99

Бела

преди 3 години

Преди няколко години започнах да пътувам и съм щастлива по света. Тук се връщам за малко и имам планове да остана навън. Не изпитвам никаква носталгия, а напротив...Когато наближи датата ми за прибиране в България ми се плаче и сега съм тук само заради вируса. Не изпитвам никаква вина, че не харесвам тази държава, защото имам един живот и искам да го изживея според вижданията си..По света има много хора с моите виждания и се чувствам човек и гражданин на света, а не българка.

98

Стамат

преди 4 години

Геноцида не е само при нас.Аз лично го приемам като нещо нормално, като "част от сценария".

97

Да се топят

преди 4 години

Лошата новина е, че се топят бавно.

96

Анонимен

преди 4 години

България се топи бързо и сигурнп

95

Az

преди 4 години

Да *** в картофите, сърбе на върбе! Забравихте много бързо как преди 70-80г беше създадена изкуствено югославията и как ги направиха 20млн изкуствено! Хора напускат, бол албанци косовари, заслужават си посткомунистическата съдба. Имат един белград и това е всичко друго е мега мизерия!

94

Анонимен

преди 4 години

Не е Сърбия ами Европа. Това е дереджето на Европа, която се смалява и отслабва.... просто тук сме най- слабите, но съдбата на ЕС е на карта

93

жоро

преди 4 години

До Обективен: Ами не си обективен. Като част от Югославия до неотдавна Сърбия имаше многократно по-висок стандарт от Бг. Not anymore! Сега имат GDP per capita и стандарт 30% по-нисък от българския, и 80% по-нисък от...румънския. Да живее националиста Вучич!

92

Обективен

преди 4 години

Не гледайте в чуждата паничка, а в нашата. Защото в Сърбия живеят по-добре, по-евтино и храната им е истинска, а не като нашата с ГМО!

91

Анонимен

преди 4 години

Деца се раждат като има добри условия за това, а не в ***.

90

Анонимен

преди 4 години

И техния главатар като велик бочко.

89

Анонимен

преди 4 години

Бай *** умрял останали трима *** двамата били от дпс а единия от махалата

88

Super

преди 4 години

Ами топете се :))

87

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа а защо бягат в Америка?На този въпроз Д.Веле нама да каже нищо както и Би Би Си

86

Анонимен

преди 4 години

Тези от DW само правят репортажи за бившите соц страни. Как населението застарява и как младите емигрират.Но пък в по-глобален план се казва, че европа застарява. Младите бягали към америка.

85

Ха сериозно ли?

преди 4 години

А тука някакви хора до скоро ми хвалеха колко по-хубаво било в Сърбия. Ние се лъжем че там е по-хубаво, тях пък ги лъжат сигурно че е при нас...

84

Анонимен

преди 4 години

Ами каква база за сравнение да има, като Белград е с 500 км по-далече от Истамбул и дотам турците са стигали доста по-трудно, така че сърбите са паднали по-късно и са се освободили по-рано от робство. Затова пък София е по-близо до Проливите и на Сърбия и остава единствено да ни забива ножки в гърба, по поръчка от Москва.

83

Щирлиц

преди 4 години

Па точно за сърбите ми е през оная работа.

82

Анонимен

преди 4 години

Така е, всичко бяга в русия, умни хора ЕЙ. Аз май сбърках, че дойдох тук в Англия. Дано да намеря връзки и аз да се уредя в този рай на путин, дето всички там ходят. Снощи чух, че са намерили 400 контейнера пълни с американци на пристанището в маскавата, столицата на рая на путин.

81

Анонимен

преди 4 години

И Сърбия като България ,плаче за Косово,Ние пък за Македония и Западни покрайнини ,а всъщност в Сърбия и България по села имали градчета,няма кой да живее !Хипотетично ,ако сърбетата си върнат Косово и изгонят 1,7млн.албанци ,Косово ще бъде най-запустелият район в Европа населяван от 70-80 хил.сърби!

80

Анонимен

преди 4 години

В русия е още по зле демогравски А в турция се въдят ама самите турци са вече малцинство и ще говорят скоро на кюрдски Както и да е анадолския и големия северен клозет на никой няма да липсват