89

БебчУ

преди 3 години

Най късно до 2025 всички българи трябва да са в България, не става въпрос за заробване или подмяна на живота, а за оправяне на живота ни !

88

Рвалист

преди 3 години

Ванга, даже и други пророци са казали, че всички българи трябва да се върнат в България до 2023 или най късно през 2025 година ! До 2025 България ще стане райска градина ! Така трябва да стане !

87

Гаманов

преди 4 години

Бил съм при Ванга - нищо не ми позна!

86

Зоро

преди 4 години

Ама че сте бързи с триенете на постове.... Срамна работа!

85

До...

преди 4 години

До Zoro...по-скоро напишете "Ванга" в търсачката на 1tv.ru, и четете...

84

сх

преди 4 години

Какъв мирен договор ще подписват *** и Тръмп? Не знаех ,че са във война.Неграмотни ***

83

Анонимен

преди 4 години

Оставете женицата да почива в мир. Стига сте измисляли простотии!!!!!

82

ikar

преди 4 години

До НеанонименПо-точно е предсказала слаба реколта на тикви!

81

Кармен Младенова

преди 4 години

И Нострадамус и баба Ванга (при която съм била и нищо не позна) са едно голямо дрън-дрън и обекти за спекулации....

80

Анонимен

преди 4 години

Пълни простотии. Както Ванга, така и други предсказатели никога не говорят с точни години! Само като се прочете година в предсказанието веднага става ясно, че е пълна измислица и фалшива новина!

79

Анонимен

преди 4 години

Дано предсказанието е вярно и покушението успешно.:)

78

Анонимен

преди 4 години

За Ванга дето е давала подробна годишна прогноза до краят на света за Путин,Мутин и Распутин ОК. Но това Нза Нострадамус да дава такива прогнози година по година за Путин,Мутин и Распутин,идва в малко повечко.Ванга каквото е казала,го е казала приживе. Ай кат сте толко отворенгяс,я кажете какво е казала вВанга за @0@( година за българският Президент,или за 2022 за руският велможа,или за САЩ? Ванга от както си е отишла,нито едно ваше пророчество не се е сбъднало.Това си го измислят руските медии

77

Топ новина! Шок!

преди 4 години

Предсказания на Ванга в топ новина? Да не би да сте си сменили собствениците и сега да сте сред активи като Шоу!, Шок!, Жълт Труд и други подобни, уважавани медии? Албена Вулева и безработните *** от ТВ7 ще ги взимате ли на работа, притеснявам се да не изместят Михаелка, не друго. По-добре статии за аналния секс отколкото за извънземни.

76

Неанонимен

преди 4 години

До Анонимен 74А нещо за нашя главуч не е споменала?Казала е на дядо ми 1986-та година: - Ке доде един от Банкя, ке е*е макята на БСП и на оня дека кара самолет!

75

Дай Боже

преди 4 години

Хайде хаирлия да е и дано атентатът срещу Путин да е успешен!

74

сс

преди 4 години

ванга е била преродения нострадамус......

73

Пош

преди 4 години

Не я оставиха на мира жената Разбирачи Тълкуватели Нострадамус ряпа да яде

72

Waffen SS

преди 4 години

До факе/////Курск е град в централна Русия, административен център на Курска област.Намира се в европейската част на Русия, а не в Сибир.По време на ВСВ,край него се разгаря една от най- голямите битки,а край село Прохоровка най-голямото танково сражение на всички времена.При него е пречупена танковата мощ на Вермахта.Освен това не далеч от Курск се намира Курската магнитна аномалия

71

Анонимен

преди 4 години

А нещо за нашя главуч не е споменала?

70

Само да питам...

преди 4 години

... А БАБА ВИ ВАНГА ЗНАЕ ЛИ ЧЕ Е НАПРАВИЛА ТАКИВА ПРЕДСКАЗАНИЯ ? ... или отново са от разни тайни записки на някой третокласен "ясновйдец" дето е бил при бабата веднАж и ги е записал на лист от тетрадка а после е забравил за тях ... до днес .Упс, ама тя отдавна е умряла . И не може да го потвърди.... така че ... тъй ще да е . Наивници мнооого ... е казала също така баба Ванга преди да умре.