18

Убреее

преди 4 години

"Кметът на Лондон Садик Хан смята, че..."==========================А ние, нормалните хора смятаме, че кафявото паки трябва да си ходи при камилите и козите в Пакистан и да престане да казва на англичаните какво да правят с държавата си. Но, тъй като англичаните "победиха" във ВСВ, явно бая са изчерпали силици и мъжество, та затова наподобяват женски полови органи и един кафяв павиaн, като този клоун от снимката, може да ги командори! Цирк!

17

Хе,хе!

преди 4 години

Един пакистанец , направен за кмет на Лондон коментира европейците !!! Тоя защо не си е в Пакистан и там да учи сънародниците си как се управлява ? Не е ясно какво правят в Англия нашите сънародници - могат да мият чинии, да берат ягоди , да мият улиците , да прислужват и у нас, в България ! Само не искаме да *** по разни форуми как не можели да гласуват за избори в България !!! Да са си стояли тук , а не да си развяват неграмотните глави по Англия !!!

16

Учуден

преди 4 години

Не съм политик, но недоумявам - има и други европейци, които са граждани на държави, които не са членки на ЕС, но за тях връзката с континента не е по договора от Маастрихт и нямат европейско гражданство. Значи тези европейци не са толкова европейци като англичаните???

15

Осведомен

преди 4 години

Неможе да се сравнява гласуване като брекзит с нормално за парламент. Първото е цивилизационен избор, който следващите поколения ще понесат. Такива избори трябва да се приемат при огромна съгладия, например 2/3 от гласувалите. По начина, който шайка бандити лъмтящи за бързи пари и хранещи ненавист към всички и всичко направиха брекзита с кампания пропита от лъжи и полуистини, нищо добро неможе да се очаква особено с резултат 1-2% разлика.

14

тиква

преди 4 години

До Анонимен 13поискаха излизане 51% а останалите 49 не та този не еот 51 а от 41 % сега разбрали че не се слагат всички в кюпапо подобие гласувалите за борисов слагат и мен и теб в едно и също положение които не сме гласували за него и сега ако не разбираш тогава бягай с овцете на паша

13

панчо

преди 4 години

До Анонимен 5да кореняк лондончанин е родителите му не са но той е следва и се придържа към британската ценностна система закони регулации и правила и е по голям лондончанин и англичанин от много други

12

Анонимен

преди 4 години

Хайде, пак се започна с кандърмите! И защо излязохте бе, ***?

11

Анонимен

преди 4 години

тея много хитри бе,няма да плащат вече за членство в ес,но искат да си запазят всички привилегии,демек искат на кино,без да плащат билет,де дават тъй

10

Що не си ....

преди 4 години

Да им да дът всички патава а *** нас освен Американски да ни сложат и визи за Обедбялото Кралство. Съз закон да въведат ние никога да не влезнем в шенген и да се рдим *** опашката за африканци като летим за Германия за да им предоставяме лекари и медсестри безплатно. Докато имаме любимец вместо премиер нищо мяма да ме учуди!

9

Анонимен

преди 4 години

Германия иска свободно движение на хора, стоки и капитали с Англия. Германия ще си се разбере с англичаните и ще продължат да търгуват все едно нищо не е станало. Те са саксонски народи и се обичат и уважават като славяните. Да му мисли Източна и Южна Европа дето осиромашя благодарение на Северна Европа. И се чудя защо големи държави като Франция, Испания, Италия търпят това ми не си създадът свой собствен латински съюз. Вишеград няма да толерира немски диктат.

8

Предложение

преди 4 години

Направете европейски резидент карти, които да се издават на всеки, който иска да е европеец от страните на ЕС. За англичаните да има ограничения, само на тези регистрирани и живяли в Лондон повече от 5 г. Или в Шотландия, а и всякъде където масово са гласували против брекзит. Така ще се запазят правата на хората, които искат да останат европейци. Ако системата проработи добре, може да се направят редица улеснения за притежарелите на такива карти подобно на естонската система за лични документи.

7

Ленин

преди 4 години

Садик е от факултета нали?

6

Анонимен

преди 4 години

Садик Хан е баш европеец за разлика от Джонсън, който е с турско потекло.

5

Анонимен

преди 4 години

то тоя и него ще изгонят скоро..

4

Анонимен

преди 4 години

ВАТЕНКИ ПРОТИВ БРИТАНИЯ ХАХА

3

Анонимен

преди 4 години

А.. не! Щом за нас визи, така и за вас - никаква аванта...

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя откакто го избраха Лондон стана с престъпност като в Мексико.

1

Анонимен

преди 4 години

подай оставка, спаси сърцето си