30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37И като се събуди - краката отвити.

29

Анонимен

преди 4 години

Мхм, и по възможност без заплащане, такива дето знаят по 4-5 езика, ако може или без пари или за 300 лева на месец.

28

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ТОЙ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ

27

Анонимен

преди 4 години

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВАТърсят се, защото идва сезона и тогава нуждата от такива скача неколкократно. За програмисти и инженери пазара е стабилен, така че няма нужда от такива кампании. Впрочем, един програмист изкарва за икономиката колкото 27 като тези, тъй че това че бройката не е толкова значима не говори за "икономиката на България". *** за да ги правиш тези изводи се налага да знаеш разни неща, които ти очевидно не знаеш.

26

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Търсят се готвачи, сервитьори, бармани"" Представителна извадка за "икономиката" на България.Няма да се търсят ижженери в областта на кибернетиката,роботиката,биониката,криобиологията,високоточното и всякакъв друг вид машиностроене.

25

Анонимен

преди 4 години

До OTOMAN LEGACY..Е, нали в България всички работеха за минимална заплата (не НА минимална, това е друго и се отнася до укриването на данъци главно от работодателите)? Как така "под 2000 лева трудно ще намерите мераклии"?

24

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Такива заплати каквито цитираш няма и не съм видял някой да ги е предлагал, тъй че преувеличаваш та се оливаш. Заплатите по морето специално са към 1000-1200 лева за сервитьор с включена квартира и храна и каквото си изкарат отгоре като бакшиш. Ако можеш да работиш и си на добро място 3000 ще ги направиш без проблем. За нискоквалифициран труд това са много добри пари. Камериерки и рецепционистки работят пак за толкова, но бакшиша е малък (понякога няма).

23

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

5000 заплата !!! Или да веъщат заемите към банките

22

Анонимен

преди 4 години

Ясно ми е ,че има дето нищо не плащат ..Заплата плаща ако не минимална то малко отгоре ,но въпроса ми е къв процент са на добри заплати по нашето Черноморие ??Добри заплати имам впредвид 2 хилки на месец поне с осигурено спане и храна знам готвачи лятото може да вземат и по 5 бона .

21

Танер

преди 4 години

Търсят се ама няма само пом.готвачи от село батово

20

Анонимен

преди 4 години

Ами ,,Наслука'' и хайрлия да е.

19

Ф.С.В.

преди 4 години

Айде пак почнаха !! Старата песен на нов глас! Сега очаквам новини от сорта- готвач 4000 лв заплата -рецепционист 3500лв камариерка 3000лв и т.н. и ВИДИТЕ ЛИ???--ЖЕЛАЕЩИ НЯМА!!! И пак вой вой -и накрая -ЩЕ ВКАРАМЕ ИНДОКИТАЙЦИ ВИЕТНАМЦИ КОНГОАНЦИ ЗАНЗИБАРЦИ ЧУКЧИ И -ПАК ДОТАМ!!! МУХАХАХАХАХАХАХ

18

Пародия на държава

преди 4 години

Да потърсят в парламента. Други балъци няма.

17

Анонимен

преди 4 години

Има едно президентче,Румен Брадев се казва- отличен сервитьор,само дет се мисли за генерал!

16

Анонимен

преди 4 години

Късмет в търсенето, ще ви е нужен! :)

15

Анонимен

преди 4 години

Ако УДАРНО не вдигнат заплатите и КОРЕННО не си променят отношението, ще има да търсят...Балъците готови да работят 12+ часа, 6 дни седмично за 600 лв, без осигуровки свършиха.

14

Добруджанец

преди 4 години

Мутри търсят балъци.

13

Анонимен

преди 4 години

В бюрата по труда няма нито една позиция за държавен служител дори и за чистачи!

12

Тръба

преди 4 години

Нито една свободна позиция за директор, съдия, депутат, посланик, олигарх, адвокат, вожд... Търсят се риначи на тор, преносвачи на тор, чистачи на тор, разпределители на тор... "Атрактивно заплащане." (пестин леа вярно си е атракция -:))

11

Анонимен

преди 4 години

до 15Като си с 15 висши това не означава, че си по къдърна от мен който съм със средно, владея три езика и работя също в сферата на туризма, да не ти казвам в коя слънчева държава! Но моето средно образование е от преди Берлинската стена. В чужбина изискват да работиш здраво, и да се докажеш преди това. Хайде стига сте се фантазирали с това висшо, мързеливо образование! Ако дават добри заплати ще имат кадри, ако не дават - ще духат супата... Образованието не приоритет за качество ;)