у москалия и да не ти стъпи кривия куц крак повече в България рускоезичник неграмотен

214

Нищо ново

преди 4 години

Да отбележим началото на п'ростотиите. Дежурният гербаджийски т'рол се е включил.

213

Нашият Путю ще ходи

преди 4 години

При другия *** по случай годишнина от окупацията на Царство България от червивата армия?!Оставка!Позор!

212

Тодар Правешки

преди 4 години

До СоняПохвално другарко Соня. Предполагам, че си кръстена на нелегалното име на другарката Цола Драгойчева. Щом е така, присъствието ти на красная плосчад е задължително! Предполагам, че без тебе и без присъствието на любителя на коремни възлизания парада няма да започне! Виза успя ли да вземеш? Ако не си, вземи една и за Волен!Венсеремос!

211

Анонимен

преди 4 години

Смешни ***!

210

Соня

преди 4 години

Ще отиде много ясно...Аз като гражданин ще отида. Толкова празнична атмосфера като на 9 май няма в Русия. Тук имаме смешен парад...

209

джо

преди 4 години

Да присъства или да не присъства на празничния Девети Май нашия президент? И без нас празник ще се проведе. Когато на предишния юбилеен парад много от държавните глави не отидоха на празненствата, Чешкия президент присъства , казвайки много важни думи. Пред вид сложните сложните отношения между двете държави и събитията свързани с Пражката пролет, независимо от всичко, без победата на Съветската армия, съвременна Европа щеше да бъде съвсем друга.

208

Тодар Правешки

преди 4 години

До хахахахаДругарю цоциалист, дай Боже да си прав! Това което няма да чуем и което никога не сме чували от Женерал Бънди е, че Левски е осъзнавал, че русофилството създава еничари, поставящи се в услуга на друга страна, а не на България!Дано През-ден-та (да се свети името Му, да пребъде царството Му) повтори думите на Хаяско, че буквите са дошли от македонските земи, а не от България! Пий един бояршник довечера.

207

Тодар Правешки

преди 4 години

Абе колхозниците, защо не чух коментар от шофьора на самолет по повод годишнината от смъртта на Апостола, а?Или най-великия Президент на всички времена е забравил за Левски?Или защото Дякона беше българин, а Льотчика е социалистически човек, възпитаван във вярност към БКП и КПСС?

206

тръмп

преди 4 години

Гъзолизец миризлив.

205

Реалист

преди 4 години

До патриот. Защото не знаеха какъв некадърен *** е. Сега няма да събере и 100 000.