56

анонимен

преди 4 години

До ssтоя па, Токио със София ли ще ми сравняваш? Токио е най големия град в света 37 милиона. И като беше там направи ли ти впечетление чистотата там? А метрото? А управлението? А заплатите на гражданите? Мога до утре да ти изброявам..............

55

Анонимен

преди 4 години

Две колички баластра в ливадата също не е паркинг.

54

Анонимен

преди 4 години

Един виден архитект каза наскоро, че в Софийското поле могат да се наджъчкат още 1-2 милиона души и се работи в тая посока. За начало - Борисовата градина и Зоопарка.

53

Анонимен

преди 4 години

В София повече от половината паркинги на частни терени са без настилка и от тях също се разнася кал и прах. Общината какво е направила досега по въпроса?

52

Анонимен

преди 4 години

А къде са общинските паркинги подземни и многоетажни, където на поносими цени хората да паркират? В София би трябвало да има примерно 5 хиляди такива паркинга със средно 50-60 паркоместа.

51

До 50

преди 4 години

Трето, в Япония има много повече автомобили в сравнение с България, при много по-голяма гъстота на населението. Да се дава пример с Япония, означава, че който дава примера изобщо не разбира за какво става въпрос. Четвърто, работа на общината е да оформи части от общинската земя за паркиране, а не да глобява за паркиране в зелени площи, които би трябвало да са паркоместа, както във Виена например.

50

До 50

преди 4 години

Явно не си много в час. Първо, преди години имаше паркоместа, имаше и мисъл при застрояването. В последните 30 години, се строи безразборно, вкл. и върху паркинги. Строят се нови сгради без достатъчно паркоместа и като цяло паркоместата по кварталите намаляха, за което вината е в общината, а не в хората. Второ, това че някой си има гараж, изобще не решава проблема. Автомобилът не стои само в гаража, а се и използва по предназначение. Трето, в Япония има много повече автомобили в сравнение с Бълг

49

ss

преди 4 години

ае защо всички искат държавата да им направи парко места? купувате си и толкоз като не можете никой не ви е виновен ! аз имам 2 и проблеми нямам ! В Токио имаш право да си купиш кола само ако докажеш, че имаш къде да я паркираш ! нямал къде да паркира ... и ко кой те е карал да си вземаш кола ! може да вземате айфони за по 2-3 хилки пари за платен паркинг нямате ... софиянци си мислят, че им е даденост , провинциалисти си мислят, че някой друг им е длъжен да мисли за тях ДА АМА НЕ !

48

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави преди години също паркираха по треви и калища, но се взеха в ръце и направиха тези треви и калища на асфалтирани паркоместа и построиха много подземни и многоетажни паркинги. В София само вой - защо се било паркирало в калта.

47

Ganjo

преди 4 години

В Е Л И К И Т Е Б Ъ Л Г А Р И !!!!!!!!!!!!!!!!

46

до 40

преди 4 години

хубаво, че имаш гараж и аз имам и какво като на всеки 4 дни трябва да се чисти 3-4 см платна мръсотия в него, която дишаш като запалиш сутрин да подгрееш?

45

..

преди 4 години

най- накрая да се светнете.. колкото и да мият улиците, докато се паркира в кал до уши, винаги ще е мръсно и прашно, но не са виновни хората.. столична община да спре да продава за стотинки терени за частни интереси, а да почне да изкарва пари от общински паркинги. всеки човек би платил да спре нормално, както е на метрото....

44

Анонимен

преди 4 години

Селяните обичат кал, мизерия мръсотия, остъклени балкони и стиропорни фасади... Селянинът няма чувство за красота и естетика.

43

Пред мвр

преди 4 години

То има същия паркинг пред сдвр в софия!! Къде е общината

42

Анонимен

преди 4 години

Селяните превръщат всичко в ***. Така са свикнали.

41

Анонимен

преди 4 години

ми, да асфалтират тревата!

40

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо гражданите трябва да изпращат сигнали, след като има достатъчно служители в общините, които си играят на тетрис по цял ден. Само от 10 до 12.00 ч. да си обикалят по района на общината, могат да отбелязват всяко едно безобразие. Стига с тоя цирк бе. Нещата са очевадни.

39

Цецо Мен

преди 4 години

И аз съм собственик на автомобил. Плащам си винетка, данък, Гтп и всичко необходимо. Имам и гараж. Проблемът е, че няма желание за решаване на проблема с парко местата. Хората паркират по поляни от липса на избор. Този проблем отдавна можеше да е решен, но желание няма. И така ще си продължава..

38

оп

преди 4 години

много селяци с много коли в малка столица = помия

37

един друг

преди 4 години

Това е положението като си избрахме кметка дива ***. Само се хвали, че настроила 100 детски градини. А как да стигнем до тези градини? През калта ли? Една улица без дупки няма. Тротоари няма. Инфраструктурата е потрес. Да, направиха едно околовръстно и това е. Друго няма.