256

Анонимен

преди 1 година

Прочетете "Rules for Radicals" много от тактиките използвани в коментарите и медийното пространство са взаимствани именно от този наръчник.

255

Id

преди 1 година

Утре се чества паметта на Дякон Игнатий! Дали е бил имунизиран против религия? Дали би отдал живота си за порнографско възпитание и разврат сред младежта? Дали не би потърсил сметка на "Водещиге" ТВ, чиито "пакети" 30% е ПОРНОГРАФСКО СЪДЪРЖАНИЕ(разврат на БГ-нацията)? Как ли някои тук ще се изправят пред паметника на мъченика бездушно(понеже не вярват в живота след смъртта!) а пък се пали свещ за душата на покойника? Може би не вярват в СМЪРТТА? Но по-скоро ДУХОВНАТА СМЪРТ!

254

Анонимен

преди 1 година

До ХмАми, като чета статията горе, става дума за деца 11-12+? И какво унивеситет и училище, защо минават унивеситет и училище на първо място, смяташ? За да имат време родителите да ходят на работа? За да ги държи заети? За кеф? За да ги подготви за животя? Ако образованието ги подготви по нЕкои въпроси, толкоз по-добре?

253

Анонимен

преди 1 година

Потърсете "Лина Хотнишка" в интернет да видите авторката и тогава се впрягайте. Явно 10 медии го копипействат това днес цял ден без елементарна проверка. После ми плачат, че били онеправдани

252

Д

преди 1 година

Даже не можах да го прочета докрай.Незнам как е било през 97 но синът ми който сега е на 17 мина през това обучение.Иска се писмено съгласие от родителите,детето да посещава тези часове.Ако не искате детето ви да посещава тези часове поради религиозна или каквато и да е причината това е ок.

251

Анонимен

преди 1 година

Прогонете феминистките и другите грантояди от страната. Нямат право. ПГ Демократична Бтлгария са поканили у.биеца Джок Полфрийман в европейския парламент. ДБ са платени с външни пари и прокарват вредни идеологии. Мария Спирова много я беше яд че не можа да се набута в Евро парламента от квотата на ДБ.

250

Анонимен

преди 1 година

До 221 грамотнико какво да се прави ,че тъпия сайт яде буквите и коментара излиза такъв ами бременни са да може и да не са 4 но има много дето до 19 годишни имат по 1 2 деца родени на 15 16 годии истина си е имал съм такива съученици

249

Анонимен

преди 1 година

Анимус, Билитис, НМД, ПУЛС, GLAS, БФЖ, Левфем, Майко Мила, Мама Нинджа, Не ми се обиждай но, и всякакви други знайни и незнайни платени антибългарски курвиИ ВСИЧКАТА ДРУГА ПЛАТЕНА *** ДА СИ ИЗКАРА *** РЪЦЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.Иначе Генка ще съобщава за вас по новините. Генчето Шикерсладкипари и Циганолюба Бенатова да се считат също предупредени. ВЪН

248

Анонимен

преди 1 година

До: 253Аз лично не се кланям на никакви религии защото съм арелигиозен. Тоест, имунизирам съм против религиозност!!!

247

Анонимен

преди 1 година

до: 257Нали не мислите сериозно, че сексуалното образование на подрастващите има за цел да ги направи професори по сексология?

246

Анонимен

преди 1 година

До ХмНещо не вдявам какво твърдиш. И какво ако на в ранна детска възраст ти ги беа обяснили тез неща щеше да си силно травмиран или нещо си? Единственатта травма в случая произлиза от стигмата дето се върти около въпросо със секса и любоФта, тема табу нещо си, обрасла със стереотипи и клишета.Прочее и на афтор/ката дерта и идва от тъпия и срам. Не че някой няма да се сблъска с тез неща ако живее достатъчно дълго.

245

Id

преди 1 година

Не става въпрос за вашите полови пристрастия (те отдавна са описани в християнската култура). Въпроса е защо всеки МОДЕРЕН БАЙ *** се ГОЛЕМЕЕ ЧРЕЗ оплюване на своя произход и култура за сметка на Японци, Англичани, Германци и т.н. Които били много "развити", щото БЪЛГАРИТЕ СА НЕДОРАЗВИТИ?

244

Анонимен

преди 1 година

До: 248 (хм)Точно за това говоря!Но не срещам разбиране!Аз знам за паркинсон, алцхаймер и дископатия, макар да не съм "узрял" за тях!Не ти говоря за сексуално обучение в детската градина, а в пубертета.Момичетата съзряват по-бързо, и в 4-ти 5-ти клас са вече почти жени!!!Те ВЕЧЕ знаят за половите органи повече отколкото очаквате и не се учудвайте ако са наясно с месечния цикъл, овулация и т.н Ако Вие не ги научите, ще го научат от улицата!

243

Анонимен

преди 1 година

Щото иначе научават от улицата. Неизвестно откъде такава убеденост у толкоз много аФтори по нашенско , че читателите им са ***: емоция тук, емоция там , бомбастично твърдение в основата и работата е 6.

242

Id

преди 1 година

Имате езически мироглед и той не е нещо съществено. Покланяте се на чужда религия(будистко учение) и хвалите друга страна и култура! Пручете как се нарича човек който хули собствената си вяра, религия и култура за сметка на други такива? Обикновено се нарича родотстъпник, вероотстъпник и предател - недостоен за уважение.

241

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 249Само човек, който не си е имал никаква работа с японци, може да ги дава като пример за подражание в областта на половото образование. Изразявам силно съчувствие към девственика ;)

240

Само да напомня..

преди 1 година

..на 19 см интелектуалци тук, че би трябвало да се коментира аргументацията на един текст, а не усилията да се концентрират в оплюване на автора.Малко трудно е за осъзнаване, но си заслужава да се опита и такъв подход;)

239

Анонимен

преди 1 година

до: 246Много точно го каза: кyкyмицин!Не се бях сетил.Прави впечатление, че само последователите на авраамските религии изпитват някакъв срам от секса.Японците, които не са християни например, приемат секса като игра и забавление.Където има правила обаче, и те трябва да се учат, а не да си затваряме очите защото ни е срам (От какво???).

238

Анонимен

преди 1 година

Аре стига с тази религия и приказки за Бог!Живеем в 21-ви век и все по-малко хора са религиозни!Вече почти никой не вярва в глyпocти като "първородния грях" и следователно няма от какво да го е срам!Сексът е нещо много хубаво и е също толкова естествен като яденето.Разбира се, и в секса трябва да има приличие.Но ако мляскането с уста и бършенето на мазни пръсти в дрехите е отвратително и неприлично, това не значи, че ако се храним в изискан ресторант не трябва никой да ни види че ядем!

237

DiPillar

преди 1 година

Защо не проверявате авторите си преди да ги публикувате?Поредния кукумицин. Същата кукувица като пернишката майка дето вдигна тази пушилка.Никаква връзка между обучението и последиците, които сочи. Аборт заради сексуално обучение?! Абортът е бил щото точно не са внимавали в час!Сакън да не се опита някой да преподава съвременно.