18

Анонимен

преди 4 години

То,както гледаме, суверенни държави останаха само Русия и Северна Корея!!

17

Усещане за Колония

преди 4 години

Граждани на Република България , внимавайте да не накърните честа и достойнството на съединените щати ! Ще бъдете подведени под отговорност за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА .

16

Анонимен

преди 4 години

Да ги кажат всичките, то е ясно че наще служби никога нищо не знаят, когато е в полза на обществото. Самия факт на блатото в което се намираме ме прави сигурен, че съм прав.

15

Гост+

преди 4 години

Ако българската съдебна институция сега не покаже ясно, че България е суверенна държава и че всякакви вмешателства отвън са неприемливи, след време всички ще съжаляваме. Ясно е, че българите сме с робска и угодническа психика, показали сме го многократно, но всичко би трябвало да има някакви граници.

14

Анонимен

преди 4 години

Бойко освен трима папи и една Мустафа ще го гали по ***.

13

Анонимен

преди 4 години

Е мустафата ще е доволен

12

Анонимен

преди 4 години

За какво е дисциплинарното производство. Съдията е преценил, че шефа на "Русофили" може да пътува в чужбина и ще се върне. И точно това е станало, човека не е избягал, което показва, че преценката на съдията е правилна и няма да осуети евентуално съдебно преследване срещу Малинов. В какво го упрекват в случая - че е взел правилно решение?

11

Анонимен

преди 4 години

Всс каза че част от доказателствата са класифицирана информация за парични потоци извън бг, по време на разследването доказателства ще бъдат оповестявани! Два месеца е процедурата имайте търпение руски приятели САЩ не обвиняват на ангро а с ФАКТИ

10

Полицай

преди 4 години

Какво да коментирам, от бившо ченге, какво да се очаква.

9

Анонимен

преди 4 години

Това е назидателна мярка, за да знаят всички, че който да работи съобразно интересите на САЩ ще бъде професионално линчуван. САЩ организират вендета, използвайки за целта структурите на българската държава.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е безпринципно. Как ще образуват проверка основана на твърдения пред медиите. Без представяне на факти по каналния ред? Къде е правото? Някой попита ли този човек има ли намерение да ходи в САЩ?

7

Анонимен

преди 4 години

Руските " съдии" в русия! Тук не ги щем, въпреки кресливите руски ятаци и партизани! Ако са зорлии да заминават на калъп със " съдията" им, у нас така или иначе мястото им утесня и стават излишни!

6

Тоз е просто капут

преди 4 години

Тоз е и предател Представете си ситуация където *** заподозрян в служба на САЩ е пуснат да иде в белия дом самоКакво щеше да стане?А тукашните *** за лапнали чурката на *** и си мислят ме от нея тече мляко

5

Анонимен

преди 4 години

Бойко като е глуповат и не може да се справи с корупцията да си подаде оставката и да даде път на други не да ни унижава с американска колониална администрация да ни нареджда какво да правим.

4

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича РЕПРЕСИИ И ДИКТАТУРА над съдия от българския съд,ограничават се и правата му,това се нарича мобинг,преследване и репресии над българското население и съда!Това е шоу,за да накарат останалите да мълчат и се подчиняват на диктатурата,което е още по-страшно!

3

Анонимен

преди 4 години

дисциплинарка ??? Какво е това заглавие?

2

отвратен

преди 4 години

БГ. съд се подложи както тиквата на американските окупатори !! За нищо не ставата нашите магистрати ,а министъра и за бариерата на затвора да вдига не става !

1

Патриот

преди 4 години

краварската окупаторска гнъсс вън от родината ми ,стига вмешателство и колониализъм ,не сме ви щат и не сме ви негриии да ви берем памука !Света ненавижда ФАЩ!