233

Ивайло Йорданов

преди 4 години

Прекрасна статия, в която доста точно се представя проблема - освен това за мене неща, написани честно и от първо лице винаги са достойни за уважение. ОБАЧЕ, ако тази Лина Хотнишка е същата онази, дето във фейсбук и в youtube качва разни "хриситянски" "проповедни" клипове... - тогава, уви, целият този разказ и лична позиция, колкото и да са точни и честни в писмен вид - не само отиват на вятъра, ами даже и тя сама със себе си прави жестока "антиреклама"на това в което "вярва"и за което се бори

232

Анонимен

преди 4 години

Тъжно е, когато отново и отново, неспирно всеки ден ни заливат с проруска пропаганда.То не бяха норвежцу отвличащи български деца и даващи ги за осиновяване на гейове педофили, то не бяха НПО-та, НЛО-та и ГМО-та.Сексуалното образование трябва да бъде задължение на държавата, а не на някакви НПО-та. Освен това, да, образованието трябва да е научно. Да обяснява с термини като яйчници, фалопиеви тръби, тестиси, хормони и полово предавани болести.

231

Стан

преди 4 години

Че то гореописаното напълно описва моята история и тази на съучениците ми, без да сме имали SexEd . . . Аз съм набор 87 . . . Много идиотска статия . . .

230

до Хм

преди 4 години

Аз не виждам какво само се размята религията все едно е ***.Едни я отричат, а други само я приказват.Въпросът в цялата история е, че едни НПО-та започнаха да обясняват, че родителите са неграмотни, *** и незаинтересовани, а медицинските специалисти са прекалено заети и не им е до това.С две думи са отстранени конкурентите и на фронта излиза само ТЕ и единствено само ТЕ.По този начин искат обществото да свикне, че те са от особена необходимост и никой без тях няма да се справи.Хитра тактика.

229

Бай Йух

преди 4 години

Аз сам се погрижих за сексуалното си образование в далечната 1995-та когато бях на 10 години. Набарах едни порно касети на по-големият ми брат, който тогава вече бе в казармата. Не съжалявам изобщо. Тия от Брайтън Колидж са *** !

228

Митко 19см

преди 4 години

"проектирай"... Едно благодаря кажи за новата дума, която научи от мен.19см съм без да съм разгонен. Сметай.

227

Анонимен

преди 4 години

Мъжа трябва на 20 30 40 да има харес със стотици жени а истината е ,че повечето мъже остават девствени до пенсионна възраст 100 г защото са слаби и безработни или слаби с 600 лв заплата а жените още на 20 30 имат по 100 различни минимум или са с татуирани мутрички и олигарси с пари

226

Кломан до Митко19см

преди 4 години

Аз не виждам от къде на къде ти ще решаваш кой и какви проблеми има ? Разгонил си се и това е ясно, но не проектирай личните си желания върху нечии деца.Виж там някоя кокошка ако има около теб и действай.

225

Митко 19см

преди 4 години

до Лина ХотнишкаТова ли реши, че е най-голямата критика към теб? Че си свидетел на йехова?Другаде са ти проблемите, драга. Не ги проектирай връз нормалните хора.

224

Лина Хотнишка

преди 4 години

Четейки коментарите е важно да поточня един много важен факт. АЗ НЕ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ЙЕХОВА! Преди години направих сайт, в който посочвам опасностите на тази организация. Моля хората, които ме проучват в Интернет да четат по-внимателно. Да, вярващ човек съм. Ако беше тайна, нямаше да го казвам черно на бяло в статията. От 1989г в България вече има религиозна свобода, за което съм благодарна. На Бог! :)

223

***

преди 4 години

Има и верни неща, но като цяло жената не я слуша главата

222

Id

преди 4 години

До Анонимен1. Коригирайте реактивното СИ образувание и преминете към сублимация на вашето тъмно и некултивирано(лишено от обноски) Id. 2. Българския народ си има морал и той е в православното християнство и богословието от компетентни нравоучители. Не е имало аборти и разврат в предкомунистическа БЪЛГАРИЯ сред православното население. Днес Всички "ВОДЕЩИ" ТВ-медии предлагат купчина ПОРНО-канали за развращаване на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

221

Може би

преди 4 години

А сега може би ще се наредим на първо място по неправене на секс може би ? Като им заострим вниманието изведнъж ще ги спрем да го искат ? После пък ще ги убеждаваме колко е хубаво нали така ? Дай да ги побъркаме тотално а ?

220

Кръц

преди 4 години

НПО - та бягайте далеч от децата и семействата.Децата си имат родителите и ако те решат ще ги запознаят със секса.Ако решат ще си платят на медицински специалисти и ще им изнесат лекции.Вие работа там нямате.

219

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19см19 не са ли малко, Митко? Или още се опитваш да завършиш втори клас, та са ти достатъчни?

218

CD-ROM

преди 4 години

То отдавна се прилага в маалата образование от 6-7 години, и практическо обучение 10-13 години. Нали тва е целта "деца да раждат деца!!!" Явно разрвата може да се опакова в термини като Sex Edu, DVD - Sex, Cyber sex и т.н. важното е да е европейски модерно някак си.....

217

Анонимен

преди 4 години

До До 206Дааааааа, определено поне 75% от четвъртокласничките са бременни. В главите на някои особено грамотни хора - много бременни....

216

до Хахаха

преди 4 години

Добре де като си толкова прогресивен и отворен защо не си запознаеш детето с чичко с особено отношение към децата ? То така или иначе като те гледам ще да е запознато със секса и няма да се изненада.Даже може да се представи много добре и да са доволни и двете страни.Хайде *** и го заведи какв0 чакаш ?

215

Рашко

преди 4 години

Въпросната дама е спестила, че е имала доста богат опит в секca и употребата на наркотици и, че прозрението й дошло след като сънувала Иисус, и като се събудила Дявола й бил седнал на раменете. Бута масло здраво!

214

Хахаха

преди 4 години

Ако се поразровите в Гугъл, ще видите, че авторката пише религиозни статии в сайт на Свидетелите на Йехова.Съвсем естествено е някой, който е с доста религиозен бекграунд, да бъде засрамен от сексуалното обучение, както и да пише срещу него. Тази статия от първо лице изобщо не може да се смята за безпристрастна.