38

АНТИ-МВР

преди 4 години

USA ХУБАВ ВИРУС НАПРАВИХА !!!

37

Анонимен

преди 4 години

Анонимен 38, щях да ти дам 100 лайка, ама мога само един.

36

Анонимен

преди 4 години

Кво прай СПИН в днк-то на вируса????????????Как в природата се е появил Вирус в комбинация от топлокръвно (прилеп), студенокръвно (змия) плюс СПИН ?????Или, може би, в Лаборатория????50 на 50!?Шъ риче, или природата е решила да прави "пролетно почистване", или другарите от САЩ съ решили да отстранят конкуренцията в Азия - Китай, Ю.Корея и Япония и у Европа!Любопитна е ситуацията и с... Иран!?Що пък баш Иран, а???Ни знам, ни знам....

35

Ди Велт

преди 4 години

В Германия изписаха от болницата полвината от заразените и децата. Всички здрави без компликации.

34

Анонимен

преди 4 години

Не лови българи. И вирусът си има стандарти.

33

Идеалист

преди 4 години

до 28. Американския народ не войнолюбив. Той е воювал по убеждения за последен път през Гражданската война 1864 г. Когато са го изпращали на фронта, са използвали най-долни психологически трикове - например нападението на Пърл Хабър. Американския народ произхожда от хора, които не са могли да търпят подтисничеството на европейските монархии, от затворници натирени от вече споменатите, бедни и умни хора, волеви натури, добри е верни жени. Лошото е, че след 2001 г властта се взе само от каторжници

32

Идеалист

преди 4 години

"...защо всички подобни зарази тръгват от Китай...." Защото там живеят много хора и на гъсто. Това са вируси, които се размножават в човешките клетки. Те също търсят своето място в света. Няма да изморят всичките хора, защото ще загинат и те. Постепенно, преминавайки през много организми, тяхната вирулентност ще намалее и ще се превърне в обикновен грип. Докато стане това много хора ще загинат, защото нямаме имунитет. Прочетете за Испанската болест в края на ВСВ. Нищо ново, сетът се развива.

31

ТЕБТ

преди 4 години

28.....Написал си най-голямата глупост, но просто не знаеш какво вършиш....

30

Анонимен

преди 4 години

Нямам търпение да дойде. Както каза един виден политик 80% от населението на територията вече за нищо не става!

29

Анонимен

преди 4 години

Алкохола помагало против грипа корона вируса, демек рьгайте ракиджоса яко.

28

Анонимен

преди 4 години

Не изпитвам и грам съмнение, че става въпрос за биологично оръжие използвано от САЩ за да удари китайската икономика. Американците от край време разработват вируси. Те хвърлиха две атомни бомби над цивилни градове с майки и деца, пък какво остава за това. Американците, като нация от каторжници, робовладелци, наследници на членове на ку-клус-клан, са природно зъл, алчен, властен, агресивен и военнолюбив народ, който унищожи Близкия Изток и Украйна без да му мигне окото. Мечтаят за нова война.

27

Анонимен

преди 4 години

Нали ви казах да ги броите до 65 000 000 в целият свят и тогава може би ще отмине. Не усещате ли че всичко се прави умишлено. Вместо да затворят границите и да спрът полетите те правят точно обратното. Прибират явно болни вместо да ги изолират под карантина. Вируса е устойчив до 9 часа извън организъм през това време хиляди ще го прихванат. Пандемията наближава.

26

срив

преди 4 години

смятайте ако вируса стигне в държавите от третия свят кво ше се случи. но така е когато разни "умни учени" с техните опити и открития се правят на Господ !

25

Анонимен

преди 4 години

Каква хигиена? Индия,Перник са без вода.Афганистан,Пакистан,Тибет- изобщо.Не ги лъжете хората.

24

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Затварянето на Границите е Нацизъм, Всъщност Такова нещо като Граници Няма - Отворено Общество - Уилкомен, елате Чумави, Обичаме Ви!

23

РОКО

преди 4 години

Щом не затварят границите,значи сигурно това е идеята ...

22

Ели

преди 4 години

Може(ше) и да се предотврати с едно просто затваряне на граници, но не е икономически изгодно.

21

УСА

преди 4 години

Решението: Атомни бомби в/у:1. Китай2. С. Кореа3. Африка (от-до)4. ГерманияБратя Американци, обединявайте се с Русия и пускайте арсенала! Вижте кои са истинските врагове на човечеството, поспрете се за миг от геополитическите си боричкания и спасете света! Ако не друго, поне Китай трябва да бъде спрян това е истинската съвременна Империя на Злото.

20

Драган

преди 4 години

Затваряйте границата докато е време ! После ще е късно !

19

Анонимен

преди 4 години

до 19 Късно е чадо за Военно положение, защото Тиквата държи и военните в момента! Военно положение трябваше да се въведе 90- та година , чадо- в мътните времена, когато се преразпределяха на сини комунисти и червени комунисти и да имаше един генерал като Добри Джуров да въведе военно положение. Тогава трябваше да стане това...сега сме закъснели с 30 години и няма връщане назад. Изтървахме влака!