253

Id

преди 4 години

Утре се чества паметта на Дякон Игнатий! Дали е бил имунизиран против религия? Дали би отдал живота си за порнографско възпитание и разврат сред младежта? Дали не би потърсил сметка на "Водещиге" ТВ, чиито "пакети" 30% е ПОРНОГРАФСКО СЪДЪРЖАНИЕ(разврат на БГ-нацията)? Как ли някои тук ще се изправят пред паметника на мъченика бездушно(понеже не вярват в живота след смъртта!) а пък се пали свещ за душата на покойника? Може би не вярват в СМЪРТТА? Но по-скоро ДУХОВНАТА СМЪРТ!

252

Анонимен

преди 4 години

До ХмАми, като чета статията горе, става дума за деца 11-12+? И какво унивеситет и училище, защо минават унивеситет и училище на първо място, смяташ? За да имат време родителите да ходят на работа? За да ги държи заети? За кеф? За да ги подготви за животя? Ако образованието ги подготви по нЕкои въпроси, толкоз по-добре?

251

Анонимен

преди 4 години

Потърсете "Лина Хотнишка" в интернет да видите авторката и тогава се впрягайте. Явно 10 медии го копипействат това днес цял ден без елементарна проверка. После ми плачат, че били онеправдани

250

Д

преди 4 години

Даже не можах да го прочета докрай.Незнам как е било през 97 но синът ми който сега е на 17 мина през това обучение.Иска се писмено съгласие от родителите,детето да посещава тези часове.Ако не искате детето ви да посещава тези часове поради религиозна или каквато и да е причината това е ок.

249

Анонимен

преди 4 години

Прогонете феминистките и другите грантояди от страната. Нямат право. ПГ Демократична Бтлгария са поканили у.биеца Джок Полфрийман в европейския парламент. ДБ са платени с външни пари и прокарват вредни идеологии. Мария Спирова много я беше яд че не можа да се набута в Евро парламента от квотата на ДБ.

248

Анонимен

преди 4 години

До 221 грамотнико какво да се прави ,че тъпия сайт яде буквите и коментара излиза такъв ами бременни са да може и да не са 4 но има много дето до 19 годишни имат по 1 2 деца родени на 15 16 годии истина си е имал съм такива съученици

247

Анонимен

преди 4 години

Анимус, Билитис, НМД, ПУЛС, GLAS, БФЖ, Левфем, Майко Мила, Мама Нинджа, Не ми се обиждай но, и всякакви други знайни и незнайни платени антибългарски курвиИ ВСИЧКАТА ДРУГА ПЛАТЕНА *** ДА СИ ИЗКАРА *** РЪЦЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.Иначе Генка ще съобщава за вас по новините. Генчето Шикерсладкипари и Циганолюба Бенатова да се считат също предупредени. ВЪН

246

Анонимен

преди 4 години

До: 253Аз лично не се кланям на никакви религии защото съм арелигиозен. Тоест, имунизирам съм против религиозност!!!

245

Анонимен

преди 4 години

до: 257Нали не мислите сериозно, че сексуалното образование на подрастващите има за цел да ги направи професори по сексология?

244

Анонимен

преди 4 години

До ХмНещо не вдявам какво твърдиш. И какво ако на в ранна детска възраст ти ги беа обяснили тез неща щеше да си силно травмиран или нещо си? Единственатта травма в случая произлиза от стигмата дето се върти около въпросо със секса и любоФта, тема табу нещо си, обрасла със стереотипи и клишета.Прочее и на афтор/ката дерта и идва от тъпия и срам. Не че някой няма да се сблъска с тез неща ако живее достатъчно дълго.

243

Id

преди 4 години

Не става въпрос за вашите полови пристрастия (те отдавна са описани в християнската култура). Въпроса е защо всеки МОДЕРЕН БАЙ *** се ГОЛЕМЕЕ ЧРЕЗ оплюване на своя произход и култура за сметка на Японци, Англичани, Германци и т.н. Които били много "развити", щото БЪЛГАРИТЕ СА НЕДОРАЗВИТИ?

242

Анонимен

преди 4 години

До: 248 (хм)Точно за това говоря!Но не срещам разбиране!Аз знам за паркинсон, алцхаймер и дископатия, макар да не съм "узрял" за тях!Не ти говоря за сексуално обучение в детската градина, а в пубертета.Момичетата съзряват по-бързо, и в 4-ти 5-ти клас са вече почти жени!!!Те ВЕЧЕ знаят за половите органи повече отколкото очаквате и не се учудвайте ако са наясно с месечния цикъл, овулация и т.н Ако Вие не ги научите, ще го научат от улицата!

241

Анонимен

преди 4 години

Щото иначе научават от улицата. Неизвестно откъде такава убеденост у толкоз много аФтори по нашенско , че читателите им са ***: емоция тук, емоция там , бомбастично твърдение в основата и работата е 6.

240

Id

преди 4 години

Имате езически мироглед и той не е нещо съществено. Покланяте се на чужда религия(будистко учение) и хвалите друга страна и култура! Пручете как се нарича човек който хули собствената си вяра, религия и култура за сметка на други такива? Обикновено се нарича родотстъпник, вероотстъпник и предател - недостоен за уважение.

239

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249Само човек, който не си е имал никаква работа с японци, може да ги дава като пример за подражание в областта на половото образование. Изразявам силно съчувствие към девственика ;)

238

Само да напомня..

преди 4 години

..на 19 см интелектуалци тук, че би трябвало да се коментира аргументацията на един текст, а не усилията да се концентрират в оплюване на автора.Малко трудно е за осъзнаване, но си заслужава да се опита и такъв подход;)

237

Анонимен

преди 4 години

до: 246Много точно го каза: кyкyмицин!Не се бях сетил.Прави впечатление, че само последователите на авраамските религии изпитват някакъв срам от секса.Японците, които не са християни например, приемат секса като игра и забавление.Където има правила обаче, и те трябва да се учат, а не да си затваряме очите защото ни е срам (От какво???).

236

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с тази религия и приказки за Бог!Живеем в 21-ви век и все по-малко хора са религиозни!Вече почти никой не вярва в глyпocти като "първородния грях" и следователно няма от какво да го е срам!Сексът е нещо много хубаво и е също толкова естествен като яденето.Разбира се, и в секса трябва да има приличие.Но ако мляскането с уста и бършенето на мазни пръсти в дрехите е отвратително и неприлично, това не значи, че ако се храним в изискан ресторант не трябва никой да ни види че ядем!

235

DiPillar

преди 4 години

Защо не проверявате авторите си преди да ги публикувате?Поредния кукумицин. Същата кукувица като пернишката майка дето вдигна тази пушилка.Никаква връзка между обучението и последиците, които сочи. Аборт заради сексуално обучение?! Абортът е бил щото точно не са внимавали в час!Сакън да не се опита някой да преподава съвременно.

234

Анонимен

преди 4 години

В България сексуалното възпитание е на небивала висота.Толкова е "високо", че дори Марианската Падина е по-висока от него!!!Помня, питаха една Poмлянка от малцинствата въпрос от учебниците по български за децата: "Знаете ли къде се слага пълния член?"А оная като се изчерви, като се запритесни, вика: "Аууу, *** как можити да *** питати тъкивъ рабути, аууу?"Много са образовани!