15

Българина

преди 4 години

До:12 - Ти пък като си писар, да не би да писа нещо смислено бе комплексар :)

14

Анонимен

преди 4 години

Дългият инкасатор е комунистически престъпник-***. За съжаление, Петкова не е кой знае колко по-добро решение. Въобще и тия и ония са си същите комунистически простаци. Нови хора ни трябват!

13

Анонимен

преди 4 години

Овчаря още ли е на свобода бе, тоя ни закопа с цените на прословутата " безценна" рускя гасссс, и прецакня " проектите" на московията

12

20 копейки

преди 4 години

до 11 : научи се да пишеш бе ***!

11

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

10

Валентин

преди 4 години

А на бб само 1 км от магистралите доказано ощетяват с 25млн, за него и герберастията кога ще има дрла. Апартамент гейт, ало ваньо...кражби за милиарди

9

Анонимен

преди 4 години

До Червените милионериВашата пропагнда вече не върви,изтъркахте се с едни и същи пропаганди,ББ и Цвък са смърт за България,откакто са на власт,държавата се раздира от конфликти и репесии, слухтене и преследване,неестествената смърт на хората стана ежедневие!

8

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

7

Анонимен

преди 4 години

ВЪН СИНИТЕ ДИКТАТОРИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!

6

Анонимен

преди 4 години

Искаме да знаем кой натиска Ковачки и специалиста ни по енергетика Овчаров!Кой е поискал и кой е подписал документи за преследването им и притискането им? Кооооой?Конкретно!Нагли варвари,спрете се,зверове!Каква е тази ДИКТАТУРА и ТИРАНИЯ?!ВИЕ УПРАВЛЯВАТЕ С РЕПРЕСИИ!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Отново пробив във огуителна Ферна " Швайне фор еврибоди" Черната манба е пробила оградата на чифлика.

4

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Дрогарю Овчаров, какво падение... - да замениш апартамента си от 350 квадрата - с килия от 3 квадрата и половина...

3

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да се готви Масларова... - Импексовата - тя си знае...

2

Анонимен

преди 4 години

Гербери прехвърлихте всякакво възпитание,Овчаров е най-добрия ни специалист в енергетиката,вече се ос-рах-те!Мам.ка ви мръ.сна,удряте по Ковачки без причина,а не виждате кой е подписал договорите за ***!Искаме прозрачност - кой е дал заповед за тези атаки срещу тях,кой е дал такова нареждане и кой е подписал,предатели!

1

Г

преди 4 години

Хайде, другари, да защитим нашето корумпе!