39

Анонимен

преди 4 години

САЩ е еврейска колония. Добре че беше Франция да ви създаде държавичката, да ви построи столицата, да ви подари Статуята на Свободата, да ви напише конституцията. Пaлячовци.

38

USA

преди 4 години

Няма лошо да си евреин, но на първо място за теб трябва да бъде държавата, която те е приела и ти е осигорила достоен живот и свобода! Най-великата страна - САЩ!

37

муспи

преди 4 години

Достойно за еврейския дивашки хумор - "... първият евреин американски президент" !

36

Анонимен

преди 4 години

Бърни,хората те харесват и аз те харесвам,но си възрастен и не знам как ще управляваш?

35

Американ

преди 4 години

Дъщерита на Тръмп са женени за евреи, половината му адвокати и съветници са евреи, и либерастите все пак настояват, че е антисемит!? Това им поведение ги докара до тука и пак ще изгубят изборите, при това много по-зле,А Бърни е дрът *** и освен лозунги друго няма какво да предложи. Америка все още не е толкова глупава за да го избере за президент.А Тръмп върши изключително добра работа за американците.

34

Бледоликият Джон

преди 4 години

Лъже за да спечели еврейска подкрепа.Евреите няма да се излъжат обаче тоя при първа възможност ще подкрепи палестина.Вски *** е такъв.

33

Я пак

преди 4 години

До Анонимен 15 Сащ са победили нацизма !???Моля те, умолявам те да се прегледаш за корона вирус.

32

Анонимен

преди 4 години

Велика нация са евреите, винаги оцеляват и ще продължат да оцеляват. Вече хилядолетия наред. По-силни са отвсякога. Имат силна държава с мощна армия. Населението им расте супер бързо. Религията им е много силна и ги сплотява. Евреите вече притежават Ф-35, а иранчетата горките с някакви таратайки. Железния дом не може да се пробие, това е като от някакъв фентъзи филм. Уникално. Евреите контролират и САЩ. Един отиде на стаж да учи при мосад. Вика не може да си представиш за ква организация иде реч

31

Боко Тиквата

преди 4 години

Далавери добре че ти остават няколко месеца в парламента ! ***.

30

Факт

преди 4 години

До АнонименВсъщност Ейбрахам Линкълн е създал много проблеми на евреите,като е отказал да им даде Централната банка,което е и истинската причина да бъде убит.Другото е официална версия за пред хората...

29

Ха-ха

преди 4 години

Тоя може и да е евреин,ама дали другите евреи ще го искат на поста?След като препънаха Со*рос,едва ли ще им е проблем и Сандърс.Истината е.че Ротшилдите и Синедриона(условно понятие*) стоят зад Тръмп и най-вероятно ще го притикат за втори мандат.А да се говори че Тръмп е антисемит е смехотворно-той свърши повече работа за евреите,отколкото всеки друг.*Как се нарича и какви решения взема висшия еврейски орган няма как да знаем.Той е нещо кто Мешере,само че от хора контролиращи Света и парите му.

28

Анонимен

преди 4 години

Арабите са семити, да мразиш араби е антисемитизъм.

27

Анонимен

преди 4 години

СПОРЕД РУСКИТЕ ЧЕНГЕТА ВСИЧКИ НА СВЕТА СА ЕВРЕИ. ГОНИ ГИ НЯКАКВА ФОБИЯ ОТ УСПЕЛИ ЕВРЕИ.

26

за 26

преди 4 години

До АнонименОТ РУСКИТЕ ЧЕНГЕТА

25

Анонимен

преди 4 години

До 24:Линкълн евреин?! Хммм.. откъде пък го измисли това??

24

ПроСоТо

преди 4 години

До Генералътдокат са не обади "Жълтио камик",захранените с бургери и бира лениви и тлъсти "американци" нема как да .."изригнат"..

23

Анонимен

преди 4 години

Ейбрахам Линкълн е бил евреин.

22

Анонимен

преди 4 години

Бърняшки има повече шансове да стане президент на САЩ отколкото Бърни

21

Анонимен

преди 4 години

демократите правят неонацизъм

20

Анонимен

преди 4 години

Каза Бърни от луксозното си капиталистическо возило и запраши в залезът.