12

Казвам се Жулиета

преди 4 години

и плача за...За каквото и вдовицата.

11

Браво на режисьора!

преди 4 години

"Тука, на тая кошетка", а ученичката се влачи пред бившата сградата на КТБ на бул. "Гарибалди"...Та, има KFC на "Гарибалди". Що не й дадахте по едно бутче във всяка ръка? Щяхте да избиете рибата.

10

Не става така

преди 4 години

До 2-ri fen na KosetoДайте да ги харесаме, защото са в неравностойно положение...Тука е капитализъм. Или става, или не става. Това не става. Момето пее аматьорската...Ти купуваш ли си български зехтин? Би ли си купил, като знаеш, че в България не виреят маслини? А и да се прави с маслини от Гърция няма да си купиш, много ясно. Ще си купиш оригинален зехтин. Гръцки. Или изобщо няма да си купуваш.Който иска западна музика - слуша оригинал. Не извита на български недомислица-имитация.

9

Без да искам

преди 4 години

До жжжТи дадох "минус". Да се чете "плюс".

8

Ми, не...

преди 4 години

Кандидатурата се отхвърля.Много сте сиНпатични, но се ориентирайте към приложна професия.Ще бачкате от 8 до 5, пет дни седмично.

7

f-e-h

преди 4 години

Не става

6

Хм

преди 4 години

Не че съм голям специалист, но вокалната техника на певицата малко куца. Аранжимента е приятен, и китариста е добър. Песента е малко скучновата, и с тези аплодисменти накрая, малко прекаляват. Всичко това да се приеме като позитивна критика. Със сигурност е по-добре от Криско, Венци венз, Павел, тита, и прочие псевдо изпълнители.

5

Анонимен

преди 4 години

Някак си песента не се е получила добре. Прекалено е дълга и няма отличаващ се припев. За едно слушане става и след това ти е все тая дали си я слушал или не.

4

.

преди 4 години

Записват "Кандидат-герой" цяло лято - бързо са я записали. Не се шегуват тези хора. Ако всяко лято записват по 1 песен, то към 2030-та албума е готов.

3

жжж

преди 4 години

Нищо не запомних от тази песен. Просто някакъв дълъг текст, с приятен акомпанимент на китара. И това е ...

2

Фен на Косето Босето

преди 4 години

Браво, Косе Босе!!

1

Бай Танас

преди 4 години

Изключително талантливи младежи. Има надежда за българската музика, различна от Криско, Гериту и разни подобни. Дерзайте!