8

а,не можело

преди 4 години

Може,и още как!И да не се бърше с наркоманите,щото като го знае,защо не подпукат разпространителите?!Ама нещата опират чак до парламента,а там не му стиска!!

7

Анонимен

преди 4 години

Как да няма, една диктатура и всичко ще е ок

6

Анонимен

преди 4 години

Не може да се бориш само с регистриране на престъпника.Грабежи стават нв само с оръжие а и с измама , но медиите рядко казват какви са схемите а трябва да се говори непрекъснато за да знаят хората как да не попаднат в капана на измамниците. Аз като станах жертва на такава измама ми казаха, че сам съм си виновен.

5

Анонимен

преди 4 години

Иска се умна, твърда и последователна холитика, а не гръмки акции. За 30г индийците у нас се маргинализираха и социално изключиха. Сега държавата да ги върне към нормално състояние, но не с безрайни социални помощи и активизиране по време на избори. А с учене, работа, закони и здрави санции.

4

Анонимен

преди 4 години

Има и то лесна. Доживотен затвор. Гласувайте го в Народното Събрание. Стига ни бутахте, как нищо неможе, закона бил такъв, смешковци.Закона се пише и променя бързо.

3

Анонимен

преди 4 години

Има рецепта и тя е неизбежност на наказанието за всяко престъпление или нарушение.

2

Има рецепта

преди 4 години

Тя е: никаква толерантност към престъпниците. Ама били гласоподаватели, ама били любимци на НПО. Прилагана на закона с цялата му строгост.

1

Рецепта

преди 4 години

Значи всичко е много просто.90% от кражбите в провинцията са дело на "шейховете".Като ги арестувате "посъветвайте" малко повече в РПУ-то.