31

анонимен

преди 4 години

КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА ВИ ГО КАЗВА ПРАВО В ОЧИТЕ ВИЕ СКАЧАТЕ ДВА БОЯ ДА ГО ПЛЮЕТЕ. И СЕГА СИГУРНО ПАК БИХТЕ ГО СТОРИЛИ. ВИЕ НАПРАВО СТЕ ЗОМБИРАНИ ОТ ГЕРБ. Е ДА НАЛИ ИМА БАНАНИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КАКВО ВИ ТРЯБВА ДРУГО. ПА И ИЗБОРИ НАБЛИЖАВАТ СИГУРНО ВЕЧЕ ПОТРИВАТЕ РЪЦЕ ДА ПИПНЕТЕ БЮЛЕТИНКАТА И УДАРИТЕ КРЪСТЧЕТО НА ГЕРБ. ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ИЛИ АКО ДОЙДЕ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА.

30

Гост

преди 4 години

Те са решили тотално и окончателно да унищожат вс. Но... *** народ слаба държава. Продължавй българино да си седиш вкъщи и да си дуднеш под носа. Като сте *** така тр геноцид.

29

Анонимен

преди 4 години

НЕ СТАВА СЪС СЕДЕНЕ ПРЕД КОНфИТЮРИТЕ,А С МАСОВО ИЗЛИЗАНЕ ПО УЛИЦИТЕ И НАСМИНАНЕ НА ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА БАНДА,ВСИЧКИ КАНДИДАТУПРАВЛЯВАЩИ И ВСИЧКИ,УПРАВЛЯВАЛИ ДОСЕГА - С ДРУГИ ДУМИ,НАРОДЕН СЪД!!!Ама с това стадо..................................пийте си по една ракийка и продължавайте политмастурбирането пред екраните - ей така,както ни е описал Великият Ботев,в гениалното си Творение,"В механата"!!!...а,и да не забравяме Дядо Славейков с неговото "Не сме народ а...."!!!

28

иван

преди 4 години

Еми станете вегетарянци бе толкоз ли не ви стига акъла

27

Анонимен

преди 4 години

Продължават да ме трият,затова,че ИЗЛАГАМ ТОЧНИТЕ ФАКТИ-виновни за собственото си дередже сме всички ние,целокупният народ,държащ се,като стадо овце в изграждането на собственият си ...така наречен "живот",т.е, жалкото си съществуване!!!Ето,за тези думи ме трият!Те се оказват по-страшни,от всякакви заклинания,че тоя,или оня ни били виновни за хала,защото докато сме се втренчили в това,ще си останем същите пасивни,инертни,страхливи,полумъртви същества,КОЕТО Е ЦЕЛТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!

26

XIKS

преди 4 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ? РОБОВЛАДЕЛСКА ЕВРОПА Е РЕШИЛЕ ДО 2030 ГОДИНА ДА ЗАЛИЧИ ОТ КАРТАТА ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ - СЪБУДЕТЕ СЕ ...

25

Тодар Правешки

преди 4 години

До баба МараИстината е, че трябва да внасяме меса и птици само от Матушката! Гадните западняци (и пристаналите им бивши социалистически държави) са във световен империалистически заговор срещу Родината!А нашите руски братя преяждат с органик меса и са готови да ни залеят с мръвки за без пари (защото ни обичат), обаче правителството на Бойко Борисов е купено от гадните американци и осъществява геноцид над русофилите в България!

24

Анонимен

преди 4 години

другата година и кравите.

23

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало скоро ще изтрепят и мравките !

22

Доц. Дамян Илиев

преди 4 години

Миналата година избити всички прасета в България, по-миналата година овцете и козите, тази година на ред са кокошките... Кротувайте си баламурници, слушайте какво ви приказва всяка вечер по медиите на Домусчиев бате ви Бойко, гласувайте пак за ГЕРБ и догодина ще ви евтаназират и вас!

21

Рашко

преди 4 години

Ей, тоя Сорос не се спря. Децата ни на чернокожи норвежки гeйовe продаде, cвинетe ни изкла, сега и пaткитe ще ни опасе. Световния заговор на риптилите и илюминатите срещу суперсилата България е в пълен ход. Ама така е, като сме прocти и не искаме да пристанем на путин...

20

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте скоро Боко Тиквата да ви увеличи и пилешкото, после и телешкото и накрая пак свинското.И така отново и отново.*** мазохистичен народ.

19

геноцид

преди 4 години

Боку Салам е терорист. Миналата година геноцид на гуцките, тази година геноцид на патките и пилиците, всичко на салами и тройна цена на мръфката. Изедници!

18

Кин

преди 4 години

ГЕРБ, не ви ли стигна да затривате животновъдството, ами сега подкарахте и птицевъдството? Зад всяка заповед стоят имена! Дайте ни ги!!!

17

бай х

преди 4 години

Унгария - 4 огнища .... яж народе унгарски патици на промоция от лидл .......

16

реалист

преди 4 години

ГЕРБавата чума край няма. Остава да започне чума по хората, Мутрата, и Шайката му да ни затрият. За 500 г турско робство оцеляхме, но за 10 г ГЕРБаво робсво ще се затрием сами. Всеки ден на власт е проклятие за страната ни. Оставка, съд, конфискация и затвор за суджуците.

15

Въйййй

преди 4 години

Хайде всички заедно едно ,две,трииии...... "ДО КОГАА?"

14

Анонимен

преди 4 години

Когато решат джендърите че им трябва територията България или някога си потърсим правата човешки, спират вноса на храни по нататъка се сещайте сами.

13

баба мара

преди 4 години

пилешко със салмонела от полша и св месо от испания и франция но не се знаена колко години е

12

Анонимен

преди 4 години

Боко харам схана по колям вирусолог от СЗО.